Gulcugum musadenle birsey soracagim canim.Aksam yemegimi besbucuk,alti gibi yiyorum.Dokuzbucuk on gibi tarcinli zencefilli sut icebilirmiyim yoksa insulin tekrar mi calismaya baslar,leptinim bozulur mu ?Tesekkur ederim canim.
sağol ablacım dedim doktora hepsini. d, demir, b12 açlık kan şekeri ve diğer tüm olağan tahlillerhepsini yazıcam dedi dr.
Canlarimmmmm,herbirinize hayirli aksamlar diliyorum.Hepinizin mutlulugu enaz benim kadar olsun insaallah.Binlerce sukur bu haftada prensesimi layikiyle agirliyabildim.Onun gozlerinde ki mutluluk benim icin dunyalara bedel.Biraz once yerine teslim ettim cok sukur.Gulcugum nasilsiniz canim?Fmgenccigim tekrar cok gecmis olsun yavrum.Mydenizzzcigim bana yazdigin guzel duygularinla beni yuceltiyorsun cok sagol yavrum.Prenscigim kendine maksimum dikkat ve itina et yavrum.Gurbetcicegim birinciliginden dolayi dun aksam seni coookk tebrik etmistim ama okudugum kadariyla usutmussun ,hazirladigin icecekler cok faydali cok gecmis olsun canim benim Hepinizi sevgimle kucakliyorum.
D vitamini geç çıkıyor söylediler mi
yok ablacım söylemediler pzt alıcam sonucları ama d icinde olur mu bilmiyorim. güvn hst. gittim
belki özel de olduğu için erken çıkar...ben Atatürk te yaptırıyorum diğerleri 1 günde D 10 günde çıkıyor
merhaba
boşver arkadaşım kg yu dert etme bu tartıda onu son görüşündü bundan sonra o kg ya elveda diyerek yeni bir güne başladın
kahvaltı çok eksik KKK tam yapmalısın ki metabolizma % 30 hızlı çalışıp daha çok yağ yaksın 5 km koşmakmı daha iyi kahvaltıdaki herşeyi yemekmi ...ben kahvaltıda herşeyi yemeyi tercih ediyorum hem doyuyorum hem boşuna 5 km koşmuyorum yaptığım kahvaltı 5 km kosmus gıbı yağ yakıyor zaten
saat 16.30 ile 18.00 olmamış insülin 1.5 saat çalışmış tekrar yesyice sıfırdan başlayarak tekrar çalışmaya başlamış ve yediklerini yağa çevirmiş.2 sinin arasında 17.15 veya 17.30 gibi hepsini birlikte yeseydin insülin tek sefer çalışacaktı...
dr o kadar konuştu ki bi kaç kez tekrar ettim özellikle d vitaminini..dr da hepsini istedim, tüm vitaminleri harşeyi diyip diyih başka şeyler sordutereddüte düştüm dışara faturalerı imzalatan arkadaşa sorum d vit. var demi listede diye evet listede var dedi
En sevdiğim öğündür benim kahvaltı bugün pek iştahım yoktuİki öğün arası 4 saat diyorsunuz yani.
kızlaaar bende bugün başladım karataya aranıza katılabilirmiyimmm???
Bugünkü yediklerimi yazsammı bilemedim, kendimden utanıyorum.
Sabah 5 km yürüyüş.
AKŞAM SPOR
KAHVALTI 11:30
Annem yazın domatesi, küçük biberlerle kavanozlara koymuştu, ona maydanoz ve soğan ekleyip salata yaptı
Çeçil peynir
Yeşil Zeytin
Fındık, kabak çekirdeği
Kaşarlı yumurta
1 mandalina, 1 dilim elma
Siyah çay
16:20'den 19:00'a kadar yedim bunları
Öncelikle
Karalahana çorbası (2 veya 3 kase:))
Kuru fasülye
Bulgur pilavı
Kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği
Dayanamadım, çok sevdiğim için 1 kase daha çorba yedim
Keten tohumlu yoğurt
Karbonatlı Su
SU
ben gece 2 den sonra çıkarken sana devretmiştim burayı gece kuşu sun diye sen bu gece nöbete gelmemişsin
havuç tad versin diye az bişey konulabiliyor fakat pişince yenmiyor....ben büyük doğruyorum yerken tabaktan çıkarıyorum
biraz sabret tok kalmaya alış 2 öğüne geçersin yada erken kalkınca 3 öğün geç kalkınca 2 öğün yaparsın
5 km yürüdüğün için sorun yok sen hedef kg dasın zaten bundan sonra 5 km yürü istediğini ye
bu arada karalahana çorbası içmekten içinde kara lahana çıkacak
aynen ablacım gece nöbeti bana ait.arada nöbet kaçırdığım oluyo.
akşam korkudan daha fazla yedim doyduğum halde acıkırım diye
çok şükür 7 de bitti yemeğim ve acıkmadım bu saate kadar
hafiiiiif bi kıprtı var..o da tam açlık değil.
bol limonlu su ve bitki çayı içiyorum..
İstediğini ye derken, börek, pasta, kurabiyelerde içinde mi?Evet çorbayı annem bu aralar sık sık yapıyor, kışın yaptığı için. Bende çok severim. 5 km. yürüdüm, birde akşam spor yaptım.
zehir olduğunu bile bile yiyebileceksen ye...Eki Görüntüle 919312
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?