- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 23
- 35
- Konu Sahibi AnotherDream
-
Surekli sistem değişiyor ya hadi gidemezsem diyorum bide bi yil sonra kesin merkeze gideriz diye bişey de yok cikmayadabilirbir yıl çok uzun bi zaman değil.
biraz daha bekleseniz?
Değil mi bana tuhaf gelen şeyse sakin gitme diyolar bana ama bakiyorum bunu diyenlerin hepsi ayni şehirde bunaldim valla eşim de hic umursamiyoçok bunaldıysan gidin bence memlekete..herkes kayınvalidesiyle kötü anlaşçak diye bir kural yok..
Kaç kitap bitirdim ben burda varya sayısını bilmem ne filmler ne diziler yerli yabancı... bunlarda bi yere kadar iştekitap okusanız
öyleyse şansınızı deneyin ve gidin.Surekli sistem değişiyor ya hadi gidemezsem diyorum bide bi yil sonra kesin merkeze gideriz diye bişey de yok cikmayadabilir
Değil mi bana tuhaf gelen şeyse sakin gitme diyolar bana ama bakiyorum bunu diyenlerin hepsi ayni şehirde bunaldim valla eşim de hic umursamiyo
İnşallah bizde öyle oluruz ama çok yakın olmicaz zaten deneyip görmek lazim cok şanslısınız ama :)ben aynı şehirdeyim çok severiz birbirimizi..destek olur yemek yapar..tabiki herşey karşılıklı bende ona çok giderim ararım..annemde burda..valla özellikle evde yemek yoksa arıyorum birtanesini hoopp hazır yemeğe konuyorum :))
Doğu değil istediğim sehirdeki zorunlu hizmet yerleri ama tabi dağ köyleri filan böyle ya da merkeze uzak yerler. 3 yil kalmak sarti var gidince tabi bide ne biliyim kafam çok karışıkTatile cikin yaz tatili yaklasiyor.
Hafta sonlari kacamak yapin.
Baska bi sehre gidin gelin.
Ben olsam yinede beklerdim 1 sene.
Evet bunaldin.
Ama su an birakip gitsen besbelli yine dogu cikicak diyosun yanls anlamadiysam.
1 sene beklerim bi ihtimal belki istedigim yer cikar diye.
Zamaninda kaynanayla sorun yasandimi?
Doğu değil istediğim sehirdeki zorunlu hizmet yerleri ama tabi dağ köyleri filan böyle ya da merkeze uzak yerler. 3 yil kalmak sarti var gidince tabi bide ne biliyim kafam çok karışık
Bir yıl aslinda kesin merkeze gidecegimizi bilsem beklerim bekleyip puanimiz yetmezse o bi yil icin daha çok uzulucem çünkü puanlar yüksek istediğim yerde sizce risk almali miyimO 3 yıl da zor gelir hem zorunlu hizmet bitti hem biz burda kaldık diye daha fazla hayıflanırsınız sıkın biraz daha dişinizî
Bir yıl aslinda kesin merkeze gidecegimizi bilsem beklerim bekleyip puanimiz yetmezse o bi yil icin daha çok uzulucem çünkü puanlar yüksek istediğim yerde sizce risk almali miyim
Zaten ona sorucam kesin kararını dediğiniz gibi kabak benim başıma patlar. İşte yalnızlık bi yandan ortam bi yandan bunaldim bütün arkadaşlarım istediği yere gitti ben burdayım hala. Kac sene oldu ozeniyorum kv me gidiyoruz oturmaya demelerine bile heralde başıma dert ariyorum herkes öyle diyo :) çocuk bile istemiyorum bu yüzden burda rezil olurum çocukla diyeAçıkçası bulunduğunuz teri bilmiyorum ama burda da konular vardı daha iyi diye tayin istedim beter oldum diye
Il değişikliği yer değişikliği zordur huzurunuz yerinde ise 1 yıl bekleyin evet yarın ne düzenleme geleceğini bilmiyoruz ya da size boş kadro olup olmayacağını
Ama 3 yıl daha bilinmezlik yerine 1 yıl bildiğiniz yer derim ben
Bir de yapacak şey yok diyordunuz ama büyük şehirdeyim ben en fazla bir yemek yiyoruz dışarda avm ler var uzak durmaya çalışıyoruz
Sinema tiyatro bile artık cazip değil
Al evde seyret diyoruz
Geçen halk konseyi vardı gittik ama eski tad yok çünkü eskiden müziğe sanatçıya ulaşmak zordu şimdi her yerde o nedenle konser bile tad vermiyor
Uzaklık bunaltmış ama eşinizle de iyice konuşun yeni işinde mutlu olmadığı ilk gün sen bizi buralara getirdin demesin
Siz kac yildir ordasiniz yakin mi kendi memleketinizeBende güneydoğuda bir ildeyim dediğiniz gibi bunalmadım. Bi çok yönden mahrum haklısınız ama bir sene çabuk geçer zaten bizim daha 3 senemiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?