karbonatla direk fırçalama ama karbonatlı su ile çalkala ki ağzında asit kalmasın alkali olsun böylece dişler çüürümesinaaa ben de bazen karbonat kullanırım, söylediğiniz iyi oldu kızlar biraz daha dikkat ederim
Hiç de içemem beyaz filtreli çok sert geliyor bana.yapmayın dişinizi çizersiniz, illa bir şeyle fırçalayacaksanız zerdeçalla fırçalayın ve asla sarı filtreli sigara içmeyin filtresindeki bir şey zamanla dişte birikmw yapıyor ve dişinizi sarartıyor yıllardır sigara içiyorum ama beyaz filtreli içtiğim için dişim beyaz...
bir de kemik tengi denen bir şey var kemik renginiz sarıysa ne yapsanız boşuna o yüzden kemik renginiz oysa boşuna çizmeyin bari
Deneme deneme ben denedim 2 gün diş etlerim sızladı cigneyemedim birseyhem olumlu hem olumsuz yorumlar var. bilemedim denesem mi denemesem mi
teşekkürler ya valla denemeyi düşünmüştüm. en iysi dişçiye gitmek galibaDeneme deneme ben denedim 2 gün diş etlerim sızladı cigneyemedim birsey
Tamam rengi geçici bir süre açıyor fakat benim dış etlerimi çok sizlatti. Ki sağlıksız dişlerim de yoktur ona rağmen çok canım yandı günlerceteşekkürler ya valla denemeyi düşünmüştüm. en iysi dişçiye gitmek galiba
belki diş kçklerine de zararı vardır beyazlatıcaz diye dişimizden de olmayalım vallaTamam rengi geçici bir süre açıyor fakat benim dış etlerimi çok sizlatti. Ki sağlıksız dişlerim de yoktur ona rağmen çok canım yandı günlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?