- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Marketlerde ballısı çileklisi satılıyor.bayıla bayıla içer.Bende yapmak istiyorum ama maya bulamadim.kizimda kronik kabizlik var dr önermisti.icer mi bilmem gerci cok istahsizdir öyle herseyi yemez icmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marketlerde ballısı çileklisi satılıyor.bayıla bayıla içer.Bende yapmak istiyorum ama maya bulamadim.kizimda kronik kabizlik var dr önermisti.icer mi bilmem gerci cok istahsizdir öyle herseyi yemez icmez
Çok kıskandık dimi arkadaşımBende istiyorum bende yaaa benimde kiyafetlerim ustumden düşsün banada eşim incecik olmuşsun desin
Amin canım Allah hepsine sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.oooo maşallah ne kadar güzel çok çocuklu ailelere imrenmişimdir.Bazı rahatsızlıklarım ve kullandığım ilaçlardan dolayı 2. bebeği hep erteledim ,büyük oğlum hep kardeş istedi o da şuan 8,5 yaşında.En son artık karar verdim yaşım geçti acele edeyim diye bir cesaret işte oldu.
Allahım hepimizin yavrularına hayırlı uzun ömür versin.Olmayan ve isteyenlere de nasip etsin.
Çok da güzel bir mesleğin var canım,fikir danışırız artık sana.
Bir hafta gitti 3 hafta sonra sende aynı olacaksın canım yeterki kaçamak yapma.Bende istiyorum bende yaaa benimde kiyafetlerim ustumden düşsün banada eşim incecik olmuşsun desin
Cnm maya bulabılsem keske mecbur hazır alıyorum ben. Buluyorum yasak ama Kötünün ıyısı dıye ıçıyorumAkşam büyüklere kandil ziyareti yaptık.ikram edilen herşeyi geri çevirdim
Kefir muhteşem bişey.hergün taze taze içiyorum.bağırsakları temizliyor.
Haklısın kacamaksız ilk hafta cok verdırıyor :)Bu hafta diyete başlayan hiç kaçamak yapmayan bir kaç arkadaş var.Sayımız çoğaldıkça isimleri aklımda tutamıyorum.Onlardan en az 3 er kilo bekliyorum inşallah.
Inşallah Verırsın cnmBen ben beeeeennn
Bende 3 kilo bekliyorum ama pcoluyum.kilo vermem cok zor benim.yavas ilerliyor.
Merakla bekliyorum pazar gunu tartida ne cikacak
Bende severım bıraz fazla uyuyacağım :))Günaydinnnnn
Bugun cuma
Haftanjn son iş günü
Cumalari cok severim
Kahvaltida peynirli maydonozlu omlet, 10 zeytin, kaşar peynir yedim.kiraz sapi cayi ictim
Sıkıldim ya hep ayni kahvalti
Günaydın. Maşallah cok ıyı vermişsin. Kac kılodan verdın?Günaydın bende katılabilir miyim kızlar zaten Karatay ile -22 kg kadar verdim şuan duraklamadayım
Ayyy cok sevındım cnm ya. Insallah cnm :)Bütün ev altlıklarımın bellerini söküp lastiklerini kesip sıkıp düğüm attım.Hepsi üstümden düşüyor.Yeni birşey almıyorum şuan ,önümüzdeki ay almaya başlayacağım Allah nasip ederse.Dün tayt ve üzerime oturan bir bluz giydim.Büyük kızım, anne sana ne olmuş belin incecik olmuş dedi.Eşim, çok farkediyor kilo verdiğin resmen incecik olmuşsun dedi.Mutluluktan kanat takacaktım neredeyse.Kucağımdan 3-4 aylık bir bebek bıraktım sanki kızlar.Hemde bir ayda çok mutluyum.İnşallah sizlerde istediğiniz kilolara kavuşursunuz zayıf olmak çok güzel
Sakın cnm. Pes etmek yok. Pes ederek şiştik zaten. Lütfen bıraz daha dayan , mutlaka gıdecek o kılolar.Hoşgeldin canım ,gülen yüzler görmek smile bile olsa çok güzel inan.
Benim de pes etmeme az kaldı.Tartıda 101 çıktım,ne moralim var ne halim.
