- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
sağol canım bu haftam süper geçti gerçekten hiç kaçamaksız ve hareketli bir hafta oldu ondan bu hafta umutluyum düşüş yasiycam inslhSüpersin canım hep böyle istikrarlı olursun inşallah
bence 1hafta daha dayan..rwjine devamet..baktin hala sabit o zaman bnmkini denersin..elbet kirilma noktasina gelecek kacari yok :)Canım ya, durma dönemi olması için önce başlaması gerekmiyor mu.. Startı versin sonra dursun razıyım da yolun başında inatlaşması olmuyor.. Kaldı ki ben kayıplarım erken doğum dışında hiç doğum da yapmadım.. Olmazsa bir ara senin yöntemi de denerim..
bence 1hafta daha dayan..rwjine devamet..baktin hala sabit o zaman bnmkini denersin..elbet kirilma noktasina gelecek kacari yok :)
Bende iki gündür yatıyorum spor yok. Olur inşallah bu ara gece uykusuz kalıyorum bebekten dolayı.gunduz sersem gibiyim. Canım birşey istemiyor.Akşam sadece 1,5 kase kıymalı tarhana çorbası içtim.. Çok acıkmamıştım zati, canım başka birşey de istemedi.
Bugün spor yapılmadı..
Afiyet olsun canimSabah
KKK
Sütlü kahve
Akşam
Bir tabak yoğurt lu semizotu yemeği
Yoğurt lu kuru patlıcan biber kurusu
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Evet kuruyemiş ülkesiyiz ama malesef tüketemiyoruzayrica oldukca masrafli :)
Ayrandır canım sulu ya afiyet olsunSabah yumurta peynir zeytin kahve
Aksam et haslama 3 bardak ayran bol salata
Sonra kahve
Ayran mi salata mi cok sisirdi beni.agzima kadar doluyum sanki.bir daha boyle yemiyecegim
3gundur leptin saatlerine uyuyorum. Bakalim pazara ne olacak
Hadi bakalım emeğinin karşılığını göreceksin canımsağol canım bu haftam süper geçti gerçekten hiç kaçamaksız ve hareketli bir hafta oldu ondan bu hafta umutluyum düşüş yasiycam inslhbugün reglede oldum regle bitişi iyi bir düşüş bekliyorum artık
Ben bu hafta hiç yemedim Zaten sıcaklarda başladı dükkana götüremem onun yerine domates -salatalık olur artıkKizlar yumurta yiye yiye yumurtlayacagim
Sende diren Canım elinden geldiğince sonra çorap söküğü gibi gidecek o kilolarEdiyorum canım onda bir sorun yok, bırakmıyorum da sadece stres oluyorum. Stres de kilo vermeyi engelliyor, hep bi kısır döngüİnşallah çat diye kırılır
Çok besleyici olmuş afiyet olsunAkşam sadece 1,5 kase kıymalı tarhana çorbası içtim.. Çok acıkmamıştım zati, canım başka birşey de istemedi.
Bugün spor yapılmadı..
Hayır bozmaz hatta bağırsakları çalıştırır canımiyi geceler siz muhtemelen sabah görmüş olursunuz ama cvp yazarsanız sevinirim kızlar salatalık leptini bozarmi??????
Aa aralarda salatalik tuketebiliyoruz o zaman :) sevindim bunaHayır bozmaz hatta bağırsakları çalıştırır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?