Merhaba arkadaşlar. İçinden bir türlü çıkamadığım bir sorunum var, tecrübeli arkadaşlardan fikir almak isterim.
OYNAMA OLMAYAN BİR NİŞANDA FAZLADAN NE GİBİ ŞEYLER YAPILABİLİR? Detay vermem gerekirse...
Her zaman açık havada organizasyon yapmak gibi bir hayalim vardı. Sadece nikahla evleneceğim için (düğün istemiyorum), kına gecesi de mecburen salonda olacak, nişanımda bu hayalimi gerçekleştireyim dedim. Çok tatlı bir mekan da buldum, açık hava bol yeşillik tam istediğim gibi. Ancak..
Yola çıktığımızda 40-50 kişilik bir organizasyon planlıyorduk. Dolayısıyla U şeklinde bir masa ve edilen muhabbetlerle güzel bir gece olacağını düşünmüştüm. Fakat liste yapma aşamasına gelince o sayıyla kurtaramayacağımızı fark ettik. Şuan önümde 100 kişilik bir isim listesi, umutsuzca bakışıyoruz. 100 kişiyi U masaya oturtamayacağımı düşünüyorum. Mecburen 10'ar kişilik klasik yuvarlak masalar olacak.
Oynama meselesine gelince.. Özel bir durumum var (vefat olayı maalesef). Bu yüzden eğlence yapamayacağım. Dolayısıyla herkes oturup yemek yiyecek. Ancak bu şekilde çok sönük ve sıkıcı geçeceği kanaatindeyim. Slow müzikle 1-2 dans yapılacak, o kadar.. Bu nişanı hem kendim hem davetliler açısından daha az sıkıcı bir hale nasıl getirebilirim?
Değişik fikirler ve önerilere çok ihtiyacım var. Etrafımda herkese danıştım ve bir çözüm bulamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun canım KK kadınları
Şimdiden teşekkür ederim.