bugünkü menüm
sabah 13:00
kkk
öğle 16:00
yarım tabak pırasa yemeği
1 kase çorba
salata
akşam 20:00
1 bardak süt
3 günkurusu
4 kupa şekersiz çay
2 litre su
1 kupa yeşilçay
tabiki katılabilirsiniz...hoşgeldiniz
karataya başladınızmı başlayacakmısınız
ilk gün ya çok zorlandım bugün hemen acıktım nedensekahvaltıdan 3 saat sonra tekrar yemek yemişsiniz olmamış
yemekten 4 saat sonra yeyince leptin yine çalışmamış gün boyu yağ yakamamışsınız
cok dogru ablacim, nasilda cözdün beni bravoilk verilen 2-3 kg ödem oluyor ondan sonra yağdan gidiyor...
alıntı sağlıklı yaşıyoruzdan......Aralik 4 de basladigim saglikli yasiyoruz programinin bugun 1. Ayini dolduruyorm gecen ay 87.600 ile baslamistim bugun 80.500 u gordum tartida.bu Benim icin bi mucize.cunku simdiye kadar yaptigim hic bir diyette bir ayda bukadar veremedim en fazla uc kilo.cok yiyerek ac kalmadan verdim cok mutluyum
sende bunu yapacaksın bir ayda, yapabilirsin demiyorum yapacaksın diyorum sana bırakırsam sallarsın artık emir vakii olacak sana
bende iki ögünü bu aralar cocuklar evde gec kahvalti yaptigimiz icin iki ögün yiyordum, bu pazartesi okullar tekrar acilacak ve ben erken kahvalti yapacagim, o zaman 3 ögün yaparimben gece 2 den sonra çıkarken sana devretmiştim burayı gece kuşu sun diye sen bu gece nöbete gelmemişsin
havuç tad versin diye az bişey konulabiliyor fakat pişince yenmiyor....ben büyük doğruyorum yerken tabaktan çıkarıyorum
biraz sabret tok kalmaya alış 2 öğüne geçersin yada erken kalkınca 3 öğün geç kalkınca 2 öğün yaparsın
ilk gün ya çok zorlandım bugün hemen acıktım nedense
cok dogru ablacim, nasilda cözdün beni bravoBENI BANA BIRAKMAYIN lütfen
:
1 avuç ceviz yemiştim 1yumurta 10 zeytin domates salatalık yedim.kahvaltıda kuruyemıs yemısmıydın
1 avuç ceviz yemiştim 1yumurta 10 zeytin domates salatalık yedim.
çooook teşekkür ederim dikkat edicem bunlara1 yumurta ve peynir yememişsin ondan acıkmış olabilirsin biraz önceki arkadaşa kahvaltının önemini ve ne kadar yağ yaktığını anlatmıştım okumuşsundur sanırım
ilk dünden eksikleri tamamlarsak sonrası kolay oluronun için eksiklerini yazıyorum yarın daha dikkatli yaparsın
Canlarimmmmm,herbirinize hayirli aksamlar diliyorum.Hepinizin mutlulugu enaz benim kadar olsun insaallah.Binlerce sukur bu haftada prensesimi layikiyle agirliyabildim.Onun gozlerinde ki mutluluk benim icin dunyalara bedel.Biraz once yerine teslim ettim cok sukur.Gulcugum nasilsiniz canim?Fmgenccigim tekrar cok gecmis olsun yavrum.Mydenizzzcigim bana yazdigin guzel duygularinla beni yuceltiyorsun cok sagol yavrum.Prenscigim kendine maksimum dikkat ve itina et yavrum.Gurbetcicegim birinciliginden dolayi dun aksam seni coookk tebrik etmistim ama okudugum kadariyla usutmussun ,hazirladigin icecekler cok faydali cok gecmis olsun canim benim Hepinizi sevgimle kucakliyorum.
oooooooo :18:etin kemiğin canan la benim yağlar senin...
ya o yağları yakacaksın yada biz o etlerle kemiklerin icabına bakacağız...
sevgili canan ablacigim siz gercekmisiniz, yoksa bir melek mi ...Canlarimmmmm,herbirinize hayirli aksamlar diliyorum.Hepinizin mutlulugu enaz benim kadar olsun insaallah.Binlerce sukur bu haftada prensesimi layikiyle agirliyabildim.Onun gozlerinde ki mutluluk benim icin dunyalara bedel.Biraz once yerine teslim ettim cok sukur.Gulcugum nasilsiniz canim?Fmgenccigim tekrar cok gecmis olsun yavrum.Mydenizzzcigim bana yazdigin guzel duygularinla beni yuceltiyorsun cok sagol yavrum.Prenscigim kendine maksimum dikkat ve itina et yavrum.Gurbetcicegim birinciliginden dolayi dun aksam seni coookk tebrik etmistim ama okudugum kadariyla usutmussun ,hazirladigin icecekler cok faydali cok gecmis olsun canim benim Hepinizi sevgimle kucakliyorum.
bugün böyle oldu ama yarın daha iyi olcak kızlarsayfaların çoğunu okudum burdan destek almak çok güzel kitabında yarısındayım bu sefer pes etmek yokkk
1 yumurta ve peynir yememişsin ondan acıkmış olabilirsin biraz önceki arkadaşa kahvaltının önemini ve ne kadar yağ yaktığını anlatmıştım okumuşsundur sanırım
ilk dünden eksikleri tamamlarsak sonrası kolay oluronun için eksiklerini yazıyorum yarın daha dikkatli yaparsın
oooooooo :18:carem yok yani :26: okey kaptan, yok yok yaglari almayim ben onlar gitsin
sevgili canan ablacigim siz gercekmisiniz, yoksa bir melek mi ...Allah sizden razi olsun, sayfamizi ictenligin ve sicacik dieklerinle isitiyorsunuz, ellerinizden saygiyla öperim, annem olurmusunuuuzzz negüzel yavrum diyorsunuz,
simdi spor zamani, 30 dakika eliptik bisiklet ardindanda göbek egzersizleri yapilacak, görüsmek üzere sizleri seviyorum
dün gece uyuyamadim gec yattim, o yüzdende gec kalktim kahvaltimi saat 11,30 gibi yaptim klasik karatay kahvaltisi ama tam yiyemedim , bugün hastalaniyorum galiba , bütün gece bogazim yandi, grip geliyorum diyor banaama ben önceden önlemini almam lazim, evde taze zencefilim var, tarcin ve limonla kaynatip iceyim bari, ihlamurda vardi, aksamada tavuk suyuna corba ve bol limonlu salata olacak muhtemelen , simdilik hoscakalin hanimlar görüsmek üzere
bu sefer demeyeceğim
kg su az olup bebekdüşünenlere ve umud a serbest.....bebek deyince akan sular durur incir yersiniz ama başka kaçamak yapmazsınız ayda 3 değilde 2 kg verirsiniz önemli olan bebek
tekrar geçmiş olsun canım bişey olmadığına sevindim
D vitaminide yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?