- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Amin canım İnşallah.Teşekkür ederim. Çocukları hasta olan benim. Ama Allah daha kotusunden korusun diye dua ediyorum.
Eki Görüntüle 1975291
Afiyet olsun canım.Unutmadan kahvaltimi yazayım
2 yumurta
Üç zeytin
Az peynir
1 çay bardağı süt
tesekkur ederim.
Benim 3 çocuğum var 13 yaşında ve 11 yaşında iki kızım birde bizim tekne kazıntısı oğlan :) Doğuya tayin olunca buradaki iş yerimi kapattım şuan çalışmıyorum.Oğlan ana sınıfına başlayınca tekrar bir işyeri açacağım.Kaförüm ben canım.İnşallah canım.Allahım yavrularımıza ve bizlere hayırlı uzun ömür versin.Ben tam 41 yaşında ikinci doğumumu yaptım belki sen de 3.yü yaparsın..Ama zordu.Galiba senin 2 çocuğun var.
Çalışıyor muydun canım doğumdan önce.
Kefir bağırsakları calistiriyorsa benim de içmem lazım. Nasıl yapıyorsunuz bende yapsam lezzeti yogurt a yakın mi acaba dostlar.Akşam büyüklere kandil ziyareti yaptık.ikram edilen herşeyi geri çevirdim
Kefir muhteşem bişey.hergün taze taze içiyorum.bağırsakları temizliyor.
oooo maşallah ne kadar güzel çok çocuklu ailelere imrenmişimdir.Bazı rahatsızlıklarım ve kullandığım ilaçlardan dolayı 2. bebeği hep erteledim ,büyük oğlum hep kardeş istedi o da şuan 8,5 yaşında.En son artık karar verdim yaşım geçti acele edeyim diye bir cesaret işte oldu.Benim 3 çocuğum var 13 yaş-11 yaşında iki kızım birde bizim tekne kazıntısı oğlan :) Doğuya tayin olunca buradaki iş yerimi kapattım şuan çalışmıyorum.Oğlan ana sınıfına başlayınca tekrar bir işyeri açacağım.Kaförüm ben canım.
Esim işte oluyor çoğu zaman olduğu zaman da idare ediyor işte birşeyler yapmaya çalışıyor en azindan.Amin canım İnşallah.
3 küçük çocuk kreş gibi maşallah.Biri hastalansa diğerine bulaşır.Allah yardımcımız olsun.Eşler desteği arttırsa işimiz kolay olacak ama ben de malesef.
Teşekkürler canım.Afiyet olsun canım.
Sağolsun,Esim işte oluyor çoğu zaman olduğu zaman da idare ediyor işte birşeyler yapmaya çalışıyor en azindan.
Sana da afiyet olsunBen de yazmadım öğünleri
Akşam yemeğim,
Yoğurt(az)
Domates salatası
Tavada tavuk.
Sabah kahvaltısı;
Menemenli karatay kahvaltısı
Maşallah Allah nazardan saklasinBenim 3 çocuğum var 13 yaşında ve 11 yaşında iki kızım birde bizim tekne kazıntısı oğlan :) Doğuya tayin olunca buradaki iş yerimi kapattım şuan çalışmıyorum.Oğlan ana sınıfına başlayınca tekrar bir işyeri açacağım.Kaförüm ben canım.
Sağol canım.Sana da afiyet olsun
Bana çok lezzetli ve doyurucu geliyor.tadı tuzsuz ev ayranı gibi.koyu kıvamlı bi ayran.Kefir bağırsakları calistiriyorsa benim de içmem lazım. Nasıl yapıyorsunuz bende yapsam lezzeti yogurt a yakın mi acaba dostlar.
SüpperrrProtein gününe devam
Sabah kahvaltı istemedi canım.dünkü haşlanmış tavuktan yedim.yanında da tarçınlı yeşil çay.
Pazar geliyo kızlar çok heyecanlıyım
Bende yapmak istiyorum ama maya bulamadim.kizimda kronik kabizlik var dr önermisti.icer mi bilmem gerci cok istahsizdir öyle herseyi yemez icmezBana çok lezzetli ve doyurucu geliyor.tadı tuzsuz ev ayranı gibi.koyu kıvamlı bi ayran.
Ben aktardan aldım mayayı ama bir türlü mayalanmadı.bi arkadaşımdan aldım sonra.yapımı çok kolay.bi kavonaza mayayı koyuyorsun üzerine ılık süt döküp ağzını kapatıyorsun.karanlık bi dolapta 24 saat bekletiyorsun.sonra süzüp aynı işlemi tekrarlıyorsun.mayaya asla metal deydirmiyosun yoksa ölüyor.
Seviyem 28 idi şuan 8. Seviyeye düştü ki sınır 5.5 canım az kaldı inşallah bu sene o direncide kıracağımSenden de Allah razı olsun canım,hepimizden inşallah.Çok zor gerçekten kilolu olmak.Hamile olanlara ye derler,bana ise ailem,eşim,dr lar da dahil hep az ye yeme dedi durdu.Çok zor geçti hamileliğim her yönden.
nden de
Troidler ve insilün direnci gerçekten de zorluyor canım.Doktor emzirmeyi bırak sana ilaç yazayıom dedi ama ben düşünemedim bile.
Bakalım inşallah kolay veririm bundan sonra insilün direncim kırılır diye ümit ediyorum.,
Karatay diyetinde insülün direnci kırılıyor belli bir süre sonunda deniyor.Sen de olmadı mı kırılma?
Meyve ile karıştır yedir yemez miBende yapmak istiyorum ama maya bulamadim.kizimda kronik kabizlik var dr önermisti.icer mi bilmem gerci cok istahsizdir öyle herseyi yemez icmez
Bende istiyorum bendeBütün ev altlıklarımın bellerini söküp lastiklerini kesip sıkıp düğüm attım.Hepsi üstümden düşüyor.Yeni birşey almıyorum şuan ,önümüzdeki ay almaya başlayacağım Allah nasip ederse.Dün tayt ve üzerime oturan bir bluz giydim.Büyük kızım, anne sana ne olmuş belin incecik olmuş dedi.Eşim, çok farkediyor kilo verdiğin resmen incecik olmuşsun dedi.Mutluluktan kanat takacaktım neredeyse.Kucağımdan 3-4 aylık bir bebek bıraktım sanki kızlar.Hemde bir ayda çok mutluyum.İnşallah sizlerde istediğiniz kilolara kavuşursunuzzayıf olmak çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?