• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızlık bunalım napıyım ben ?

Burda ilk senemiz, ama daha önce 4 senede Doğu Anadolu, 2 sene Doğu Karadeniz var. Memlekete uzak 1000 km kadar.
Inş siz seversiniz herkes için geçerli değil tabi arkadaş ve çevre de çok etkiliyo bu durumu benim cevrem bana göre cok farklı bilemiyorum tabi nasıl olcak gitsem hayırlısı olsun

Bir arkadaş anlatmıştı

Biz ilk atandığınızdan sendikaya vs gidiyorduk zaman geçirip kendimiz gibi düşünen insanlar ile tanışın dostluklar kuruyorduk ama sendikası vs olmayanlar yeni yere saha zor uyum sağlayıp bir bölümü de istifa etti demişti

Tabii onlar bekar ve üniversite ortamından yeni çıkmışlardı o dönem

Siz eksikliğini hissettiklerini biraz listelerin belki alternatif fikirler çıkar ya da durumun o kadar da kötü olmadığı ortaya çıkar

Bir dönem sabah 8.30 akşam 19.00 Cumartesi dahil çalıştım patron bize tasarruf ettiriyor demiştik zira işten çıkınca kendimizi zor eve atıyorduk pazar da zaten ne yapacağımızı şaşırıyorduk gezelim mi yatalım mı temizlik mi yapalım diye kazandığımız parayı bile harcayamıyorduk

Bie de hedef olmayınca zaman da boşa gidiyor gibi gelir örneğin açık öğretimden fotoğrafçılık okuyun hem güzel gibi hem ilerde bir yerde ek diploma olur vs ya da hangi alana ilginiz varsa ya da çocuk gelişimi vs ben çok pişman oldum keşke çocuğum olmadan okusaydım dedim

Bir arkadaş anlatmıştı

Biz ilk atandığınızdan sendikaya vs gidiyorduk zaman geçirip kendimiz gibi düşünen insanlar ile tanışın dostluklar kuruyorduk ama sendikası vs olmayanlar yeni yere saha zor uyum sağlayıp bir bölümü de istifa etti demişti

Tabii onlar bekar ve üniversite ortamından yeni çıkmışlardı o dönem

Siz eksikliğini hissettiklerini biraz listelerin belki alternatif fikirler çıkar ya da durumun o kadar da kötü olmadığı ortaya çıkar

Bir dönem sabah 8.30 akşam 19.00 Cumartesi dahil çalıştım patron bize tasarruf ettiriyor demiştik zira işten çıkınca kendimizi zor eve atıyorduk pazar da zaten ne yapacağımızı şaşırıyorduk gezelim mi yatalım mı temizlik mi yapalım diye kazandığımız parayı bile harcayamıyorduk

Bie de hedef olmayınca zaman da boşa gidiyor gibi gelir örneğin açık öğretimden fotoğrafçılık okuyun hem güzel gibi hem ilerde bir yerde ek diploma olur vs ya da hangi alana ilginiz varsa ya da çocuk gelişimi vs ben çok pişman oldum keşke çocuğum olmadan okusaydım dedim
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin inanin boyle ilgilenmeniz bile kendimi iyi hissettirdi dediğiniz gibi bi kursa gitmeye başladım bir ay once filan ve cok iyi geliyo bi tek onla vakit geciriyorum zaten ek bi bölüm de okuyabilirim aslinda seneye boyle bi imkanim var ,sanirim tercih zamani mantıklı yerler acilmazsa bi sekilde boyle burda vakit geciricem artik :)

Back
X