Mutfak Dekorasyonu Kararsızlık ♥

nouvellemariee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
338
211
27
Merhaba arkadaşlar :)

Buralarda yeniyim, hatta bu benim ilk konuuum :) ♥
Küçük ev aletlerinde tavsiyelere ihtiyacım var kullananlardan, veya detaylı araştırıp alanlardan :110: Küçük ev aletlerini set olarak almak istiyorum ve pembe olması şart :KK70:
Arzum, Fakir,Korkmaz arasında gidip geliyorum, önerilerinizi bekliyorumm :KK200:

merhaba canım hoş geldin. ben de pembeyi çok seviyorum ona göre alıyorum senin gibi. ben arzumun pembesini beğenmedim eledim. korkmaz hakkında da çok olumsuz yorum okudum gözüm korktu açıkçası. set olarak güzel ama. benm blenderım arzumdan beyaz oldu hediye geldi. tost makine karaca pembe o. çaycı ve türk kahve makinesi almayı düşünmüyorum henüz. ama cook plusunkilere bakabilirsin çaycı içinde. fakir hakkında bi bilgim yok malesef :KK49:

Hoşbuldum :) arzumun pembesini bende beğenmiyordum ama geçen mağazada tatlı bi pembe gördüm yani mercan gibi değildi yeni çıkmış olabilir ki zaten mercan setin fiyatı 600lü fiyatlardaydı bu gördüğüm pembe sete 982 tl civarında bi fiyat çıkartmışlardı :) fakirin pembesine öldüm bittim zaten bu ayrı bi konu :KK70: Cook plus renklerinede bayılıyorum ama pek sağlam durmuyor sanki

X