Arkadaşlar Merhaba,
sizlere bir sorum olacak ama tam 1 senedir kararsızım yardım edeceğinizi umud ediyorum.
Geçen sene istanbul üniversitesi bilgisayar programcılığı önlisans mezunuyum.
açıköğretim den devam etmek istiyorum.
ancak seçebileceğim bölümler kısıtlı olmasına rağmen kararsız kaldım.
sadece aşağıdaki bölümlere geçebiliyormuşum:
İKTİSAT(kardeşim normal okumasına rağmen çok zor diyor ben açıktan hiç okuyamam sanırım)
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE (bunuda istediğim pek söylenemez)
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
ben devlet memuru olmak istediğim için kamu yönetimi okumayı düşünyorum, 21 yaşındayım 3 sene kamu okuyup sonra kpss ile belediyelere falan yerleşebilirim diye düşünüyorum.
siz ne diyorsunuz belediyelerde veya herhangi bir devlet kurumunda çalışmak için kamu okumam yeterli olurmu,
bu bölümü okuyanlar hangi mesleğe sahip olabiliyorlar, halka ilişkiler insan kaynakları güzel olabilir.
çok kararsızım inanın artık 1senedir seçememekten bunaldım ve ekim ayındayız bu ay geçişimi yapmazsam öbür seneye sarkacak.
birde önlisans mezunu olduğum için kaç sene okuyacağım, ben 4 deilde 3 senede bitecek diye duymuştum bilgisi olan varmı.
kısacası hayalim devlet memuru..
ama bölümü bilemiyorum.. kamu işletme ne olabilir seçemiyorum.
sizler tecrübelisiniz, bana yardımcı olacağınıza inanıyorum ve cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler, umarım herkes istediği yerde olur..
sizlere bir sorum olacak ama tam 1 senedir kararsızım yardım edeceğinizi umud ediyorum.
Geçen sene istanbul üniversitesi bilgisayar programcılığı önlisans mezunuyum.
açıköğretim den devam etmek istiyorum.
ancak seçebileceğim bölümler kısıtlı olmasına rağmen kararsız kaldım.
sadece aşağıdaki bölümlere geçebiliyormuşum:
İKTİSAT(kardeşim normal okumasına rağmen çok zor diyor ben açıktan hiç okuyamam sanırım)
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE (bunuda istediğim pek söylenemez)
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
ben devlet memuru olmak istediğim için kamu yönetimi okumayı düşünyorum, 21 yaşındayım 3 sene kamu okuyup sonra kpss ile belediyelere falan yerleşebilirim diye düşünüyorum.
siz ne diyorsunuz belediyelerde veya herhangi bir devlet kurumunda çalışmak için kamu okumam yeterli olurmu,
bu bölümü okuyanlar hangi mesleğe sahip olabiliyorlar, halka ilişkiler insan kaynakları güzel olabilir.
çok kararsızım inanın artık 1senedir seçememekten bunaldım ve ekim ayındayız bu ay geçişimi yapmazsam öbür seneye sarkacak.
birde önlisans mezunu olduğum için kaç sene okuyacağım, ben 4 deilde 3 senede bitecek diye duymuştum bilgisi olan varmı.
kısacası hayalim devlet memuru..
ama bölümü bilemiyorum.. kamu işletme ne olabilir seçemiyorum.
sizler tecrübelisiniz, bana yardımcı olacağınıza inanıyorum ve cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler, umarım herkes istediği yerde olur..