kızlar menüm
1. öğün
1 haş yum
1 kk peynir
salatalık 5 zeytin şekersiz çay
2. öğün
2 kabağı ortadan bölüp tost makinasında yağsız kızarttım üstüne yoğurt sarımsak pulbiber döktüm
salata
su 2 lt
spor 50 mkik 50 twist
Ayyy kıyamet koparir öbür odada içiyorum ne karisiyon dedi bir ara
Ben bugün 3 mil yaptım sonra 1 mil yaptımOk bencede öyleyiz
Canım her ne olursa olsun kadın kendi için istemeyecek ki küçücük bir bebek var evde onun için istiyor erkek ve ya kadın ısrar edilmeden bir kaç kez birşey söylendiğinde durum düzelmiyor daha kötü oluyorsa çocukluk döneminde bir baskınlık yaşamış kendisine bunu uygulatmak istemiyordurBenimde eşim sigara içer. Evde içmez içme desem de karışılmasını istemez. Günde 4tane içiyorum falan filan..der.
Erkekler ısrar edilmesinden hoşlanmaz TRT deki bir yastıkta kocayalım programında da
Evde huzur isteniyorsa erkek birşeyi istemiyorsa ısrar etmeyin diyor
Benimde eşim sigara içer. Evde içmez içme desem de karışılmasını istemez. Günde 4tane içiyorum falan filan..der.
Erkekler ısrar edilmesinden hoşlanmaz TRT deki bir yastıkta kocayalım programında da
Evde huzur isteniyorsa erkek birşeyi istemiyorsa ısrar etmeyin diyor
erkek istiyorsa olsun istemiyorsa olmasın. Bir yastıkta kocanmaz o zaman kadın kocar ölür gider erkek yenisini alır
Kızlar Arkadaş olarak kadar güzel söylemiş ki benim esim de aynı öyle 28 yasinda bende 27 ye yeni girdim.bişey söylediğim zaman öbür oda da içiyorum çocukla ne alaka si var diyor.ağzını calkaliyor elini yıkayıp geliyor.sizin eşiniz dinliyor sa ne ala vallahi
Ahh çok zor durum Allah kolaylık versin. İzin alamaz mısın biraz.Selam kızlar canım çok sıkkın,bugün stresten dünyayı yedim başa döndüm anlayacağınız
Bakıcım gelmeyebilir ve bn birini bulamıyorum annem 1 saat uzakta arada geliyor kayınvalidem de birkaç gün idare edecek sonra ne olacak bilmiyorum sinir küpüyüm şu an çok mutsuzum
Yeni biri gelse nasıl 10 aylık iki bebeği bırakıp kapıdan çıkıp işe gidicem Allahım nasıl gğvenicem
Yarın yeni baştan başlayacağım bu halimi de kimse örnek almasın kendimden nefret ediyorum şu an
Okulda branşımda tek öğretmenim yapamam yanıAhh çok zor durum Allah kolaylık versin. İzin alamaz mısın biraz.
Anladım canım. Allah kolaylık versin. Annen sende kalsın olmazsa yeni bakıcı bulup tanıyana kadar. İnşallah kısa zamanda çözüme ulaşır..Okulda branşımda tek öğretmenim yapamam yanı
ammannnnn ozaman ben çok mu kaderciyim yahu...erkek istiyorsa olsun istemiyorsa olmasın. Bir yastıkta kocanmaz o zaman kadın kocar ölür gider erkek yenisini alır
çalışan annelerde maalesef bu sıkıntı var.benimde çok üzüldügüm arada kaldığım zamanlarım oldu. allah yardımcın olsun inş.Selam kızlar canım çok sıkkın,bugün stresten dünyayı yedim başa döndüm anlayacağınız
Bakıcım gelmeyebilir ve bn birini bulamıyorum annem 1 saat uzakta arada geliyor kayınvalidem de birkaç gün idare edecek sonra ne olacak bilmiyorum sinir küpüyüm şu an çok mutsuzum
Yeni biri gelse nasıl 10 aylık iki bebeği bırakıp kapıdan çıkıp işe gidicem Allahım nasıl gğvenicem
Yarın yeni baştan başlayacağım bu halimi de kimse örnek almasın kendimden nefret ediyorum şu an
Hm ücretsiz izin alabilirdin canım ikincisi 1 yıl olmamış ki senin daha bebişler neden başladın ben ücretsiz izindeyimOkulda branşımda tek öğretmenim yapamam yanı
Maşallah sana o zaman biz karşılıklı konuşuruz olaylarıammannnnn ozaman ben çok mu kaderciyim yahu...
tamam beyim olur beyim ....ne bilim huzursuzluk olmasın istemem
kız demedimmiEşin dinleyip dinlememesi değil canım kendi düşünmesi lazım hayırlısı bakalım. Bebek yürümeye başlayınca belki düzelir biraz. Odadan odaya gezecek sonuçta çocuk o zaman. Dağınıklık hallolur zamanla her seferinde güzelce söyle hayatım yetişemiyorum lütfen kirlileri sepete at diye. İçtiğin bardağı çalkala bulaşık sepetine koy diye. Öyle öyle anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?