- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
1.5 yil biraz uzun degilmi
Ben 28 kiloyu 6 ayda vermeyi planliyorum ama bilemedim simdi
I
Nsan acele ediyor iste
Biran önce zayiflamak istiyorum
Heyecanliyim kizlar
Yaz canım yaz,inşallah düşen kiloları görürüz listede.müthişsin inşallah bu pazartesi ben yazıcam herkesin verdiği gramları
evet arkadasimÇok kıskandık dimi arkadaşım
evet arkadaşım bizde vericez bizdeÇok kıskandık dimi arkadaşım
Aynen bende 5-6 yılda aldım.düşününce 6 ayda veririz hepsini.Dogru söylüyorsun.verip verip geri almaktansa böylesi daha iyi.ben bu kilolari 5-6 yilda aldim.
Yürüyüs yapamiyorum.sadece işe gidip geliken toplam 40 50 dk. Cocugu birakabilecegim kimse yok haftasonlari.hafta ici de sabahtan aksama kadar isyerindeyim .ins veririm sizlerin destegiyle tabi28 kiloyu 6 ayda verebilirsin ortalama 1 kilo ver her hafta... ki senin kilonda biri iin bu zor değil, vücut daha kolay bırakır fazlalıkları... 4 haftada 4 kilo yani ayda 4 kilo veee 6 ayda 24 kilo... haftada 1 kilo da ideali zaten... ancak kaçamaklardan kaçınmalısın ve motivasyonunu bozmamalısın, uzun yürüyüşler de en yakın arkadaşın olmalı
bende hafta sonu 69.9 u görmüştüm ama bu hafta 70.2 hatta bugün 70.3 gördümBen de tartıda bol eksilen rakamları görmek istediğim için şevkim kırılıyor galiba.Buralardan kaybolmayalım kızlar,belki mevsimsel bir inat vardır vücudumuzda biraz daha sabır edip gözlemleyelim.Ben önceki seferde haftada enaz 1 kg kesin veriyordum .Bu sefer 2 haftadır 101 de takıldı tartı geçen hafta bi 99,6 yı gördüğüm oldu.
2 hafta önce 103,4 den 101,4 e inmiştim.İyikide inmişim kaldım ordaaaa.İnat ediyor bu sabah tartıldım 101 idi,Pazar günü bakacağım tartıya gene aynıysa atacam balkondan.bende hafta sonu 69.9 u görmüştüm ama bu hafta 70.2 hatta bugün 70.3 gördümbu hafta vermedim geri aldım gecen haftalar zaten 600-800 verdim sorun ne bilmiyorum haftada 1 kilo verdiğim olmadı
2 hafta önce 103,4 den 101,4 e inmiştim.İyikide inmişim kaldım ordaaaa.İnat ediyor bu sabah tartıldım 101 idi,Pazar günü bakacağım tartıya gene aynıysa atacam balkondan.
Atarız yaaaa,Hep pısırık mı duracam biraz da delleneyim sinirleneyim,mıy mıy ne bu ya demi ama.yağları atamiyorsak tartiyi atarız
Galiba vücudumuz yeni sisteme adapte olup bizimle dalga geçmeye çalışıyor.Vücut metabolizması garip birşeymiş zaten.Ama kızların da dediği gibi biz inat edip yenmeliyiz.Ama gene de ben tartıda eksi görmek istiyom ya.kızlar ben 3 öğün yaptığım hafta 800gr verdim sonra kimi gün2 kimi gün3 öğün yaptığım hafta 600gr ve bu sırf 2 öğün yaptığım hafta 0 yani 2 öğün beni yavaşlattı galiba sizcede 3 öğüne mi döneyim böyle bir şey yaşayan varmı
Yürüyüs yapamiyorum.sadece işe gidip geliken toplam 40 50 dk. Cocugu birakabilecegim kimse yok haftasonlari.hafta ici de sabahtan aksama kadar isyerindeyim .ins veririm sizlerin destegiyle tabi
Evet yürüyomevet canım seni çok iyi anlıyorum, ben de işe gidip gelirken yürüyorum bir de öğle aralarında yemekhaneye inmek yerine dışarı çıkıp yürüyorum tam 30 dk süre var onu değerlendiriyorum çünkü başka zaman yokyenidencan da öğle arasında yürüyor... arada kaçıp yürüyorum bazen, evde leslie'yle yürüyenler var, youtubeda videolarını bulabilirsin
kızlar ben 3 öğün yaptığım hafta 800gr verdim sonra kimi gün2 kimi gün3 öğün yaptığım hafta 600gr ve bu sırf 2 öğün yaptığım hafta 0 yani 2 öğün beni yavaşlattı galiba sizcede 3 öğüne mi döneyim böyle bir şey yaşayan varmı
Tesekkur ederim canim.bakiyim aksamevet canım seni çok iyi anlıyorum, ben de işe gidip gelirken yürüyorum bir de öğle aralarında yemekhaneye inmek yerine dışarı çıkıp yürüyorum tam 30 dk süre var onu değerlendiriyorum çünkü başka zaman yokyenidencan da öğle arasında yürüyor... arada kaçıp yürüyorum bazen, evde leslie'yle yürüyenler var, youtubeda videolarını bulabilirsin
Ben 70 kiloya düşsem ohoooo dua et ki düşeyim inşallah.Gelme imkanım olsa masraf çekmeye gerek yok,kahrımı çek yeter.valla geçebilirsin senden beklerim o performansı... dün kaçtım işten 1.5 saat yürüdüm öyle iyi geldi ki, hava da güneşliydi... müthiş keyif aldım, birgün kolkola da yürürüz inşallah... hatta bak buraya yazıyorum 70 kiloya düş, seni davet edicem yol konaklama masrafın benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?