bu kadar tereddütteysen sıkıntı yaşayabilirsin.38 yaş bitti. 39'a girdim. Evliyim. 1 kızm var. 9 yaşında. Home office çalışıyorum. İnternetten satış yapıyorum. 3 senedir, 2. çocuğumuz olsun mu olmasın mı diye düşünüyoruz. Öyleki düşünmek yordu beni artık. hem de çok yordu. 3 ay korunduysak 6 ay korunmadık, 5 ay korunduysak 7 ay korunmadık. derken yıllar geçti ve ben 39 yaşıma girdim. Geçenlerde rahim filmi çektirdim ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim. tüp bebekten başka çare yok dedi doktor. ben normal yollarla bile olmasına karar veremezken bir de Tüp bebek çıktı. Şimdi daha da kararsızım. Eşim istemiyor; fakat ben çok istersem de razı oluyor. Bana destek olacağını söylüyor. fakat kararsızlık resmen hasta etti beni. uykularım kaçıyor, huzursuzluk başlıyor. Yemek yiyemiyorum. Sinrlerim gergin oluyor. Kızımla istediğim gibi ilgilenemiyorum. resmen hasta gibi oldum. Vaz da geçemiyorum. 2. çocuk şart mı arkadaşlar bilmiyorum. Kızımı çok zor büyüttüm ben. Şimdi yeni baştan başlamaya korkuyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle....
Aynen katiliyorumHer kardeş can değildir. Nice kardeşler vardır ki arkadaş kadar bile yakınlık kurulamaz. Misal biz böyleyiz.
Sirf kızınıza kardeş diye düşünüp bu yükün altına girmeyin. Bir çocuk büyütmek hayata hazırlamak, kaliteli eğitim aldırmak, ona örnek olmak kolay mı? Bir insan bir dünya unutmayın.
Bendeeeee aynenBen tek çocuk olmayı isterdim tabi kardeşlerimin canı acısa üzülürüm o ayrı amayine de hep tek olmayı isterdim
Bendeeeee aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?