merhaba arkadaslar 3 agustosta düğünüm war güzel bir dans şarkısı istiyorum ben seçemiyorum cok kararsızım bana önerebileceğiniz şarkılar varmı ? evli arkadaslar siz hangi şarkıyı tercih ettiniz düğününüzde ?? eski yeni farketmez ama o geceye damgasını vuracak slow bir şarkı olmalı nişanımda bahadan gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısını tercih ettim cokta güzeldi ama düğün için cok karışığım ( önerisi olan varmı ?? :))
benimde nişanımda sezen aksudan ben sende tutuklu kaldım şarkısı ile dans ettik.. düğün için bende şarkı bakıyorum belki çok eskidi ama mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta insanı birbirine bir kez daha aşık edecek bir şarkı gibi geliyor bana...
benimde nişanımda sezen aksudan ben sende tutuklu kaldım şarkısı ile dans ettik.. düğün için bende şarkı bakıyorum belki çok eskidi ama mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta insanı birbirine bir kez daha aşık edecek bir şarkı gibi geliyor bana...
canım eski yeni hiç farketmez aslında önemli olan o duyguyu hissetmek ve misafirlerine hissettirmek bence :)) bu şarkı cok güzel ve anlamlı tercih edebilirsin eskidi diye hiç düşünme :))