• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızım :((

minam92

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
244
3
16
32
Hatay
merhaba arkadaslar 3 agustosta düğünüm war güzel bir dans şarkısı istiyorum ben seçemiyorum cok kararsızım bana önerebileceğiniz şarkılar varmı ? evli arkadaslar siz hangi şarkıyı tercih ettiniz düğününüzde ?? eski yeni farketmez ama o geceye damgasını vuracak slow bir şarkı olmalı nişanımda bahadan gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısını tercih ettim cokta güzeldi ama düğün için cok karışığım :(( önerisi olan varmı ?? :))

zerrin özer-her şey seninle güzel
özdemir erdoğan-bana ellerini ver
çelik-dilberim
özgür kurum-senden başka

:16:

özgür kurum hiç aklıma gelmemişti , zerrin özeri şimdi dinleyeceğim . teşekkür ederim :))

benimde nişanımda sezen aksudan ben sende tutuklu kaldım şarkısı ile dans ettik.. düğün için bende şarkı bakıyorum belki çok eskidi ama mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta insanı birbirine bir kez daha aşık edecek bir şarkı gibi geliyor bana...

ablam düğününde;
Aslı Güngör - "Aşk Herşeye Değer"
şarkısını tercih etmişti..çok da güzel oldu bence..

Benim de düğünüm eylül de. Sezen aksu hoşgeldin sarkısını istiyorum bende.

şimdiden hayırlı olsun canım bende listeme yazdım bu şarkıyı tşk yorumun için :))

benimde nişanımda sezen aksudan ben sende tutuklu kaldım şarkısı ile dans ettik.. düğün için bende şarkı bakıyorum belki çok eskidi ama mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta insanı birbirine bir kez daha aşık edecek bir şarkı gibi geliyor bana...

canım eski yeni hiç farketmez aslında önemli olan o duyguyu hissetmek ve misafirlerine hissettirmek bence :)) bu şarkı cok güzel ve anlamlı tercih edebilirsin eskidi diye hiç düşünme :))

hayırlı olsun tatlım,

yabancı düşünürsen, kasımda aşk başkadır filminin müziği ile dans etmiştik biz.

cok merci canımmm :)) filmi izledim ama müziği unutmusum şimdi yeniden dinliyeceğim tşk ederim :)

tıkla dinle

cok merci canımmm :)) filmi izledim ama müziği unutmusum şimdi yeniden dinliyeceğim tşk ederim :)

ablam düğününde;
Aslı Güngör - "Aşk Herşeye Değer"
şarkısını tercih etmişti..çok da güzel oldu bence..

listeme ekledim çok tşk canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back