• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsizliktan bu gidisle nikah masasina oturucam !!!

balmumum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
20
1
1
33
Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?

Gercekten mutlu oldugunuzu düşünseydim, takıymış falan hiç böyle şeyleri umursamayın derdim.
Ama sizde konu farklı, dediğiniz gibi size saygı duymayan bir nişanlınız var, bunlar en iyi döneminiz.Evlenmeden böyleyseniz, evlenince herşey daha kötüye gider.Kendinizi tanıyor ve biliyorsunuz.Böyle bi adamla , ömür boyu alttan alarak yaşarım derseniz devam edin.
Ama bence kendinize bi güzellik yapın ,korkmayın ayrılın.Böyle zamanlarda alışkanlıktan kimse geri adım atmıyor, ama hayat elden gidiyor.Çok iyi düşünüp karar verin.Koca herzaman bulunur ,ama hayat bir kere...

size şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum..sizin en büyük destekçinizin o olması gerekirken yapamazsın,gerizekali gibi hakaretlerle size köstek oluyo..bence yolun başındayken oturup iyice düşün ve mantıklı karar ver derim duygusal değil

Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Arkana bakmadan kaç.
Su an en iyi hali. Evlenince daha neleri olur onun ooo. ..
Kacc bak vallahi kac

:KK57::KK57: inanmıyorum böyle bi adam için kararsızmisin 4 senedir evliyim eşim bana konuya başlarken alamazmisim gibi bile davransa kızarım. ...

Şuan evlenirsen senin geleceğin maddi sıkıntılar içinde sevgisiz ve ağır hakaretler içinde mutsuz görüyorum kendine bunu yapma :KK43:

Bence iyi dusunun.
Nisanliyken sizi el ustunde tutmasi lazim, zaten evlendikten sonra cogu degisiyor.
Ama sizin nisanliniz simdiden daha hakaretlere baslamis, bence sakin acele etmeyin ve her seyi alttan almayin.

Bende nisanliyim ve devlette kadrolu ogretmenim. Benim nisanlim da inat ve asabi. 10 ay flort ettik 10ayda ufak tefek kirginligimiz oluyordu ama birbirimizin gonlunu aliyorduk. Ve birgun karsilikli inatlastik onun yapma dedigi seyi inadina yaptim ve bana kufretti. Ayrildigimi ve onu istemedigimi soyledim. Onun uzerine aglamalar zirlamalar yalvarmalar yakarmalar bir daha olmayacak diye kurana el basti. Sinirli bir yapisi var bende nisanlanana ve nikahi kiyana kadar hep bir tedirginlik oldu ve hala da ara sira oluyor. Ama suan farkli illerdeyiz yanyanayken bizim hic sorunumuz olmuyor bile denebilir. Maddi sikintilari var nisanliminda memur ama. Maddi sikintisi yatirim yaptigi icin ama. ayrica ben meslegimi sevmiyorum hukuk okumak istiyorum. Benim en buyuk destekcim. Yeterki okumak iste sen ben her sekilde arkandayim diyor. Gerekirse evimi satar seni ozel universiteye yollarim diyor. Simdi sizin yazinizi okuyunca kendimi gordum. Ama tabi benim nisanlimin cok cok iyi yonleri de var. Sadece siniri kotu onun icinde doktora gidecegiz.

Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor

Bi insan bi kişiyle neden nişanlanır evlenmek niyeti vardır..peki bi insan kiminle evlenir..sevdiği bi insanla...peki sen bu insanı seviyormusun bence hayır..o seni seviyormu ALAKASI YOK...Bi insan nasıl nşşanlısına böyle şeyler söyleyebilir..İnsansın sen ya..duyguları, düşünceleri, hayalleri kalbi olan bi insan..Yarın bi gün ilk ayımda dayak yedim bilmem kaçıoncı ayımda biktım gibi konu açmak istiyorsan biz burdayız yine yorum yazarız..sonuçta senin hayatın:KK14:

Son satirlari okuyuncaya kadar onemli birsey yok diye dusunmustum. Esimin bana bu sozleri soylemesi dahi benim icin sorundur ki siz daha nisanlisiniz.Evlilik bagi oyle sanildigi gibi askla sevgiyle yurumuyor. Kendinize bu kadar saygisiz davranilmasina izin vermeyin ve bunu acikca belirtin.

Basina bela mi ariyorsun kardes sen niye mutlu olmadin biriyle ve en oinemlisi daha simdiden sana hakaret eden biriyle evleniyorsun sonra 1 yil sinra bosaniyoruz diye konu acmazsin insallah

ben aralık ayında aha tam da boyle bana gerizekalı diyen insan musveddesının eline yüzüğü verip nişanı attım şimde var ya ohhh bee diyrum bir kere eğitim seviyesi önemliymiş benım ki lıse mezunuydu aman nolcek csnım insan olsun yeter dedim yoooo tam da annem haklı cıktı valla da billa da dayanamadım tam 3 aycık nişanlı kaldım. sakın benım yaptıgım hatayı yapıp da herseyı alttan alıp sana hakaret etmesıne izin verme aslaaaaaaaaaa. bastan bunları dıyen adam değişmez bilesin bende sen gıbı hep korku içimde tam da olmayacak gıbı hıs ediyrdum bıttı sonradan ne pislik insanmış tek tek öğrendim. nolurn iyi düşün bak şimdi bir suru talibim var ve kafam cok rahat ve ben şimdlki evlilk düşünmüyrum bır not bende sen gibi konu acıp akıl danıştım yüzde yüzü at dedi yüzüğü ki benımkimin aileme de saygısılıgı vardı. neyse kardeş iyi düşün vaşlla

Direk ayrilin bence uzatmaya gerek yok
O hakaretleri etmesine nasl tahammul edebiliyosun evlenirsen basina buyuk bela acmis olursn

Ohooooo simdiden boyle hakaret eden evlenince ne yapmaz.

İşin zor senin. Birak maddiyati sirf bu hakaretler yuzunden dehlerdim onu. Sana saygisi sıfır.

Back