Yerli muz canım ama abartmadanArkadaslar merhaba bende bi haftadir karatay diyeti yapiyorm ama yumurta yemekten cok skildim bi cozumu varmi bunun.
Cok tesekkur ederim. İnternet uzerindeki bilgilerle yaptigim icin diyeti eksiklikler var kafamda.Yerli muz canım ama abartmadan
Sana tavsiyem kitaplarını oku ben öyle yaptım kafama takılanları oraya bakıyorumCok tesekkur ederim. İnternet uzerindeki bilgilerle yaptigim icin diyeti eksiklikler var kafamda.
Sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok iyi yapmışsın tebrikler inşallah hep böyle devam edersin nazar değmesinKizlar kan sonuclarimi aldım.
Troid ilacim yeterli gelmiş şükür. Geri kalan sonuçları pazartesi alacağım. Öğlen bebek görmeye gittim. Kek börek yapmış ev sahibi sağolsun. Ama yemedim canım da çekmedi. Alıştım ben ekmeksizllige. Önceden olsa oooo hemen bitiriverirdim.
Aslinda bu kadar kararli olacagimi dusunmemistim birakirim diye almamistim ama artik almak sart oldu haklisin.Sana tavsiyem kitaplarını oku ben öyle yaptım kafama takılanları oraya bakıyorum
Merhaba canım şuan okuyorum Mutluluk kürleri kitabını. Sen sanırım 25 kg vermişsin ne kadar sürede verdin acaba?Sana tavsiyem kitaplarını oku ben öyle yaptım kafama takılanları oraya bakıyorum
Canım benim uzun sürdü şöyle diyeyim 8 ayda 68 kg kadar verdim bazı nedenler oldu son bir senedir 76 kg sabit kaldım şimdi tekrar başladım birde sporda var benimMerhaba canım şuan okuyorum Mutluluk kürleri kitabını. Sen sanırım 25 kg vermişsin ne kadar sürede verdin acaba?
Süpersin afiyet olsun benimde canım acayip çorba çekiyorSaat 16.00
10 tane badem
Çorba
Mercimek yemeği
Salata
Yoğurt.
4. Günde ekmeksiz tatlısız geçti bakalım
Spor olarak ne yapıyosun leslie yapıp bölgesel çalışsam yani haftada 3 veya 4 gün yeterli olurmu? Bu arada kilom 78 hedefim 55Süpersin afiyet olsun benimde canım acayip çorba çekiyor
Bencede çoğu şey internette malesef yok bende bütün kitapları varAslinda bu kadar kararli olacagimi dusunmemistim birakirim diye almamistim ama artik almak sart oldu haklisin.
Canım ben bildiğin ağırlık yapıyorum salonda ama genelde etrafımdaki insanlar 65 kg olduğumu söylerler yapabilirsen yap yAda tabbata olabilir kayla var bbg biliyor Musun birde jilllian var evde yapacaksanSpor olarak ne yapıyosun leslie yapıp bölgesel çalışsam yani haftada 3 veya 4 gün yeterli olurmu? Bu arada kilom 78 hedefim 55
Evet olmamış canım öğün araların 4-5 saat olsun eve gidince imkanın varsa spor yapÖgle yemegim mercimdk corbasi ,adana ve 2 kasik bulgur pilavi
Farkindayim hem mercimek hem bulgur olmadiii.
Artik işyerindekilerle yemegd cikmicam.yiyorum gidince.ögleni kahve ile gecirecegim eskisi gibi
Yoksa bu gidisle kilo veremicem
Aksami cok hafif gecirip telafi etmeyi düsünüyorjm zaten hic acikmadim
Süpersin canım hep böyle istikrarlı olursun inşallahsabah= bir rafadan yumurta,zeytin, peynir,domates,biber,çay
Akşam= 3köfte,biberli yoğurt,birkaç kasik kuru fasulye, sütlü kahve
bugun annemdeyim kızlar ama ona rahmen hiç kaçamaksız tam bir karatay günü oldu
ayrica oldukca masrafli :)Çok güzel ve besleyicu bir tarif teşekkürler.Aynı zamanda da kolay . tabi malzemeler elimizdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?