Karbeyaz'ın nişanı:))))

Canımmm benimmmmm
çok güzel olmuşsun,çok sevindim fotoğrafları görünce..
çok çok mutlu olun inşallah..
bu arada üstündeki peluş benim gelinliğimle birlikte kullandığım peluşumun aynısı :))
niyeyse onu görünce de mutlu oldum..
Allah tamamını erdirsin tatlım..

emma10 ,gülümse_21 ,greeneyes3543 ,HAYAL2010 ,Tryamour ,glsh85 ,Zilanur ,Hayyal ,gozdesin ,**tmyy** ,BarbieveKen yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar:) aramızda bekarlarımız varsa nişan ve düğün fotolarınızı görmek bana da nasip olur inş:) gerçekten çok güzel tatlı heyecanlar bunlar Allahım herkese yaşatsın:))

BarbieveKen arkadaşım o gün inan o kadar aksilik yaşadım ki arada çekilen fotolardaki fon aklıma bile gelmedi:) düğünde dikkat ederim fon kısmına:))

ve Serabımmm:)))) seninle aynı peluşu giydiğimi duyunca inan bana ben de sevindimmmm:)))) Canımmm benim hep mutlu ol inş fazlasıyla hakediyosun sen bunu:) en zor günleri atlattın hayırlısıyla...artık en güzel günler sizinle olsun eniştemle mutlu mesut bi hayat yaşayın inş:)

haziranda nişanım var benim de. böyle kabarık bi model seçtim. ama iki parça olduğu zaman,alt tarafı biraz daha kabarık olunca daha güzel duruyor. mesela bu nişanlıkta bile üst tarafının alt kısmı cok ayrı durmus.

işanlığına bayıldım pastana kadar uyum içindesiniz heereyle umarım düğününde aksilikle olmadan ömür boyunca güzel hatıralarla hatırlayacağın gibi olur bi ömür boyu mutluluklar

işanlığına bayıldım pastana kadar uyum içindesiniz heereyle umarım düğününde aksilikle olmadan ömür boyunca güzel hatıralarla hatırlayacağın gibi olur bi ömür boyu mutluluklar

inş canım benim iyi dileklerin için çook teşekkür ederim:) darısı başına:) benim gibi talihsizlik yaşamadan harika bi nişan töreni yaşarsın inşş:)))

Back