Karbeyaz'ın nişanı:))))

mutluluğun daim olsun inşallah canım mutluluklar darısı bizim gibi kavuşmayı bekleyenlere

mutluluğun daim olsun inşallah canım mutluluklar darısı bizim gibi kavuşmayı bekleyenlere

Aminn çok teşekkür ederimm:) inş kavuşursun da bir ömür mutlu olursunuz canım benim darısı başınıza hayırlısıyla :1hug:

rabbım bole omur boyu mutlu etmeyı nasıp etsın ınsallah allah devamı getırsın cok sker olmusun canım

Amin güzel dualarınız için çok teşekkür ederim sağolun.bu güzel dualar sizin için de kabul olur inş:)

onlar nazar boncuğu olmuş size:) düğünde hiç bir problem çıkmaz inşallah..mutluluklar dilerimm

böyle günlerde neden herkezin canını sıkan bir durum olur anlamam ama yinede çok özel ve güzel günler rabbim yaşamayanlarda yaşatsın :)

çok güzelmişiniz mutluluklar dilerimm sizeee

çok teşekkür ederim sağolun..

böyle günlerde neden herkezin canını sıkan bir durum olur anlamam ama yinede çok özel ve güzel günler rabbim yaşamayanlarda yaşatsın :)

aynen haklısınız ama bizim aksaklıklar bayağı bi abartılı oldu..kamera problemi,dans problemi ve daha çok çok fazlası.ama herşeye rağmen güzel geçmiş sonradan farkediliyor...dediğiniz gibi Allah herkese yaşatsın inş.

onlar nazar boncuğu olmuş size:) düğünde hiç bir problem çıkmaz inşallah..mutluluklar dilerimm

çok teşekkür ederim sağolun..düğüne çıkabiliriz inş...

allah mutlu bir evliliğide nasip etsin

amin...inş cümlemize..çok teşekkür ederim sağolun..

ya nişanlınla çok benziyosunuz , yada benmi benzettim kii CADIARZU

bu yorumla karşılaşıyoruz ama sadece fotoğraflarda andırıyoruz biraz.normalde görsen hiç benzemiyoruz:)))

allah nazarlardan saklasın
bir ömür boyu mutlu olun inşallah

çok teşekkür ederim inş canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…