Merhaba kizlar,
benimki dert degil sIkinti.
Nisanliyim ve seneye aralik icin dügün salonu tuttuk. simdi sorun herkesin bisi demesi. Baska tarihmi yokdu kisin oluyo.. yok soguk olur bilmem ne..
Biz dügünümüzü bi cumartesi yapmak istedigimiz icin, ve en erken cumartesi aralik ayinda oldugu icin o tarihi tuttuk. Annem 3. ayi bekleyin dedi ama nisanlim istemiyor beklemek.
Anneme sorunca karismam dedi ilk basda simdide tuttukdan sonra salonu, ben sevmiyorum kisin demeye basladi. Türkiyedeki yengelerim basladi biz nasil gelcez kisin demeye ( ben almanyada yasiyorum).
zaten zor karar verdik tarihe simdide her kafadan bir ses cikmasi beni cok üzüyor.
Zaten kararsiz bi insanim ben.. Aralikda dügünü olanlar oldumu?? nasil gecdi? simdide ertelemeyi düsünüyorum..
Bende nişanlıyım yaza nasipse düğünümüz olucak. Benden sana tavsiye hiç kimseyi dinleme. Çünkü birinin izniydi, onun okuluydu, kışın soğuğuydu, dıdımın dıdısı o tarihte burda yok, o laf etti bu bişi dedi hiiiçççç bitmez. Çok samimi bir arkadaşım 2 yıllık ilişkisinin üzerine aralıkda nişanlandı şubattada düğünü yaptırdı. Hatta kayınvalidesi yazın olsun açıkhavada daha güzel olur diye düğün salonuna bakınca, ertesi gün nişanlısına çıkıştı. Ben o kadar beklemek istemiyorum diye ve kışın ortasında yaptırdı düğünü. Hem soğuk olsun nolucakki sen gelinliğini giyicen düğün salonuda sıcak olur. Salonuda tutmuşsunuz, bu durumlarda ben biraz bencil düşünüyorum. Ben ve nişanlım ne isterse içimize nasıl sinerse öyle olsun istiyorum, ailende olsa nişanlınında ailesi olsa sizin kararlarınıza saygı duymalılar. Ayrıca kışın uçaklar çalışmıyormuymuş? Gelmek isteyen her durumda gelir (ölüm kalım hastalık vs dışında) ve ne kadar mükemmel yaparsan yap düğününü elbette yine beğenmeyenler olucaktır. Karar senin canım :) Allah yar ve yardımcın olsun inşallah = )
Canim cok sagol cevabin icinn.. cok tatli yazmissin.. icim biraz olsa rahatladi..
benim sorunumda bu iste herkes bisey diyor ve benim hemen kafam karisiyor.. kararli davranamiyorum.. yani salonda olcak dügün ve soguk olmaz disarisi.. neymis gelin cikarken evden soguk olurmus..
tabi bende isterim ne güzel yazin evlenmeyi ama istedigim salonda baska tarih yok en erken tarih o. Pazar ve cuma günleri icin tabi yer var ama ben cumartesi istiyorum..
hayirlisi olsun artik napiyim...
Merhaba kizlar,
benimki dert degil sIkinti.
Nisanliyim ve seneye aralik icin dügün salonu tuttuk. simdi sorun herkesin bisi demesi. Baska tarihmi yokdu kisin oluyo.. yok soguk olur bilmem ne..
Biz dügünümüzü bi cumartesi yapmak istedigimiz icin, ve en erken cumartesi aralik ayinda oldugu icin o tarihi tuttuk. Annem 3. ayi bekleyin dedi ama nisanlim istemiyor beklemek.
Anneme sorunca karismam dedi ilk basda simdide tuttukdan sonra salonu, ben sevmiyorum kisin demeye basladi. Türkiyedeki yengelerim basladi biz nasil gelcez kisin demeye ( ben almanyada yasiyorum).
zaten zor karar verdik tarihe simdide her kafadan bir ses cikmasi beni cok üzüyor.
Zaten kararsiz bi insanim ben.. Aralikda dügünü olanlar oldumu?? nasil gecdi? simdide ertelemeyi düsünüyorum..
aa bende kışın evleniyorum, inan kışın düğün mü olurmuymuş diyenlere inat evlenicem
hayır şöyle bir durum var yengemde kışın evlenmiş evlenebilmiş demekki.
arkadaşımında düğünü geçen kış olmuştu. 3 aralık. günlük güneşlikti. ben kısa kol kıyafet giymiştim
bana da dediler kiiii ben sordum aralıkta olsun mu? ctesi olsun mu? şöyle olsun mu diye aynı cevabı aldım
madem başta birşey demediler, şimdi de demesinler
sen tkma kafana
canımmm öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin... bizim maddi durumumuz izin verseydi biz de bu sene kasımda istemiştik düğün yapmayı ahh keşke olsaydı karmış kışmış umrumda olmazdı ki kış mevsimini de hiiiçççç sevmem... tatlım kimsenin ne dediğine aldırma sakın bak biz yazın yapalım dedik bi gün belirleyemedik bi gün için bile bi ton arıza çıktı yok 29 haziran olmasın da 6 temmuz olsun yok 6 temmuz olmasın eylüle kalsın vs şimdi bizde arada kaldık kime uyduracağımızı şaşırdık kendimizi... sizin herşeyiniz hazırsa başkası ne derse desin boşverrrr önemli olan sizin ne istediğiniz sizin mutluluğunuzz... ne diye bekleyesin sakın erteleme bi an önce sevdiceğine kavuş...
Ya bende anladim zaten milleti dinlersek hic evlenemicez :)
cok saol cvpin icin canimm.. Allah tamamina erdirsin sizinde.. 2013 geliniyiz insallah yani :)
Ya bende anladim zaten milleti dinlersek hic evlenemicez :)
cok saol cvpin icin canimm.. Allah tamamina erdirsin sizinde.. 2013 geliniyiz insallah yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?