ben berbat haldeyim yaaHuuuu neredesiniz kızlar öğlen oldu.
Sabah erkenden kahvaltımı yaptım sprumu yaptım. Yarın tartıdan çok umutluyum .
Şu an bende öyleyim çok ağrım varben berbat haldeyim yaaadet oluyorum gibi ama çamur gibi bir nişan geldi adet mi o da belli değil.bel agrısı anamı ağlattı
Canım hamilelik olmadığına eminsin dimi.ben berbat haldeyim yaaadet oluyorum gibi ama çamur gibi bir nişan geldi adet mi o da belli değil.bel agrısı anamı ağlattı
nişan geldi ama sadece.soğan suyu içicemde leptni bozar mı soğan suyuŞu an bende öyleyim çok ağrım var
eminim gülümCanım hamilelik olmadığına eminsin dimi.
Ne zaman geldi hamile değilsin diminişan geldi ama sadece.soğan suyu içicemde leptni bozar mı soğan suyu
kız demedimmibir defa sinirlendim arkasını toplarken elimdeki 2 bardağı duvara vurdum lohusaydım bide cinlenmiştim resmen ödü koptu ama yine aynı bardağı yıkarsam sen evi de temizle dersin diyor .sigara varya onda saplantı tedavi görürken dr dedi ki bunu içersen çocuğun olmaz ben o kadar ilaçlar tedaviler artık hacamat olmuşum psikolojim berbat adam sigarayı yine bırakmadı.öff ne hali varsa görsün çocuk büyüyünce çocuğumu etkilicek duruma gelirse evden bile kovarım vallahi ne hali varsa görsün
sabahtı geldiğinde yok gülüm ya yerleşme kanaması değil yani geçen ayda öyle gelmişti başta.pcos var bende ondan kaynaklı soğan suyu içsem iyi gelecekNe zaman geldi hamile değilsin dimi
yaa senin enerjine bayılıyorum az bana da gönderseneAnladım canım. Allah kolaylık versin ne diyeyim.
İyi o zaman soğan suyu iç sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü yemiyorsun ıhlamur gibi yanisabahtı geldiğinde yok gülüm ya yerleşme kanaması değil yani geçen ayda öyle gelmişti başta.pcos var bende ondan kaynaklı soğan suyu içsem iyi gelecek
Ayy canım enerjik mi buluyorsun beni. Ben de kendimi topiğin tembeli görüyordum. Ben sabah 6 da kalkıp erkenden kahvaltı yapıp spor yapınca enerjik oluyorum. Dun 4.30 .da yattım 6 da kalktım.yaa senin enerjine bayılıyorum az bana da gönderseneşuan çok ihtiyacım var
evet gülüm ya bende öyle düşündüm de içmedim yine de birazdan yapıp içeyimİyi o zaman soğan suyu iç sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü yemiyorsun ıhlamur gibi yani
ayy yok yaa olaylara yaklaşım tartzın falan çok hoşuma gidiyor.mizahi bir yanın var. o zaman hep sporunu yap senAyy canım enerjik mi buluyorsun beni. Ben de kendimi topiğin tembeli görüyordum. Ben sabah 6 da kalkıp erkenden kahvaltı yapıp spor yapınca enerjik oluyorum. Dun 4.30 .da yattım 6 da kalktım.
Hımmm evet genelde dalgaya alıyorum. Çok ciddiye almam, kafamı takmam olayları. Sana da tavsiye ederim.ayy yok yaa olaylara yaklaşım tartzın falan çok hoşuma gidiyor.mizahi bir yanın var. o zaman hep sporunu yap sen
evet ben çok takarım kafayaHımmm evet genelde dalgaya alıyorum. Çok ciddiye almam, kafamı takmam olayları. Sana da tavsiye ederim.
Bencede pozitif ve doğal bir fıtaratın varHımmm evet genelde dalgaya alıyorum. Çok ciddiye almam, kafamı takmam olayları. Sana da tavsiye ederim.
Kesinlikle ev içinde olmak sürekli depresif yapıyor insanı böyle yakında bir arkadaşın olacak en azından o gelecek sen gideceksin dışarı çıkamasan bileevet ben çok takarım kafayaçürütürüm kendimi halbuki hiçbişey için kendini üzmeye ddeğmiyor ama işte evde sürekli kapalı kalmak sosyal hayat olmaması da tetikliyor beni açıkçası
Hııı o konuda geçen hafta ben de depresyondaydım. Evde olmak sıkıyor insanı.evet ben çok takarım kafayaçürütürüm kendimi halbuki hiçbişey için kendini üzmeye ddeğmiyor ama işte evde sürekli kapalı kalmak sosyal hayat olmaması da tetikliyor beni açıkçası
ben dışarı çıkıp gezeyim biraz ufak tefek bişeyler alayım kim ne demiş kim dedikodu mu yapmış umrumda bile olmuyor.baharı iple çekiyorum resmenKesinlikle ev içinde olmak sürekli depresif yapıyor insanı böyle yakında bir arkadaşın olacak en azından o gelecek sen gideceksin dışarı çıkamasan bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?