kararsızım

larisya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.224
8
36
İstanbul
kızlar oturma odama halı alacağım.eşimle bir kaç halıya baktık saray halının avonos modeli var.alıp almamakta kararsızım.almak istememin nedeni içinde açık rengin hiç olmaması.sade olması çünkü dalı budaklı,karışık şekiller gözümü beynimi yoruyor.kullandığım halım açık renk üstüne ne düşse lekeli görünüyor.evdede küçük çocuk var.eşimle kadar koyu renk aradıksa bulamadık.sadece sarayın avonos modelini buldum.satan adamda koyu renk daha zor.tozu belli eder dedi.temizliği açık renkli halıdan daha zor dedi.sizce koyu renkli halımı açık renkli halımı daha kullanışlı? marka olarakta uzun ömürlü olan kaliteli olan halı hangisi?

Eklentiler

• $untitled.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 104
  • $11948-LJ.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 99
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Koyu renk halılar üzerine düşeni daha çok belli eder evet.
Arkadaşımın oturma odasındaki halısı gri renk ve kızı birşey yerken bir kırıntı dökse hemen göze çarpıyor.

Koyu renk halılar üzerine düşeni daha çok belli eder evet.
Arkadaşımın oturma odasındaki halısı gri renk ve kızı birşey yerken bir kırıntı dökse hemen göze çarpıyor.

eee ne renk alacağım .oturduğum odadaki açık renk su damlasa, leke gibi görünüyor.daha halıyı yeni yıkattırdım 2 hafta sonra kirlendi.şimdi ya sileceğim yada yıkattıracağım.gri renk düşünüyordum.kirini göstermez diye düşünüyordum.zaten günde 2 kere süpürgeyi çalıştırıyorum halım açık renk olduğu halde.bilmiyorum kararsız kaldım/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…