Ikımızde nısan sonuna hedef koymuştuk.kalbınden gecen olsun cnmNisan sonunda bırakıp Karatayın kilo koruma beslenme şeklini uygulayacağım Oruç başlayana kadar.Birdaha bukadar yükselmem Yenidencan artık çocuk doğurmayacağım inşallah.Yaş 36 sürekli kilo kontrolü yapıp 1 kilo yükselsem hemen müdahale edeceğim inşallah.
Cok özür dılerım adını unuttum. Ben isimleri cok zor Aklımda tutuyoruM . Insallah cnm beterınden korusunTeşekkür ederim. Çocukları hasta olan benim. Ama Allah daha kotusunden korusun diye dua ediyorum.
Eki Görüntüle 1975291
Benimde 3 cocuk var. Aynı 2 kız 1 kazan gıbı :) allah bağışlasın cnm.Benim 3 çocuğum var 13 yaşında ve 11 yaşında iki kızım birde bizim tekne kazıntısı oğlan :) Doğuya tayin olunca buradaki iş yerimi kapattım şuan çalışmıyorum.Oğlan ana sınıfına başlayınca tekrar bir işyeri açacağım.Kaförüm ben canım.
Afıyet olsun cnm. Evet pazar gelıyor, cok tırsıyorum :)Protein gününe devam
Sabah kahvaltı istemedi canım.dünkü haşlanmış tavuktan yedim.yanında da tarçınlı yeşil çay.
Pazar geliyo kızlar çok heyecanlıyım
Okurken zevk alıyorum yazılarını. Ne kadar bılsekte duymak ıyı gelıyor :)Günaydın fıstıklar, kkk ve 1 saat yoga ile ilk adımı tamamladım. Darısı günün kalan kısmına..
Haftada 1-2 gün yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın deneyebilirsiniz. Birikmiş ödemi çözmede işe yarıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. Kahvaltı ya da hangi öğünse 15-20 dakika kala yiyebilirsiniz.. Uyanınca limonlu su içmek direk metabolizmayı hızlandırıyor. Bir de yaklaşık 1 ay gibi bir süre herşeye sadık kalmanıza rağmen duraklıyorsanız gün içinde azcık değişiklikler yapabilirsiniz, yemek saatlerini değiştirmek, yerlerini değiştirmek, hareketi-sporu değiştirmek ya da bir günü çok abartmadan serbest gün yapmak(bu benim fikrim) gibi ki yeni başlayanlara geçerli değil.. Bir de olumlama yapın.. Nefes egzersizleri ile desteklerseniz ve gönlünüze yerleştirirseniz zayıf olduğunuzu gerisi gelir..
Tabi arada bana sen de çok yazıyorsun ama burada ne işin var derseniz "insanım sadece".. Yani bilip de yapamayan, iradesiz olandan
Aa iyi fikir denicem.yogurt yemiyor ama süt içer.ins kefiri yedirebilirimMeyve ile karıştır yedir yemez mi
Bu tavsiyeleri dikkate alacağım canım,teşekürler.Not aldım bir kenara yazını.Günaydın fıstıklar, kkk ve 1 saat yoga ile ilk adımı tamamladım. Darısı günün kalan kısmına..
Haftada 1-2 gün yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın deneyebilirsiniz. Birikmiş ödemi çözmede işe yarıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. Kahvaltı ya da hangi öğünse 15-20 dakika kala yiyebilirsiniz.. Uyanınca limonlu su içmek direk metabolizmayı hızlandırıyor. Bir de yaklaşık 1 ay gibi bir süre herşeye sadık kalmanıza rağmen duraklıyorsanız gün içinde azcık değişiklikler yapabilirsiniz, yemek saatlerini değiştirmek, yerlerini değiştirmek, hareketi-sporu değiştirmek ya da bir günü çok abartmadan serbest gün yapmak(bu benim fikrim) gibi ki yeni başlayanlara geçerli değil.. Bir de olumlama yapın.. Nefes egzersizleri ile desteklerseniz ve gönlünüze yerleştirirseniz zayıf olduğunuzu gerisi gelir..
