Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar kan sonuclarimi aldım.
Troid ilacim yeterli gelmiş şükür. Geri kalan sonuçları pazartesi alacağım. Öğlen bebek görmeye gittim. Kek börek yapmış ev sahibi sağolsun. Ama yemedim canım da çekmedi. Alıştım ben ekmeksizllige. Önceden olsa oooo hemen bitiriverirdim.

Sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok iyi yapmışsın tebrikler inşallah hep böyle devam edersin nazar değmesin

Merhaba canım şuan okuyorum Mutluluk kürleri kitabını. Sen sanırım 25 kg vermişsin ne kadar sürede verdin acaba?
Canım benim uzun sürdü şöyle diyeyim 8 ayda 68 kg kadar verdim bazı nedenler oldu son bir senedir 76 kg sabit kaldım şimdi tekrar başladım birde sporda var benim

Ögle yemegim mercimdk corbasi ,adana ve 2 kasik bulgur pilavi
Farkindayim hem mercimek hem bulgur olmadiii.
Artik işyerindekilerle yemegd cikmicam.yiyorum gidince.ögleni kahve ile gecirecegim eskisi gibi
Yoksa bu gidisle kilo veremicem

Aksami cok hafif gecirip telafi etmeyi düsünüyorjm zaten hic acikmadim

Spor olarak ne yapıyosun leslie yapıp bölgesel çalışsam yani haftada 3 veya 4 gün yeterli olurmu? Bu arada kilom 78 hedefim 55
Canım ben bildiğin ağırlık yapıyorum salonda ama genelde etrafımdaki insanlar 65 kg olduğumu söylerler yapabilirsen yap yAda tabbata olabilir kayla var bbg biliyor Musun birde jilllian var evde yapacaksan

Evet olmamış canım öğün araların 4-5 saat olsun eve gidince imkanın varsa spor yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…