kararsızzz kaldım tv ünitesi

ilk yorum benden olsun canım birinci yada beşinci oluyor herhalde şu ahşap ünite içinde açık rafları olan... şimdiden hayırlı olsun

cok teşekkür ederim canım birinciyi çok beyendim ama gözümü yorar mı?Çok karasızım bide ben eşyalarla oynamayı seviyorum monteli olursa değiştiremem,diğeri olursada ilerde eşya beni sıkar mı?offfff çok zorrrr...

Son düzenleme:

bencede 1 yada 5. birde sizin kullanımınız için hangisi uygun mesela televizyon büyük ekransa eleme daha kolay oluyor. yok tv küçükse daha çok ıvır zızır için yer güzel oluyor. mesela ben bunu aldım çünkü tv ön planda olsun istedim ve 102 ekran.

Anasayfa

1. grupta alttaki resimdeki...

2. grupta yine alttaki resimdeki...

Naçizane tavsiyem kiracıysanız çok kocaman tv ünitesi almayın. Çünkü bazen salonda o kadar büyük ve düz bir duvar olmayabiliyor. Kolon falan olunca arkasında büyük bir boşluk kalır. Tabi ev sahibi iseniz ve yeriniz müsaitse diyecek birşeyim yok

merhaba,arkası mobilya olmayan bir model düşünmez misiniz?siyh olanın krem rengi mükemmel duruyor.aradaki uzun çubukları ileri geri istediğiniz gibi oynatabiliyorsunuz koala mobilyanın bunlar internet sitesinde başka modellerde var

bende tv ünitesi alıcam ama kararsızım.106 ekran bizimkisi.duvara montelimi iyi oluyor.yoksa normal alçak olcak şekilde ünite üzerine koyulanlarmı.cevap yazarsanız sevinirim

bende tv ünitesi alıcam ama kararsızım.106 ekran bizimkisi.duvara montelimi iyi oluyor.yoksa normal alçak olcak şekilde ünite üzerine koyulanlarmı.cevap yazarsanız sevinirim

biz de yeni aldık tv yi. tv ünitem baya büyük olmasına ragmen biz monte ettiricez tv ünitesinin üzerine koymayacagız. neden olarak da küçük cocuklar geldiğinde devirmesin :) bu sıralar arkadaşlarım cocuklarının tvlere kafayı takmış durumda olduğundan bahsetmişti. n eolur ne olmaz devirirler hatta kendi üstelrine devrilir diye biz biraz garanti olsun dedik.

ilk mesajda 2. ve diğer msj da sonuncuyu beğendim.. üst kısmın çok dolaplı değilde raflı olması daha şık duracaktır.. üst tarafı bol dolaplı olanlar hiç modern durmuyor bence..
bir de arkasına pano yerine duvara monte de olabilir.. ev kendinizin ise arkasına doğal taş/ duvar kağıdı yaptırabilirsiniz

aslında benimde kafamda olan da duvara monte olması.devrilir falan.Daha taksidi bitmedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…