• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hayırlı geceler hanımlar diyete devam ediyorum benim tek sıkıntım spor leslie 3 mil mi yapayım jilian mı bilemedim spor ile toplayacağım sanırım

Gunaydin canim sabah kahvaltimi yapiyorum.tereyagli omlet peynir 1caybardagi ceviz +mevsim sebzesi havuc icecek olarak tarcinli sut.vicdanen ve bedenen rahat bi vucutla uyandim.tesekkr ederim

Ooo süpersin... Gerçekten ben de dinç uyandım bu gün... Her akşam yapalım bunu tek başıma hiç canım istemiyor... Afiyet olsun bu arada..

Ya ben goremedim:KK17:

etiketliycem seni :)

Günün özeti

sabah: k.k

öğle: yayla çorbası, patlıcan, bulgur pilavı

aksam: tarhana çorbası, ıspanak, et kavurması

1,5 su

afiyet olsun tatlışım :)

Ben bitiremedim çok zor geldi..1.5 mil yaptım ancak... :-) eskiden 5 mil yapardım çok hamlamışım.

kendini hemen yorma öyle 1 mile ile başlamalısın bence en 3-4 gün sonra 2 mile uygundur..yinede dikkat et

Ben 45 dk hizli yuruyus+ kosu seklinde tamamladim guzeldi iyi terledim ama
ooowww süpersinn :)

Gece yatmadan ne icsem acaba.kaslarim rahatlasa

ben spordan sonra soda içiyordum yada tarçınlı süt iyi geliyordu :)

Hayırlı geceler hanımlar diyete devam ediyorum benim tek sıkıntım spor leslie 3 mil mi yapayım jilian mı bilemedim spor ile toplayacağım sanırım

bence jillian ile başla :)

dünün özeti:

sabah 1 bardak su

regldim dün karnım ağrıyodu pek iştahım yoktu :)

kahvaltı: bi kaç zeytin-az peynir ve şekersiz çay

öğlen: çeyrek lavaşa kıyma ve soğan kavurması

akşam: yarım tabak fasulye yemeği-az salata

su: baya içtim :)
spor: yok

Back
X