Açıkcası 4 aylıklardı döndüğümde normalde 6 aya kadar rapor alacaktım ama ohal sen dolayı alamadım,evde kalırsam kafayı yiyeceğimi düşündüm.sabah 08:30 gidip 12 de dönüyorum bana değişiklik anlayacağınHm ücretsiz izin alabilirdin canım ikincisi 1 yıl olmamış ki senin daha bebişler neden başladın ben ücretsiz izindeyim
Bana da zor oldu ilk başta ama işte kıyamadım kızıma evde birlikteyizAçıkcası 4 aylıklardı döndüğümde normalde 6 aya kadar rapor alacaktım ama ohal sen dolayı alamadım,evde kalırsam kafayı yiyeceğimi düşündüm.sabah 08:30 gidip 12 de dönüyorum bana değişiklik anlayacağın
Çünkü hamileliğim boyunca da yattım çalışmak çok iyi geliyor bana
Canım sen kuruyemiş yemiyorsun neden sevmiyor musunkezlar menüm
1. öğün
1kk peynir
2 haş yum
1 salatalık
5 zeytin
şekersiz çay yeşillik
2. öğün
et sote
salata
yoğurt
su 2 lt
spor 50 twist 50mekik 100 ip atlama
Yoo hayır sizin bir yanlışınız olmadı sadece bir yanlis anlama oldu sanırım ben konuya açıklık getirmek isterken...Benim acabaa bi yanlışım mı oldu
Hoşgeldin canım benim neredesin sen.. Kolestrolün yüksek olması sorun teşkil etmez. Kolestrol tüm hormonların anası. Sıkma canınıMerhaba kızlar Karatayla besleniyorum ama kolesterolüm yükselmiş görünüyor. Nerede hata yaptığımı anlamadım.
Verdim gitti. Ama sen daha bir yere gitme.Kimse bana cevap vermemiş
Geçmiş olsun canım. Temizleniyor olman güzelben berbat haldeyim yaaadet oluyorum gibi ama çamur gibi bir nişan geldi adet mi o da belli değil.bel agrısı anamı ağlattı
Gitmem gitmem buradayım :)Verdim gitti. Ama sen daha bir yere gitme.
Aynı ben al benden de okadarevet ben çok takarım kafayaçürütürüm kendimi halbuki hiçbişey için kendini üzmeye ddeğmiyor ama işte evde sürekli kapalı kalmak sosyal hayat olmaması da tetikliyor beni açıkçası
bekle beniGitmem gitmem buradayım :)
Eşimi kolesterol konusunda ikna edemiyorum. Bildiğin bir video ya da makale linki var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?