• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karasızım

Ay__Prensesi

Melekler Nur Saçmış Bebeğim Yüzüne.
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
3.460
5.684
158
Merhaba arkadaşlar
Kendime telefon almayı düşünüyorum ve lg g3 büyük olanı ve S4 samsung büyük olanı ile arasında kararsız kaldım aranızda kullanan varsa fikirlerlenize ihtiyacım var. Birde benim için kamera ve çözünürlük önemli bir detay. Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar
Kendime telefon almayı düşünüyorum ve lg g3 büyük olanı ve S4 samsung büyük olanı ile arasında kararsız kaldım aranızda kullanan varsa fikirlerlenize ihtiyacım var. Birde benim için kamera ve çözünürlük önemli bir detay. Şimdiden teşekkürler
Lg3 un cozunurlugu cook fazla oldugu icin sarji az gidiyor diyorlar, sarj onemli mi senin icin?

Merhaba arkadaşlar
İki telefon arasında kaldıysanız G3 alın derim ben.
S4 epey eskilerde kaldı.
G3'ün çözünürlüğünden ve kamerasından memnun kalırsınız :)

Lg den şaşma bacım Sağlam olsun sorun çıkarmasın istiyosan süper

Fotoğraf kalitesi istiyosan LG LG LG :)) muhteşem ötesi git bi teknomarkette incele anlarsın

Lg g2 kullanıyodu arkadaşım kamerası çok kötüydü gerçekten g3 nasıl bilmiyorum ama ben samsung alırdım heralde...o arkadasımın telefonu yüzünden bi önyargı oluştu lg ye karşı :D

Back