Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bugünkü menüm

sabah 13:00
kkk

öğle 16:00
yarım tabak pırasa yemeği
1 kase çorba
salata

akşam 20:00
1 bardak süt
3 günkurusu

4 kupa şekersiz çay
2 litre su
1 kupa yeşilçay

kahvaltıdan 3 saat sonra tekrar yemek yemişsiniz olmamış

yemekten 4 saat sonra yeyince leptin yine çalışmamış gün boyu yağ yakamamışsınız

cok dogru ablacim, nasilda cözdün beni bravo BENI BANA BIRAKMAYIN lütfen

bende iki ögünü bu aralar cocuklar evde gec kahvalti yaptigimiz icin iki ögün yiyordum, bu pazartesi okullar tekrar acilacak ve ben erken kahvalti yapacagim, o zaman 3 ögün yaparim

Canlarimmmmm,herbirinize hayirli aksamlar diliyorum.Hepinizin mutlulugu enaz benim kadar olsun insaallah.Binlerce sukur bu haftada prensesimi layikiyle agirliyabildim.Onun gozlerinde ki mutluluk benim icin dunyalara bedel.Biraz once yerine teslim ettim cok sukur.Gulcugum nasilsiniz canim?Fmgenccigim tekrar cok gecmis olsun yavrum.Mydenizzzcigim bana yazdigin guzel duygularinla beni yuceltiyorsun cok sagol yavrum.Prenscigim kendine maksimum dikkat ve itina et yavrum.Gurbetcicegim birinciliginden dolayi dun aksam seni coookk tebrik etmistim ama okudugum kadariyla usutmussun ,hazirladigin icecekler cok faydali cok gecmis olsun canim benim Hepinizi sevgimle kucakliyorum.

bugün böyle oldu ama yarın daha iyi olcak kızlar sayfaların çoğunu okudum burdan destek almak çok güzel kitabında yarısındayım bu sefer pes etmek yokkk

1 avuç ceviz yemiştim 1yumurta 10 zeytin domates salatalık yedim.

1 yumurta ve peynir yememişsin ondan acıkmış olabilirsin biraz önceki arkadaşa kahvaltının önemini ve ne kadar yağ yaktığını anlatmıştım okumuşsundur sanırım

ilk dünden eksikleri tamamlarsak sonrası kolay olur onun için eksiklerini yazıyorum yarın daha dikkatli yaparsın

çooook teşekkür ederim dikkat edicem bunlara

iyiim canım teşekkürler hafta sonu işleri ile uğraşıyorum

prenses le güzel gün geçirdiğine sevindim canım, salı günüde inşallah bıraktığın gibi mutlu bulursun

etin kemiğin canan la benim yağlar senin...

ya o yağları yakacaksın yada biz o etlerle kemiklerin icabına bakacağız...
oooooooo :18: carem yok yani :26: okey kaptan, yok yok yaglari almayim ben onlar gitsin

sevgili canan ablacigim siz gercekmisiniz, yoksa bir melek mi ... Allah sizden razi olsun, sayfamizi ictenligin ve sicacik dieklerinle isitiyorsunuz, ellerinizden saygiyla öperim, annem olurmusunuuuzzz negüzel yavrum diyorsunuz,

bugün böyle oldu ama yarın daha iyi olcak kızlar sayfaların çoğunu okudum burdan destek almak çok güzel kitabında yarısındayım bu sefer pes etmek yokkk

aynı dakikalarda yazdığımız için görmemişim sorumun cevabını vermişsin zaten bazen aynı dakıkalarda aynı şeyler yazılabılıyor birbirimizden habersiz

Gurbetcicegim,rabbim sizlerden razi olsun ki sizler herbiriniz bana yuce rabbimin lutfusunuz,iyi ki iyi ki varsiniz.Varliginizla erdiginiz sevaplarinizin olcusunu bir ben bir de yuce rabbim biliyor.Sen beni annen olmama layik gordukten sonra bana sadece onur olur yavrum,ne mutlu bana cok tesekkur ederim canim benim.

simdi spor zamani, 30 dakika eliptik bisiklet ardindanda göbek egzersizleri yapilacak, görüsmek üzere sizleri seviyorum

Gulcugum musadenle birsey soracagim canim.Aksam yemegimi besbucuk,alti gibi yiyorum.Dokuzbucuk on gibi tarcinli zencefilli sut icebilirmiyim yoksa insulin tekrar mi calismaya baslar,leptinim bozulur mu ?Tesekkur ederim canim.

geçmiş olsun canım.. dikkat et ne güzel bak önlemine de almışsın

sağol ablacım dedim doktora hepsini. d, demir, b12 açlık kan şekeri ve diğer tüm olağan tahliller hepsini yazıcam dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…