Bence de çok güzelsin Yaşın da genç galiba tam çıtırçok teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin
aaayyy canım çok teşekkür ederimBence de çok güzelsin Yaşın da genç galiba tam çıtır
Canım ben görmedim hastalığı nı kusura bakma.Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler Kızlar. Hasta olan oğlumdu dun hastaneye görürdük. Çok şükür şimdi iyi.Gecmis olsun cnm
profil resmindeki senmisin. Maşallah gerçekten çok güzelsin. Evli misin.aaayyy canım çok teşekkür ederim29 um
geçmiş olsun canım çok şükürTeşekkürler Kızlar. Hasta olan oğlumdu dun hastaneye görürdük. Çok şükür şimdi iyi.
evet canım teşekkür ederim evliyim ve 3 yaşında bir kızım varprofil resmindeki senmisin. Maşallah gerçekten çok güzelsin. Evli misin.
masallah gercekten cok guzelsin..kiloyla heder etme kendini..zayifla ve kurtul..afet-i devran olursun.çok teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin
ay canım çok teşekkür edim morel oldu gerçekten artık bende takintiya dönmeye başladı kilo konusu gerçekten verip kurtulmam lazimmasallah gercekten cok guzelsin..kiloyla heder etme kendini..zayifla ve kurtul..afet-i devran olursun.
Afiyet olsunKizlar bugun 3 ögün yedim.
Sabah peynir salatalik ceviz zeytin
Ögle ve aksam suluköfte ama az yedim
Canim bisey istemedi iyiden iyiye sıkıldim artik
Kahve falan icmedim.
Leptin saatlerine uydum sadece
Teşekkür ederim canım.geçmiş olsun canım çok şükür
Allah bagislasin canım.evet canım teşekkür ederim evliyim ve 3 yaşında bir kızım var
Günaydın canımGünaydın
Geçen hafta kaç kiloydun pekiGünaydın kızlar .
Tüm yazılanları okudum ama yazamadım.Hafta sonu benim için yorucu ve eşime sinirlenmeyle geçti.nerdeyse onu yiyecektim.
Ctesi kısır yedim 4 den sonra da birşey yemedim.
Pazar arkadaşımda toplandık , bana uygun olan börülce salatası vardı kocaman bir tabak yedim .ama doymadım eve gelince balık va haşlanmış karnabahar yedim.
Kızlar sabah tartıldım veeeeeee
98.3 çıktım inanamadım.
Darısı diğer haftalara.
Hissettim zaten vücudumde şişlik vardı indi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?