Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ne, kim,biri incir mi dedi çocuk mu dedi gül ablam dicek ki şimdi, meyveyi zor bıraktırdak bi de incir çıkarıcak başımıza
onu bende okumuştum hatta bi ara yamiştim incir ama zeytinyağı na batırmadan... teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için

iyi haftasonları arkadaşlar.. ben bugün doktora gittim sabah 8e randevu almıştım aç gidip kan tahlillerimide yaptırdım pzt alıcam sonucu bakalım nasıl değerlerim çok merak ediyorum.. boğazımı da gösterdim ama bişi yok dedi boğazında.. diş ve diş etlerindeki sıkıntıda ağrı yaparmış.. benim üst yirmilik dişler çıkmadı daha acaba onlar mı sıkıntı yaptı.. ağrı kesici alırsın dedi.. dişçiye gitmek istemiyorum çokkkk korkarım :18:
dr an çıktık kaynımda aynı hastaneden randevu almış onu bekledik. sonra beraber markete gittik. eve geldiğimde 11 olmuştu saat. kahvaltı hazırladım 12 de bitti.. ben o saate kadar hiç açlık kizine girmedim sadece su içtim.. vücut alıştı iyice karataya...

dün gece uyuyamadim gec yattim, o yüzdende gec kalktim kahvaltimi saat 11,30 gibi yaptim klasik karatay kahvaltisi ama tam yiyemedim , bugün hastalaniyorum galiba , bütün gece bogazim yandi, grip geliyorum diyor bana ama ben önceden önlemini almam lazim, evde taze zencefilim var, tarcin ve limonla kaynatip iceyim bari, ihlamurda vardi, aksamada tavuk suyuna corba ve bol limonlu salata olacak muhtemelen , simdilik hoscakalin hanimlar görüsmek üzere

iyi gidiyorsunuz :13:

Son düzenleme:

spor yapanlara kendim yapmış gibi seviniyorum
5 km den fazla yürüyenlere de özeniyorum ah gençliğim ah diyorum
kahvaltına kuruyemiş ekleseydin iyi olurdu canım daha tok tutardı

2. kedimiz de gelmiş....
burada olmanın en güzel yönüde bu sorumluluk hissetmek,,,,buradaki arkadaşların çoğu aynı şeyi söylüyorlar yasak bişey yiyecekleri zaman topiğe nasıl yazarım gül abla kızar şimdi diye engelliyorlar kendilerini buda zamana istikrara dönüşüyor isteseler de kaçamak yapamayacaklar

nicki gibi kendisi de yaramaz
hiç yerinde duramaz
şiir gibi oldu

kedicik evlenmeden önce denemek istemiş tadı nasıl diye

yine temizliğe başladın dikkat et ağır şeyler yapma aralarda sık sık dinlen akşama ağrım var dersen bu sefer kulaklarından çekerim

bu sefer demeyeceğim
kg su az olup bebek düşünenlere ve umud a serbest.....bebek deyince akan sular durur incir yersiniz ama başka kaçamak yapmazsınız ayda 3 değilde 2 kg verirsiniz önemli olan bebek

tekrar geçmiş olsun canım bişey olmadığına sevindim
D vitaminide yaptırdınmı

geçmiş olsun canım dikkatli ol
acıkınca hemen bişeyler atıştır hadi bakalım bu haftada ümitliyim senden birazda spora yüklensen daha hızlı gidecek yağlar

gece rüyanda da çitledin mi kabak çekirdeğini

ilk başladığında da dut kurusu yiyordun her gün dut yok diyordum bitene kadar yiyeceğim kalmasın dedin ve hepsini yedin

Gece aklımdaydı hep, sabah kabak çekirdeği yiyeceğim diye. Ayırdım kaseye, ama evde birtek ben yiyebiliyorum, ayıklayamıyorlarmış.

Kafama koyarsam birşeyi yapmam gerekir, yoksa rahat edemem. Dut o sıralar fındıkla çok güzel gitmişti, bırakamadım bir türlü. Ama sonuçta çok şekerli olması dışında işlenmiş bir yiyecek değildi, o açıdan rahatça yiyordum.

Geçmiş olsun. Dişçiye gitmeyi bende hiç sevmiyorum, son çekilen dişimden sonra çenemde sorun oluştu, hala onun sıkıntısını çekiyorum. Bende bu sıralar suyu en az 2 litre olacak şekilde içmeye çalışıyorum. Geçen haftaya kadar 1.5 lt yeterli diye fazla içemiyordum. 2 litreyi geçmesi için sürekli elimde tutmam gerekiyor şişeyi.

Galiba bir tek ben oburum, hastalandığım zaman bile yiyebiliyorum. Geçmiş olsun, sıcak içeceklerin yanında, bol bol su iç.

