• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbeyazın sözü:)

ay maşşallah canım benm o gül yüzün hiç solmasınopuyorumnanaktan bende dicektim enişte göçmenmi die..o sende bizimkilere gelin gelion he=)

ay maşşallah canım benm o gül yüzün hiç solmasınopuyorumnanaktan bende dicektim enişte göçmenmi die..o sende bizimkilere gelin gelion he=)

ay canım benim çok sağol:))) mayıstan itibaren ben de sizden oluyorum kısmetse:))) bayılıyorum sizin kınalarınıza zatii sizin geleneklere göre istiyorum nişan,kına,düğünümü:)

eheh:D:D fotoyu çektiğimde bayağı muhabbet konusu olmuştu o biberon:))) ablamın kızının biberonu 2 yaşında bebişimiz var :))) buarada çok teşekkür ederim canım benim:)

Eğerr adetlerini uyguluyorlarsa,kına gecesinde çintiyan giyersin ve beraberinde 3-5 kıyafetttt...zemuszemus

çintiyanı bilmiyodum ben ilkkez duyuyorum.görümcemden bayağı bi kına kıyafeti giyeceğimi öğrendim.yengemiz de arnavut ama o tarz geleneklerini sonradan duymuştum.çintiyanı bi sorayım ben giyerim valla:)))

Back