• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karatay diyeti ile yola çıktım. hayırlısı

argleton

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
826
85
43
36
merhaba. 25 yasında 170 boyunda 81.5 kiloyum. 2 hafta öncesinde tartıya cıkıp 91 i görünce o an başladım spora. ve iki haftada 81.5 a indim. verilen her gram daha da azimli hale getiriyor beni. yıllardır su altı oğün yeme hikayelerini uygulamaya calışıyorum ama bir türlü veremedim kilolarımı. üstelik günden güne de şiştim. sonra karatayı tvde izledim önce. onu takip etmeye basladım. iki haftada da cok iyi kilo verdiğimi düşünüyorum. ilk basta hızlı gitti tabi kilolar. ikinci hafta 2 kg verdim sadece. vucut durduruyo kilo vermeyi . ama ben devam edicem tabiyki haftada 2 kg süper bi gelişme bence. her sabah yürüyüse çıkıyorum. bir saat muhakkak yürüyorum. gün içinde de evde kondisyon bisikletimi sürüyorum :) şu verdiğim 9 kilo bile çok şey farkettirdi hayatımda. üşengeçliğim gitmeye başladı üzerimden. bunun dışında ekmek yemiyorum. pirinç,makarna, şeker, şekerli meyveler, ağzıma bile aimıyorum. fast food gazlı içecek meyve suları cıktı hayatımdan. ben biraz ters bi insanım. ortası yok yani ya cok yiyorum ya da hiç yemiyorum. 2 haftadır tek bir kaçamak bile yapmadım. yasak dediğim hiç bir seyin tadına bile bakmadım. kararlıyım vericem bu kiloları. haa bir de akşam 5.30-6.00 dan sonra yemek asla yemiyorum. aferin bana be :52:

Merhaba,

Ben de 9 mayısta başladım karatay diyetine.75 kiloyla başladım.Kararlıyım vericem fazla kilolarımı.Sabah kahvaltısında meyve yiyor musun peki?

Merhaba,

Ben de 9 mayısta başladım karatay diyetine.75 kiloyla başladım.Kararlıyım vericem fazla kilolarımı.Sabah kahvaltısında meyve yiyor musun peki?

merhaba geçen hafta başaldım karataya ve bunu pek de diyet olarak görmüyorum çünki gerçekten aç kalmadan tam 3 kilo verdim.sabahları meyve yedim.hatta bazen öğleden sonra da meyve kaçamağım oldu :) ama devam
geçen hafta 78.5 bu hafta 75.4 :52:

gerçekten öyle çok da diyet gibi değil.Gayet rahat uygulaması ama benim sorunum önüme tatlı falan gelince yememezlik yapamıyorum bir de bebek düşünüyorum 2 aya falan.yani zayıflamam gerekkkk:46:

selamlar tatlımmm hayırlı olsun günlüğün. karatay çok doğru bir tercih zira ben de en sağlıklısının bu olduğunu düşünüyorum.:46:

ben de geçen yıl karatayla 15 kiloya kadar verdim diğer diyetler gibi bırakınca hooop diye geri almalar da olmuyor ama ekmeğe tatlıya yüklenmeye başlayınca vücut alıyor yavaştan kilo dikkat etmek lazım ve sporu bırakmamak lazım :56::8:

başarılar , umarım hedefinize ulaşırsın uğrarım günlüğüne komşu günlüksün ne de olsa ben de beklerim :54:

Merhaba,

merhaba geçen hafta başaldım karataya ve bunu pek de diyet olarak görmüyorum çünki gerçekten aç kalmadan tam 3 kilo verdim.sabahları meyve yedim.hatta bazen öğleden sonra da meyve kaçamağım oldu :) ama devam
geçen hafta 78.5 bu hafta 75.4 :52:

gerçekten öyle çok da diyet gibi değil.Gayet rahat uygulaması ama benim sorunum önüme tatlı falan gelince yememezlik yapamıyorum bir de bebek düşünüyorum 2 aya falan.yani zayıflamam gerekkkk:46:

selamlar tatlımmm hayırlı olsun günlüğün. karatay çok doğru bir tercih zira ben de en sağlıklısının bu olduğunu düşünüyorum.:46:

ben de geçen yıl karatayla 15 kiloya kadar verdim diğer diyetler gibi bırakınca hooop diye geri almalar da olmuyor ama ekmeğe tatlıya yüklenmeye başlayınca vücut alıyor yavaştan kilo dikkat etmek lazım ve sporu bırakmamak lazım :56::8:

başarılar , umarım hedefinize ulaşırsın uğrarım günlüğüne komşu günlüksün ne de olsa ben de beklerim :54:

selam kızlar cuma yarışmalarına katılınca buraya girmemiştim hiç :27: 13, takımdayım ben. su an ki kilom 76,8. cumaya kadar bir kilo daha vermeyi hedefliyorum :) evet karatay diyeti çok iyi geldi bana günde iki öğun yiyorum. meyve yemiyorum pek. karatay teyzemiz meyveyi pek onaylamıyor. bin de bir tadımlık yıyorum belki. o kadar. uzun zaman sonra buraya gelince 5 kilom daha gitmiş ne mutlu bana :52::52::52:

selam kızlar cuma yarışmalarına katılınca buraya girmemiştim hiç :KK53: 13, takımdayım ben. su an ki kilom 76,8. cumaya kadar bir kilo daha vermeyi hedefliyorum :) evet karatay diyeti çok iyi geldi bana günde iki öğun yiyorum. meyve yemiyorum pek. karatay teyzemiz meyveyi pek onaylamıyor. bin de bir tadımlık yıyorum belki. o kadar. uzun zaman sonra buraya gelince 5 kilom daha gitmiş ne mutlu bana :KK52::KK52::KK52:
buraya uuzun zamandır yazmamıssınız ama umarım görürsünüz hala devam ediyosanız.ilk yazdığınız yazıda 91 den 81 e düştüm demişsiniz 2HAFTADA gercektenmı yaaa inanamadım buna son yazdıgınızdada 76 olmuşsunuz çok tebrikler valla çokçokta massallah bende cebellesiyorum yıllaaaardır karatayı sırf oyle televızyona cıkıyo unlü gibi görüyodum sadece arastırmaya baslayınca cok aklıma yattı denemek istiyorum ama bilemiyorum nasıl yaparım ne yapmam lazım...spora gidiyorum hemde deli gibi yoruluyom 3aydır tık yok yediklerime dikkat etmeye calısıyorum ama 2gun sabredınce 3.gun palıyom cıkolataya saldırıyom bide.meyvesuyu kola falan zaten ellemiyom ne zamandır. ekmek cavdar yada tam bugday yıyom yediğim mkarnaya pilvda dikkat etmeye calısıyom ama olmuyoooor olmuyorrr bi hareket bekliyom cok veremesemde ama tık yok... :( .(

Back