Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmiş olsun canım Bebeğine,inşallah en kısa zamanda iyileşir yavrular.

Hoşgeldin canım ,gülen yüzler görmek smile bile olsa çok güzel inan.

Yaa bu de bugün 72 çıktım ve lanet olsun bu işe diyip bugün karatay yapmadım öyle anan aman bir yemedim ama patates püresi yedım. Çok sıkıldım ben yaa.
Neyse hayırlı kandiller
Benim de pes etmeme az kaldı.Tartıda 101 çıktım,ne moralim var ne halim.

Amin canım,Allahım hayırlı dualar etmemizi nasip et.

Günaydinnnnn
Bugun cuma
Haftanjn son iş günü
Cumalari cok severim

Kahvaltida peynirli maydonozlu omlet, 10 zeytin, kaşar peynir yedim.kiraz sapi cayi ictim
Sıkıldim ya hep ayni kahvalti
Afiyet olsun canım,sabah ben de aynı şeyi söyledim.Menemeni bol karabiber ve kimyonla yiyebildim artık midem almıyor.

Günaydın bende katılabilir miyim kızlar zaten Karatay ile -22 kg kadar verdim şuan duraklamadayım
Hoşgeldin canım.Çok güzel bir rakam 22 ,kaç kilodan düştün ve neler yaptın biraz anlatır mısın.

Çok iyi gidiyorsun kararlılıkla @MissFrezyam ,alma eskilergene dolaplarımızda beklemesin.Yırtılsın eskisin at.İnan ben bıktım artık bir zayıfla bir kilo al dolapta bekleyen kıyafetlerden.Amin canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.
Seni bir kere daha tebrik ediyorum canım.Darısı biz kilo veremeyenlere.

Nisan sonunda bırakıp Karatayın kilo koruma beslenme şeklini uygulayacağım Oruç başlayana kadar.Birdaha bukadar yükselmem Yenidencan artık çocuk doğurmayacağım inşallah.Yaş 36 sürekli kilo kontrolü yapıp 1 kilo yükselsem hemen müdahale edeceğim inşallah.

Hoşgeldin canım ,gülen yüzler görmek smile bile olsa çok güzel inan.

Benim de pes etmeme az kaldı.Tartıda 101 çıktım,ne moralim var ne halim.
Lütfen dayan pes etme
Güzel günler düsün zayifladigini istedigini giydigini düsün
Ben aylardir diyete basladim basladim biraktim .sonuc kac yilim kilolarimla bosa gitti.
Keske sizlerle daha once tanissaydim Allah hepinizden razi olsun

Sakın pes etme canım lütfen yanımızda ol
Nerde hata yapıyorum Freyza__ BİLEMEDİM.kAÇAMAK YOK.Tatlı,ç,kolata,ekmek,pirinç yemiyorum 1,5 aydır.
Çarşamba yediğim etliekmek hariç.Üstüne emziriyorum kilom fazla.Üstelik ben gece emzirmeye kaç kere kalkarsam(8-10 en az)kurabiyeleri yemeden geri yatmayan biriydim.Çikolatalar kekler.
Ama devam ediyorum bırakmadım canım,desteğinizle burdayım çok teşekkürler.Salı günü yeniden doktora gidip tahlil yaptıracağım,geçen hastalıktan sonra halen beynimde ve midemde bulantı ve halsizlik var.Azmimin kırılmasından korkuyorum.

İnşallah canım.Allahım yavrularımıza ve bizlere hayırlı uzun ömür versin.Ben tam 41 yaşında ikinci doğumumu yaptım belki sen de 3.yü yaparsın..Ama zordu.Galiba senin 2 çocuğun var.
Çalışıyor muydun canım doğumdan önce.

Mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır canım umarım doktor seni aydınlatabilir.

Senden de Allah razı olsun canım,hepimizden inşallah.Çok zor gerçekten kilolu olmak.Hamile olanlara ye derler,bana ise ailem,eşim,dr lar da dahil hep az ye yeme dedi durdu.Çok zor geçti hamileliğim her yönden.

Ben Zaten söyledim ya benim insülin direncim,tip 2 diyabet ve tiroidlerim az çalışıyor o yüzden zor veriyorum
nden de
Troidler ve insilün direnci gerçekten de zorluyor canım.Doktor emzirmeyi bırak sana ilaç yazayıom dedi ama ben düşünemedim bile.
Bakalım inşallah kolay veririm bundan sonra insilün direncim kırılır diye ümit ediyorum.,
Karatay diyetinde insülün direnci kırılıyor belli bir süre sonunda deniyor.Sen de olmadı mı kırılma?

Teşekkür ederim. Çocukları hasta olan benim. Ama Allah daha kotusunden korusun diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…