Bu hafta diyete başlayan hiç kaçamak yapmayan bir kaç arkadaş var.Sayımız çoğaldıkça isimleri aklımda tutamıyorum.Onlardan en az 3 er kilo bekliyorum inşallah.Mıracıgım üzülme cnm. Her gun tartılmasan keske. Pazara kadar toparlarsın
Elalis supersın cnm
Mssfrezya bu hafta bırıncılık senın gslıba :)
Denvır cnm moral bozmak yok. Sakın pes etme boşver tartıyı, aynaya bak incelmişsen yemişim tartıyı :)
Cocukları hasta olan arkadasın nıkını unuttumcok gecmişolsun Cnm. Senınkıler hastayken kavga edıyolarmış, benımkıler 7-24 oyleler :)
Alıntılarım hepsı gıttı, hepınıze afıyet bol leptın olsun kızlar
Teşekkür ederim canım benim
Ben ben beeeeennnBu hafta diyete başlayan hiç kaçamak yapmayan bir kaç arkadaş var.Sayımız çoğaldıkça isimleri aklımda tutamıyorum.Onlardan en az 3 er kilo bekliyorum inşallah.
Hiç tartılmıyormusunuz ya ben çatlarım tartılmazsam.İnsallah pco kilo vermene engel olmamıştır canım.Ben ben beeeeennn
Bende 3 kilo bekliyorum ama pcoluyum.kilo vermem cok zor benim.yavas ilerliyor.
Merakla bekliyorum pazar gunu tartida ne cikacak
Hayir tartilmiyorum cnm.pazar gününü bekliyorum.pco yüzünden hevesim kursağimda kalabilir ama olsun 1 kg bile versem iyidirHiç tartılmıyormusunuz ya ben çatlarım tartılmazsam.İnsallah pco kilo vermene engel olmamıştır canım.
Tebrikler kaç kilo verdinizBütün ev altlıklarımın bellerini söküp lastiklerini kesip sıkıp düğüm attım.Hepsi üstümden düşüyor.Yeni birşey almıyorum şuan ,önümüzdeki ay almaya başlayacağım Allah nasip ederse.Dün tayt ve üzerime oturan bir bluz giydim.Büyük kızım, anne sana ne olmuş belin incecik olmuş dedi.Eşim, çok farkediyor kilo verdiğin resmen incecik olmuşsun dedi.Mutluluktan kanat takacaktım neredeyse.Kucağımdan 3-4 aylık bir bebek bıraktım sanki kızlar.Hemde bir ayda çok mutluyum.İnşallah sizlerde istediğiniz kilolara kavuşursunuzzayıf olmak çok güzel
Hoşgeldin canım 22 kilo çok iyi ya.. Ne kadar zamanda verdin? Nasıl beslendin canım?Günaydın bende katılabilir miyim kızlar zaten Karatay ile -22 kg kadar verdim şuan duraklamadayım
Ben zor verdim insülin direnci +tip 2 diyabet ve tiroid az çalışıyor Karatay ve taş devri birde spor yaptımHoşgeldin canım 22 kilo çok iyi ya.. Ne kadar zamanda verdin? Nasıl beslendin canım?
7 kilo verdim canım boyum 168, 73.200 den geldim.Tebrikler kaç kilo verdiniz
Süpersin çok iyi maşallah canım7 kilo verdim canım boyum 168, 73buçuktan geldim.
Çok pis kıskanıyorum seniBütün ev altlıklarımın bellerini söküp lastiklerini kesip sıkıp düğüm attım.Hepsi üstümden düşüyor.Yeni birşey almıyorum şuan ,önümüzdeki ay almaya başlayacağım Allah nasip ederse.Dün tayt ve üzerime oturan bir bluz giydim.Büyük kızım, anne sana ne olmuş belin incecik olmuş dedi.Eşim, çok farkediyor kilo verdiğin resmen incecik olmuşsun dedi.Mutluluktan kanat takacaktım neredeyse.Kucağımdan 3-4 aylık bir bebek bıraktım sanki kızlar.Hemde bir ayda çok mutluyum.İnşallah sizlerde istediğiniz kilolara kavuşursunuzzayıf olmak çok güzel
Sizin kadar değil teşekkür ederim.22 kilo çok iyi sizde 5 yaşındaki bir çocuğu indirmişsiniz resmen kucağınızdan tebrik ederim.Süpersin çok iyi maşallah canım
Allah iyiliğini versin çok güldüm.Sende vereceksin inşallahÇok pis kıskanıyorum seni
En son ne zaman 7 kilo verdim hatırlamıyorum bile
Azmine hayranımenişte yeniden aşık olacak belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?