Hımm anladım canım.o zaman bu hafta gitsin kilolar :) çok canım sıkıldı yıllardır.artık şu boğazımı tutup zayıflamak istiyorum.Tabiki ben saatine uyuyorum canım arada 4-5 saatli oluyor
İnşallah canım ya bende yarın iş çıkışı bir aksilik olmazsa spor salonunda olmayı planlıyorum bakalımHımm anladım canım.o zaman bu hafta gitsin kilolar :) çok canım sıkıldı yıllardır.artık şu boğazımı tutup zayıflamak istiyorum.
Yarın başlıyoruz o zaman.inşallah şöyle değer kilolar veririz
atak doneminde ne yeniliyor canim.karataydan farki neTamam canım uyar yarından itibaren başlayalım bende 6 gün yapıcam bugün 2. Günümdü
Atak döneminde sebze -kuruyemiş-bakliyat -meyve Yok sadece protein var yumurta,yoğurt ,peynir et,sakat at yeşillik ,salça ve baharat varatak doneminde ne yeniliyor canim.karataydan farki ne
tamam canım demekki sorun kesin bende belkide sorun kan degerlerimdendir bakalım yarın şu kanı vereyimde vitaminleri normal düzeye sokmak icin ugrasiyim belki ozaman degisim olur gerci 3 kiloda hiç yoktan iyi en azindan 70lerden kurtuldum ya artık kaldığım yerden devam@ZO2718 var canım
çok sağol canim ya bende soyliyim yarın ozaman bakarken troide de baksınBen aile hekimine gidip bütün kan değerlerine baktirmak istiyorum diyorum. Hangisine bakilabiliyorsa hepsine bakıyor. İçinde troid de var. Eğer sorun varsa bir yüksek hekime gidersin. Ben öyle yapıyorum.
Peynir ,zeytin salatalık, domates,kaymak közlenmiş biber, haşlanmış yumurta..Afiyet olsun diğerleri derken canım kuruyemiş mi demek istedin
ben pek uymayı düşünmüyorum zaten dukanda leptin diye bir şey yok ama gerçi çok da tok tutuyor zaten ustelikde ara öğün yapicak olsak da 2-3 kasim yogurt yada kefir yada sütlü kahve ile yapicam oda leptini etkilemez bileLeptin saatine uyacak mıyız yine
Lavabo problemini aşarım inşallah.Yazarım ozaman.Yazmazsam anlarsınKızlar @onthebeach yazmadi hic dimi
Merak ettim sanirim yogun bu aralar
Yarin herkes kilosunu ve kaç k verdigini yazsrsa bu haftanin galibi belli olur
Sağol canım hava bugün güzel olacak sanıyordum yine kapalıydı maalesef.Mangala gidemedik.. Gerçek kilomu görebilseydim bende kahvaltıya ekmek yapacaktım sıcak sıcak.. Nasip değilmiş..Çok guzel bir gun gecirmissin afiyet olsun..
Ben bugun kendime izin vermistim az yedim ama yasaklilardan yedim. yemesem de olurmus pek de zevk almadim:)))
inşallah haftaya hava güzel olur canım bende tekrar mangala gitmek istiyorumSağol canım hava bugün güzel olacak sanıyordum yine kapalıydı maalesef.Mangala gidemedik.. Gerçek kilomu görebilseydim bende kahvaltıya ekmek yapacaktım sıcak sıcak.. Nasip değilmiş..
Geçmis olsun
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar.
Canım ben görmedim hastalığı nı kusura bakma.Çok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim kızlar.
Çok güzelsin canım tam tahmin ettiğim gibi.Kefir leptini bozmuyor bildiğim kadarıyla.Ben tüketiyorum.kizlar ayran leptini bozmuyor serbest yaziyor olduguna göre bu kefir içinde geçerli değilmi
Gecmis olsun cnmÇok teşekkür ederim kızlar.
çok teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğinÇok güzelsin canım tam tahmin ettiğim gibi.Kefir leptini bozmuyor bildiğim kadarıyla.Ben tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?