Kararsızlıklar...

Vallah o kadar kapalı olupta 1 vakit namaz kılmayan bir kere niyet etmeyen insan bilirim kimse kimsenin günahını çekmez her köyün kendi bacağından aspir esin kapan demiş şen kazanmamışsan o günahkar mi oluyor allah aşkına dinde zorlama olmaz din de ibadet allah rızası için yapılır ben açık gezinip kuran-i kerimi hatim edeni namazını kulanı biliyorum örtünmek sorumluluk ister bende kapalıyım fakat din e göre kapalimiyim hayır değilim nişanınızla bu konuyu son kez konuşun belki ilerde kendiniz kapanackasinz nerden biliyorlar ki

Dediğiniz gibi ben açığım ama namaz da kılıyorum kuran da okuyorum. Ama ailem tarafından hiç kısıtlanmadım istediğim her şeyi yaptım tatile de giderim gezerim tozarım da. Dediğin gibi Allaha kul arasında olan bir durum ve kimsenin lafını bile etmemesi gereken konular. Ama bilmiyorum cahillik mi aşırı dindarlık mı anlam veremedim. Bu arada kadın da çalışıyor dükkana günde kaç insan girip çıkıyor, 2 ayrı telefon kullanıyor. İnsan anlam veremiyor ki

Bence üzerinde emeği de olsa sana çok bağlı biri bile olsa senin düşüncelerine saygı göstermemesi yapmak istediklerine müsaade etmemesi ileride daha kötü şeylere sebep olucaktır .. evlenmeye karar verdikten sonra kapan çalışma gibi şeyleri dile getirmesi de çok yanlış. Annesi babası istiyor ve yahut eşin istiyor diye kapanma ya da çalışma .. her zman içindr uhde kalır evlenseniz bile mutlu olamazsın.. Bence doğru olan karşına alıp net bir şekilde konuş benim düşüncem fikirlerim bu yönde kabul ederse etsin ailesini katmamalı .. Ayrıca böyle düşünüyorsa belki senin evlendikten sonra fikrin değişebilir bunu da söyleyebilirsin net bir şekilde konuş umarım her şey senin için güzel olur

Allah kabul etsin sizi kabul eden bu şekilde kabul etsin belki ilede bunu k3ndiniz isteyeceksiniz.. bu yüzden kimse için yapmayın allah rızası için yapın ha kapatmazsanız ceheneme gideceksiniz allah bilir kise bilemez. Siz kararınızda dik durun allah yardim eder size

Öyle zaten sadece zamana bıraktım ne oluyorsa olsun artık diyorum. Çok yıprandım çünkü. Ne evlenmeye hevesim kaldı, ne bir yuvamın olmasını hayal ediyorum. Su akar yolunu bulur diyorum artık

Secim gunu sirda bekliyorum bir genc kiz yada bayan iste gobegini acmis iki tane kapali kadin birbirlerine vurup vurup kizi isaret ediyorlar suna bak utanmasi yok gibisinden az daha kendimi tuyamayip size ne siz ahlak bekcisi misinz. Zaten en cok kizdigim nokta bu sana ne sana ne her koyun kendi bacagindan aslir belki o kiz sizden daha ahlaklidir allah katinda sevilen biridr siz mi yaratiniz insanlari bende kapaliyim ama boyle seylwri elestirmek benim hakkim degil

Öyle zaten sadece zamana bıraktım ne oluyorsa olsun artık diyorum. Çok yıprandım çünkü. Ne evlenmeye hevesim kaldı, ne bir yuvamın olmasını hayal ediyorum. Su akar yolunu bulur diyorum artık
Gonlunuzu ferah tutun siz namazini kilin rabimize dua edin gerisini boswerin allah buyuktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…