- 1 Eylül 2013
- 826
- 85
- 43
- 36
merhaba. 25 yasında 170 boyunda 81.5 kiloyum. 2 hafta öncesinde tartıya cıkıp 91 i görünce o an başladım spora. ve iki haftada 81.5 a indim. verilen her gram daha da azimli hale getiriyor beni. yıllardır su altı oğün yeme hikayelerini uygulamaya calışıyorum ama bir türlü veremedim kilolarımı. üstelik günden güne de şiştim. sonra karatayı tvde izledim önce. onu takip etmeye basladım. iki haftada da cok iyi kilo verdiğimi düşünüyorum. ilk basta hızlı gitti tabi kilolar. ikinci hafta 2 kg verdim sadece. vucut durduruyo kilo vermeyi . ama ben devam edicem tabiyki haftada 2 kg süper bi gelişme bence. her sabah yürüyüse çıkıyorum. bir saat muhakkak yürüyorum. gün içinde de evde kondisyon bisikletimi sürüyorum :) şu verdiğim 9 kilo bile çok şey farkettirdi hayatımda. üşengeçliğim gitmeye başladı üzerimden. bunun dışında ekmek yemiyorum. pirinç,makarna, şeker, şekerli meyveler, ağzıma bile aimıyorum. fast food gazlı içecek meyve suları cıktı hayatımdan. ben biraz ters bi insanım. ortası yok yani ya cok yiyorum ya da hiç yemiyorum. 2 haftadır tek bir kaçamak bile yapmadım. yasak dediğim hiç bir seyin tadına bile bakmadım. kararlıyım vericem bu kiloları. haa bir de akşam 5.30-6.00 dan sonra yemek asla yemiyorum. aferin bana be ![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)