- 30 Ocak 2013
- 29.326
- 43.855
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Saçma sapan konular bdv de kalsın gerçekten yoruma ihtiyacm olan konu tasinsin çok tesekkur ederim ya burda çok gören var çünkü konuyuIlgili bolume tasindi
normal ogretimde hangi bolumde okuyorsunuz,ikinci bir üniversite için açık öğretime başvuracam ama hangi bölümü seçeceğim konusunda kararsızım aşağıdaki bölümlerden birini okuyanlar bana o bölüm hakkında bilgi verebilir mi ? yani şu bölümü seç derseniz nedenleri ile yazar mısınız?
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
Maliye
İktisat
Muhasebe mezunuyum 2 seneliknormal ogretimde hangi bolumde okuyorsunuz,
bildigim kadariyla iktisat okursaniz aof seklinde gecmiyor, yani normal ogretim gibi ama oldukca zor bir bolum.
ben okurken kendi bolumumde almis oldugum derslerle ortak olan isletme yonetimini secmistim, bildigim konular/dersler oldugu icin sinavlarda hic zorlanmamistim.
Dgs yapın 2.üniversite değil.Muhasebe mezunuyum 2 senelik
mezunsaniz bildigim kadariyla ikinci uni secemiyorsunuz, okurken secilene ikinci universite deniliyor.Muhasebe mezunuyum 2 senelik
Dgs yapın 2.üniversite değil.
DGS yapınca 3.sınıftan başlar.
Önlisans mezunları 2.universite kapsamında 4 yıllık bolume kayıt yaptiramiyor öyle okudum.
Dikey Geçiş yapabilirsiniz ama.
2.universite farklı oluyor dgs farklı oluyor.
Bu yıl sınavsız dgs son seneye orgunde olduğu gibi sınavla alacakmis.
Maliye den devam edin yada işletme.
mezunsaniz bildigim kadariyla ikinci uni secemiyorsunuz, okurken secilene ikinci universite deniliyor.
muhasebeye cok uzagim ama maliye ile iliskilendirebilir galiba.
Yok secebiliyor mezun olanlarda. Hatta forumda bir arkadaş kayıt yaptırdı.mezunsaniz bildigim kadariyla ikinci uni secemiyorsunuz, okurken secilene ikinci universite deniliyor.
muhasebeye cok uzagim ama maliye ile iliskilendirebilir galiba.
O zaman Maliye olsun.muhasebe mezunusun madem Maliye den devam et.3.sınıftan baslarsiniz.Lisans tamamlama olacak işte ama maliye ile ceko arasında kaldım bende
Mali müşavirlik sınavına girmicem işte. O yüzden kararsız kaldımO zaman Maliye olsun.muhasebe mezunusun madem Maliye den devam et.3.sınıftan baslarsiniz.
Mali Müşavirlik sinavlarina falan girersiniz.
Siz ne dusunuyorsunuz peki hangi alanda çalışmak istiyor sunuz.Mali müşavirlik sınavına girmicem işte. O yüzden kararsız kaldım
özel sektörü düşünüyorum ben maliye dha çok devlete kayıyor. aslından gönlümden geçen çeko ama kararsızımSiz ne dusunuyorsunuz peki hangi alanda çalışmak istiyor sunuz.
Maliye senin için daha kolay olur bence muhasebe mezunu olduğunuz için.
Uluslararası ilişkiler de olabilir.özel sektörü düşünüyorum ben maliye dha çok devlete kayıyor. aslından gönlümden geçen çeko ama kararsızım
yabancı dilim yok ve bu alan yok lisans tamamlamadaUluslararası ilişkiler de olabilir.
Var.7 bölüm var aöf te bunlardan biriside uluslararası ilişkiler.yabancı dilim yok ve bu alan yok lisans tamamlamada
Başka bölümde olablr ama benm bölümümun devamında yok işteVar.7 bölüm var aöf te bunlardan biriside uluslararası ilişkiler.
Bu yıl ne yapın edin yazılin seneye sınavla olacak .kayıtlar basliyacak.