• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızımmm Yardım Lütfenn

Ammaannn dert ettiğin şeye bak, hepimizde var o huy merak etme sen :)
Ben kendi kahvaltı takımımı bulana kadar, onu mu alsam bunu mu alsam diye nişanlımın başını yemiştim :9:

Sonunda ne kadar kararsızsın yahu demişti ama malesef bu alışveriş hem zevkli hem de böyle insanı "ne yapsam, ne alsam" diye düşündüren bir durum.
Tabii bir de maddi boyutu var.
Misafir takımımı ilk görüşte beğenmiştim, farklı bir model bakmadığım için çok kafam karışmadı.
Günlük takımımı maliyet açısından uygun olduğu için tercih etmiştim, hem de kullanış açısından kolay diye düşündüm.
Kahvaltı takımımı dediğim gibi çok araştırdım ama iyi ki de araştırmışım, araştırmalarım sonucunda zaten günlük takımıma benzerini buldum :16:

Sende zamanla kafanda birşeyi otturacaksın eminim... O yüzden bence araştırmalarının, geçirdiğin zamanın tadını çıkart boşver :32:

Ne güzel ya, erkek arkadaşınla beğenmenize çok sevindim.
Kendim de öyle yaptığım için bir kaç aldığım şeyi, hakikaten çok zevkli :34:

eh artık sende takımlarına karar verdiğinde paylaşırsın bizimle canım, dört gözle bekliyor olacağız :16:

Tabikide ilk siz öğrenceksiniz cumartesi almaya gidiyorumm bakalımm neler alıp gelicemm:8: Evet canım allah onu başımdan eksik etmesinn 2 aydırr çocugun gözlerinin önünde tencereler tabaklar uçuşuyor :9: Ama herşey bizim evimiz için dimi :9:

Tabikide ilk siz öğrenceksiniz cumartesi almaya gidiyorumm bakalımm neler alıp gelicemm:8: Evet canım allah onu başımdan eksik etmesinn 2 aydırr çocugun gözlerinin önünde tencereler tabaklar uçuşuyor :9: Ama herşey bizim evimiz için dimi :9:

Öyle tabii ki, aman maşallah diyelim de Allah nazarlardan korusun :nazar:

Ne yaptın peki, aldın mı bakalım cicileri? :81:

ben bernardoyu tavsiye ederim...ben her şeyimi ordan aldım...netten indirimlerini de takip edersen oldukça uygun fiyatlara alabilirsin..hem ürünlerde gayet kaliteli ve modern tasarımları var...

Back
X