Tabi arada bana sen de çok yazıyorsun ama burada ne işin var derseniz "insanım sadece".. Yani bilip de yapamayan, iradesiz olandan
canım tam 20.günü bitirdim toplamda sadece 2kilo gitmiş oldu çok az degilmiBir hafta gitti 3 hafta sonra sende aynı olacaksın canım yeterki kaçamak yapma.
Biz burda birkaç arkadaş en büyük vurgunu ilk hafta yaptık ben 3300 verdim. Büyük ihtimalle ödemdi o giden.Belki senin ödemin yoktur direk yağlar gidiyordur canım.Benim ilk haftaki kilom olmazsa bende 3,5 kilo falan vermiş olurdum.canım tam 20.günü bitirdim toplamda sadece 2kilo gitmiş oldu çok az degilmi
Günaydın fıstıklar, kkk ve 1 saat yoga ile ilk adımı tamamladım. Darısı günün kalan kısmına..
Protein gününe devam
Sabah kahvaltı istemedi canım.dünkü haşlanmış tavuktan yedim.yanında da tarçınlı yeşil çay.
Pazar geliyo kızlar çok heyecanlıyım
98 kg düştüm canımGünaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım yuruyusumude yaptım bacaklarımı hıssetmıyorum:)2 gündür Yokuş bır yol keşfettık arkadaşla Orayı tempolu çıkmak ıyı gelıyor :)
Cnm maya bulabılsem keske mecbur hazır alıyorum ben. Buluyorum yasak ama Kötünün ıyısı dıye ıçıyorum
Haklısın kacamaksız ilk hafta cok verdırıyor :)
Inşallah Verırsın cnm
Bende severım bıraz fazla uyuyacağım :))
Cnm hamur işi harıc herseyı yıyebılırsın. Sucuk Pastırma dene. Tabı evde yapabılsen cok ıyı olur ama ben hazırlardan yıyorum bazen :))
Günaydın. Maşallah cok ıyı vermişsin. Kac kılodan verdın?
Ayyy cok sevındım cnm ya. Insallah cnm :)
Sakın cnm. Pes etmek yok. Pes ederek şiştik zaten. Lütfen bıraz daha dayan , mutlaka gıdecek o kılolar.
Ikımızde nısan sonuna hedef koymuştuk.kalbınden gecen olsun cnm
Cok özür dılerım adını unuttum. Ben isimleri cok zor Aklımda tutuyoruM . Insallah cnm beterınden korusun
Benimde 3 cocuk var. Aynı 2 kız 1 kazan gıbı :) allah bağışlasın cnm.
Afıyet olsun cnm. Evet pazar gelıyor, cok tırsıyorum :)
Okurken zevk alıyorum yazılarını. Ne kadar bılsekte duymak ıyı gelıyor :)
Evet yavaş vetdiriyor ama kalıcı oluyo.düşünsene herşey serbest nerdeyse.hayat biçimi yaparsak eninde sonunda bu kilolar gidecek.3 haftada almadık ki güzelim.tabi verirken de yavaş gidecek.sağlıklısı bu.Arkadaslar katatay diyeti yavas mi kilo verdiriyor.ben burda yazdiklarinizdan bunu anladim.var mi bir fikri olan
Bana torpil geçmüthişsin inşallah bu pazartesi ben yazıcam herkesin verdiği gramları
Haftada 1 kilo hiç az değil bence canım..Arkadaslar katatay diyeti yavas mi kilo verdiriyor.ben burda yazdiklarinizdan bunu anladim.var mi bir fikri olan
Dogru söylüyorsun.verip verip geri almaktansa böylesi daha iyi.ben bu kilolari 5-6 yilda aldim.Evet yavaş vetdiriyor ama kalıcı oluyo.düşünsene herşey serbest nerdeyse.hayat biçimi yaparsak eninde sonunda bu kilolar gidecek.3 haftada almadık ki güzelim.tabi verirken de yavaş gidecek.sağlıklısı bu.
Ben daha önce dukan da yaptım isveçte.hatta lahana çorbası bile.hepsinde kısa sürede güzel kilolar verdim ama noldu normal düzene geçince hepsi hoopp geri geldi.
Karatayı okuyunca altın bulmuş gibi sevindim valla ben.az olsun öz olsun
Nsan acele ediyor isteHaftada 1 kilo hiç az değil bence canım..