FINDIK, FISTIK ÇITIR ÇITIR, HEM KAN YAPAR, HEM ISITIR

Yağlı olan fındık, fıstık, ceviz, badem vb kuruyemişler kilo aldırmaz mı?
Kuruyemişler kilo aldırmaz. Fındık, fıstık, ceviz, badem vb gibi kuruyemişler, glisemik indeksleri (%0-20) düşük olduğu için kilo aldırmazlar, aksine kilo verdi- rirler. Aynı zamanda, kabak ve ayçiçeği çekirdekleri de kilo aldırmaz.
Kuruyemişler, doğal olan Omega-3, Omega-6, Omega-9, ayrıca birçok aminoa- sit ve yoğun bitkisel protein kaynağıdırlar. Doğanın vitamin ve mineral deposu olarak kabul edilirler.

karatay ABC sinden alıntıdır.

merhaba fmgenc, bende kan vermek istiyorum aslinda , en iyisini yapmissin umarim tahlillerin iyi cikar, bende merak ediyorum, disciyi ihmal etme canim , benimde yirmilik dislerim bir türlü cikamamisti, her ay siserdi yüzüm , erteledim erteledim ama en sonunda daanamayip gittim, ameliyatla cikardilar dislerimi , ondan sonra rahatladim, disciyi ihmal etme aynen bende kendime sasiriyorm, aclik krizlerim ve sürekli birseyler yeme istegim kayboldu sanki, suan kendimi iyi hissediyorum, mesela sabah rahatsizdim canim birsey yemek istemedi, kahvaltimin yarisini ancak yiyebildim oda zorla, buna ragmen, hala ac degilim, ve hic bir sey yemek gelmiyor aklima, ne güzel degilmi, gercektende alisiyoruz karatayaa

geçmiş olsun canım dikkatli ol
acıkınca hemen bişeyler atıştır hadi bakalım bu haftada ümitliyim senden birazda spora yüklensen daha hızlı gidecek yağlar
valla bende ümitliyim kendimden ablacigim, haftaninda birincisi olmanin verigi gazla ben bu haftayida güzel uygularim, tabii ilk hafta daha cok kilo veriliyor bu ikinci haftada o kadar olurmu bilmem ama , eksi görecegim insallah, ayric alistim artik pekde zorlanmiyorum.

normalde bende kedicik hastalansamda yerdim, ama istahim azaldi baya , keske hep böyle olsada diyet yapmak kolay olurdu, suan zencefil, limon, tarcin, tane karabiber ve karanfil kaynatmistim onu ictim sicak sicak, aksamada karatay hocanin tavsiyesi üzerine, ve hastalanmadan toparlanmam icin bol, sirke ve limonlu ve pul biberli iskembe corbasi yapiyorum, belki iki tabak icerim sicak sicak seviyorum ben

ilk verilen 2-3 kg ödem oluyor ondan sonra yağdan gidiyor...

alıntı sağlıklı yaşıyoruzdan......Aralik 4 de basladigim saglikli yasiyoruz programinin bugun 1. Ayini dolduruyorm gecen ay 87.600 ile baslamistim bugun 80.500 u gordum tartida.bu Benim icin bi mucize.cunku simdiye kadar yaptigim hic bir diyette bir ayda bukadar veremedim en fazla uc kilo.cok yiyerek ac kalmadan verdim cok mutluyum

sende bunu yapacaksın bir ayda, yapabilirsin demiyorum yapacaksın diyorum sana bırakırsam sallarsın artık emir vakii olacak sana

merhabalar ARKADAŞLARIM
nasılsınız
nasıl gidiyor bakalım ben hiç spora vakit bulamıyorum

bugün de karnıbahar yaptım normalde ben karnıbahara ve barnunyaya havuç koyarım ama bus eer koymadım
ben de 2 öüne geçemek istiyorum bakalım ne zman geçicem.

ben gece 2 den sonra çıkarken sana devretmiştim burayı gece kuşu sun diye sen bu gece nöbete gelmemişsin

havuç tad versin diye az bişey konulabiliyor fakat pişince yenmiyor....ben büyük doğruyorum yerken tabaktan çıkarıyorum

biraz sabret tok kalmaya alış 2 öğüne geçersin yada erken kalkınca 3 öğün geç kalkınca 2 öğün yaparsın

Yine been :) Bugün tartıldım ve çizelgemi yaptım tartıya çıkmayalı kilo almışım epey. Bugün yediklerimi yazayım bakalım :)

11.30
1 yumurta tereyağında omlet yaptım yarısını yiyebildim gerisi kedilerime
1 ince belli bardakta çay

16.30
Biraz beyaz lahana biraz marul bir adet salatalık 4 zeytin bir kaç tane fındık ve yarım portakal suyuyla bir salata yaptım yedim.

18.00
Bir tabak kapuska yedim yarım dilim ekmekle birlikte. Geri kalan zamanda su içtim şimdi de yeşil çay ve mate yaprağı karışık bitki çayı yaptım onu içiyorum spor öncesi. Bel bölgemde sıkıntı olduğu için daha çok göbek bölgesi hareketleri yapıyorum işte böylee :)

merhaba
boşver arkadaşım kg yu dert etme bu tartıda onu son görüşündü bundan sonra o kg ya elveda diyerek yeni bir güne başladın

kahvaltı çok eksik KKK tam yapmalısın ki metabolizma % 30 hızlı çalışıp daha çok yağ yaksın 5 km koşmakmı daha iyi kahvaltıdaki herşeyi yemekmi ...ben kahvaltıda herşeyi yemeyi tercih ediyorum hem doyuyorum hem boşuna 5 km koşmuyorum yaptığım kahvaltı 5 km kosmus gıbı yağ yakıyor zaten

saat 16.30 ile 18.00 olmamış insülin 1.5 saat çalışmış tekrar yesyice sıfırdan başlayarak tekrar çalışmaya başlamış ve yediklerini yağa çevirmiş. 2 sinin arasında 17.15 veya 17.30 gibi hepsini birlikte yeseydin insülin tek sefer çalışacaktı...

bugünkü menüm

sabah 13:00
kkk

öğle 16:00
yarım tabak pırasa yemeği
1 kase çorba
salata

akşam 20:00
1 bardak süt
3 günkurusu

4 kupa şekersiz çay
2 litre su
1 kupa yeşilçay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…