Sivilceli Ciltler karbonat soda ve elma sirkesi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
arkadaşlar bu üç ürünü karışım yapıp deneyen ve memnun kalanınız varmı bi arkadaşım söyledi sivilcelere ve izlerine ayrıca siyah noktalara iyi geldiğini .sizce işe yararmı?:KK31:

sodayı çok duydum cnm.ama yapmaya vaktim olmadı.

kuzenimde karbonatla yoğurdu karıştırıp yüzüne sürüo haftada1 lekelerden eser yok.bende yapıcammm karbonatla yoğurdu

sodayı çok duydum cnm.ama yapmaya vaktim olmadı.

kuzenimde karbonatla yoğurdu karıştırıp yüzüne sürüo haftada1 lekelerden eser yok.bende yapıcammm karbonatla yoğurdu

bende deneyim zaten deneme tahtası gibi oldum kimiside imex diyor ama pek yararını göremedim o ilaçların kimisi kükürtlü sabun diyor bilemedim valla ne yapıcam ama sımdılık bu üçünü denıyrum:KK31:

bende deneyim zaten deneme tahtası gibi oldum kimiside imex diyor ama pek yararını göremedim o ilaçların kimisi kükürtlü sabun diyor bilemedim valla ne yapıcam ama sımdılık bu üçünü denıyrum:KK31:

sorunun sivilcemi siyah noktalarmı??

benimde burnumun üstünde acayip siyah noktalar var ağdayla alıyrmmyoksaa konuştuğum insanlar fark edio.uçları çıkmış siyah noktalar iğrençç fışkırıo mübarek

sorunun sivilcemi siyah noktalarmı??

benimde burnumun üstünde acayip siyah noktalar var ağdayla alıyrmmyoksaa konuştuğum insanlar fark edio.uçları çıkmış siyah noktalar iğrençç fışkırıo mübarek

siyah noktadan cok kırmızılık oluo bende hafif şişlik sonra cok degıl ama uzun süre kırmızılıgı gecmıo cnm:KK50:

kankacanım,

elma sirkesiiyle hep silerm yüzümü.temizliyor
ayrıca yıkanma suyumadA karıştırırım saçlarım parlar

sodayı pamuğa dök yüzünü sil tonik niyetine

yoğurt ve karbonatta cildi tertemiz yapıyor

hepsi tarafımdan denenmiştir:KK34:

kankacanım,

elma sirkesiiyle hep silerm yüzümü.temizliyor
ayrıca yıkanma suyumadA karıştırırım saçlarım parlar

sodayı pamuğa dök yüzünü sil tonik niyetine

yoğurt ve karbonatta cildi tertemiz yapıyor

hepsi tarafımdan denenmiştir:KK34:

kankaaa ben 15 gündürr karbonat soda sirke karısımı ile siliyorumm cok güzel oldu:KK69:

X