Yok yemeyeceğim, çok nadir belki yerim ama şu an yemeyi düşünmüyorum. Sonuçta Karatay'ı sağlıklı yaşam içinde uyguluyorum ve göbek gitmedi ki, amacım o.
ben incir uyutması tarifi buldum ondan yapacağım şekersiz nasıl olacak bilmem ama
Burada bir lokantada yapiyorlar o lokantaya gidince heyet yemeklerinde tatli olarak onu seciyordum ilk defa orada yemistik herkesede degisik geliyor du , bakan bey bile sevmisti tatli ondanmi diye soruyordu :). Bi yerde karataya uygun tarifini gordum insallah tadida iyi olurGüzel olursa, fotoğrafını çekmeyi unutma, tarifini de isteriz. :)
limonlu su kıpırtıyı gideriyor iyi oluyor
bebek nasıl oldu düzeldimi canım
zehir olduğunu bile bile yiyebileceksen ye...Eki Görüntüle 919312
bunu ne güzel yazmışsınız,valla,bana cok etkili geldi,menümüzden hamur işini ve şekeri cıkarmışız dememeliyiz,aslında menümüzden zehirleri cıkarmışız demeliyiz,teşekkür ediyorum,hep aklımda kalacak bir söz.
sorma be abla sabaha karşı ve akşamları öksürük nöbetleri kesilmez oldu.
yazık yavrum dah doğar doğmaz küveze girdi.delik deşik ettilerr her yerini neyse 1 haftada çıktı ama..yine de çok şükür
dr a götürüyra dr ateşe karşı fitil verdi.ateşi 1.2 defa çıktı fitille indirdk,
ventolin verdi.sabah akşam 2 çay kaşığı
burun için serum fizyolojik verdi.
onu damlatmadan emziremiyrm
geçen kötüleşti
dr buhar verdi.o buharı yiyene kadar kucağımda öyle bi ağladı ki
sonra yorgunluktab uyuyakaldı.
iğne yedi
ama geçmecdi şu öksürük..
hadi olsun da bu kadar erken olmasın abla yaa..
artı burun tıkanıklığı da kesilmez oldu.serum fizyolojik damlatyrz.
ALLAH ım ne olur şu kızıma şifa ver diye dua etmekten başka çarem yok..
bunu ne güzel yazmışsınız,valla,bana cok etkili geldi,menümüzden hamur işini ve şekeri cıkarmışız dememeliyiz,aslında menümüzden zehirleri cıkarmışız demeliyiz,teşekkür ediyorum,hep aklımda kalacak bir söz.
cnm geçmiş olsun bebişine en kısa zamanda atlatır inş.sorma be abla sabaha karşı ve akşamları öksürük nöbetleri kesilmez oldu.
yazık yavrum dah doğar doğmaz küveze girdi.delik deşik ettilerr her yerini neyse 1 haftada çıktı ama..yine de çok şükür
dr a götürüyra dr ateşe karşı fitil verdi.ateşi 1.2 defa çıktı fitille indirdk,
ventolin verdi.sabah akşam 2 çay kaşığı
burun için serum fizyolojik verdi.
onu damlatmadan emziremiyrm
geçen kötüleşti
dr buhar verdi.o buharı yiyene kadar kucağımda öyle bi ağladı ki
sonra yorgunluktab uyuyakaldı.
iğne yedi
ama geçmecdi şu öksürük..
hadi olsun da bu kadar erken olmasın abla yaa..
artı burun tıkanıklığı da kesilmez oldu.serum fizyolojik damlatyrz.
ALLAH ım ne olur şu kızıma şifa ver diye dua etmekten başka çarem yok..
Evet, Gül abla zayıf olduğum için herşeyi yiyebilirsin diye söyleyince, yeni gelen ve bilmeyen arkadaşlar, yanlış anlamasın diye özellikle sordum ve beklediğim cevabı aldım.Karatay'ın amacı zayıflamaktan ziyade, sağlıklı beslenmek. İnşallah ömür boyu uygulayacağız. Burada birbirimizi daha iyi motive ediyoruz ve buradan ayrılamıyoruz. Kendimi hergün burayı okumak için sorumlu hissediyorum, buda kararlı bir şekilde uygulamamı sağlıyor. :)
hanımlar merhaba,
cuma günü gelemedim lütfen kusuruma bakmayın, bizim için haftasonu olduğu için internete girmek çok zor oluyor bundan sonrasında perşembeleri kilo bildirimi yapacağım uygunsa sizler için..
cuma günü adetim başladı tartıya hemen yansıdı 57.8 olarak.. 700 gr ile kurtardım en azından:) ama canım sıkılmadı çünkü kıyafetlerimde bollaşma devam ediyor..
cuma günü bir prensin çiftliğine davetliydik, adamlar çölün tam ortasına çiflik kurmuş ve aklınıza ne gelirse yetiştiriyorlar. kocaman bir torba yeşillik aldım geldim:) sonra da dün gelecek misafirler için hazırlık yaptım..çok yoğun ve yorucu geçti..
herkese güzel bi hafta diliyorum
günaydınnnnnn herkese
bugün güne -1 le uyandım çok mutluyum
dün hiç bahsetmemişim kendimden size 24 yaşındayım 2 buçuk aylık evliyim üniversitede araştırma görevliliği yapıyorum.
2 ay önce 73 kiloyla girdiğim evimde 80 kiloya ulaştım malesefhedefim önce 65 daha sonra 55e kadar inmek.
dün eşim bana destek olmak için bi fikir sundu eğer bu ay sonuna kadar 5-6 kilo verirsem uzun zamandır istediğim parfümü alıcak banaa
buranın bu güzelliğini seviyorum
bir arkadaşa yazılan cevap hepimizi etkiliyor olumlu veya olumsuz...burada yazılan bişey yemekte aklımıza geliyor kendimize dur diyoruz, birbirimizin yaptığı sporları örnek alıyoruz ...hepimiz dikkatliyiz ......süperiz hepimiz
merhaba canım
bende yazının başını okuyunca perşembe yazarsın diyecektim sen sormuşsun olur tabiki canım
2 haftadır değişik yerler görüyorsun bayağ değişiklik oluyor sana, hemde Türkiye'de olmayan yerlergörevin güzel yanı bunlar
yeşilliklerde iyi olmuş organik oh ne güzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?