• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kararsızım

phase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
33
0
36
Ankara
Ben de 1o gün önce böğürtlen siyahına boyadım ama çok kararsızım sizce değiştireyim mi kızlar değiştirirsem de hangi renk gider bana önerilerinize açığım.
$siyah saç.jpg bu siyah hali burda hiç makyajım yok makyaj yapınca çok daha güzel oluyor.Böyle gotik oluyorum gibi geldi

$07052010(013).jpg bu da eski hali çok kararsızım çook bunda da makyaj yok ama bu kendi saçlarım daha güzelmiş sanki.güneş ışığı floresan farkı da var tabi.Siz ne dersiniz

koleston tatlım.İkincisi kendi rengi açarsam bu renge nasıl dönebilirm ki?

Son düzenleme:
aktımı hiç peki 10 gündür fotoyu yeni boyadığındamı çektin patlıcan morunuda andırıyor ışıktan olabilirmi

önce boya aksın baya bence eğer akıtamıyorsan doğal yolla sana iki tavsiyem olacak birincisi beyaz sabun ama saçı biraz yıpratıyor ikincisi sinamekili kür bu kür saçtaki boyayı acayip akıtıyor

Evet yeni boyadığımda çektim.Mavi siyah olmuştu başta maviliği gitti.Kendim boyadım sonra kuaföre sordum alttaki renk açıksa böle olur eğer geri dönmeyeceksen tekrar boyaman lazım dedi.Ben de kararsız kaldığımdan bekliyorum.İlk kez boyattım niye siyahla başladıysam:52:

tamam işte ilk kezse akar bu boya ama sinamekili kürü yap bak bir tutam sinamekiyi 2 çay bardağı suda kaynat içine zeytinyağı badem yağı ve bemiks koy (eczanede satılıyor )ve saçına yedirerek yap en az 2 saat beklet yıka bak boya nasıl akacak bu kür ayrıca saçı uzatmak ve bakın yapmak için ama sinameki var ya saçtaki boyayı akıtma özelliği var ayrıca kepek şampuanıda akıtıyor

ikinci resminiz dogal renginiz sanirim, bebek gibi duruyorsunuz masallah .

koyu renk biraz yorgun gostermis benim kanaatim..

akınca kızılımsı olur gibi artık üstüne kendi renginize yakın renklerle boyarsınız ilk seferiniz olduğu için uzun süre bu renk durmaz saçınızda korkmayın

Bencede doğal saç renginiz daha güzel duruyor.Ama boyalı saçınızda kötü olmamış yakışmış size.Bence şuan hiç renk değişikliği yapıp saçınızı yıpratmayın bırakın uzasın kendi saç renginiz çıksın :34:

akınca kızılımsı olur gibi artık üstüne kendi renginize yakın renklerle boyarsınız ilk seferiniz olduğu için uzun süre bu renk durmaz saçınızda korkmayın

teşekkür ederim çok yardımcı oldun tatlım babam biraz daha bana karafatma diye hitap etmeye devam ederse değiştireceğim sinameki ile açarım artık:16:

teşekkür ederim.renk önerilerinizi de bekliyorum:16:

bi donem kullanin sacinizi derim ben, hem renge olan hevesinizi atarsiniz, hem boya 1 -2 aya kalmaz akar eger ust uste boyamadiysaniz.

bu arada sizede eski renginizin tonlarini bulmak icin zaman dogar.

son donemde bal rengi hem cok revacta, hemde teninize gider, kendi renginizde de hafif bi gold tonu var gibi geldi bana.

bi donem kullanin sacinizi derim ben, hem renge olan hevesinizi atarsiniz, hem boya 1 -2 aya kalmaz akar eger ust uste boyamadiysaniz.

bu arada sizede eski renginizin tonlarini bulmak icin zaman dogar.

son donemde bal rengi hem cok revacta, hemde teninize gider, kendi renginizde de hafif bi gold tonu var gibi geldi bana.

Aslında çok isteyerek boyamıştım ama sonra acaba çok mu gotik oldum çirkin mi oldum die takıldım.

Aslında çok isteyerek boyamıştım ama sonra acaba çok mu gotik oldum çirkin mi oldum die takıldım.

yok canim cok guzelsiniz bence, yuzunuz ayni yuz hem :) bi sac rengi insani cirkinlestirmez hemen oyle..

benim tek farkettigim ,biraz size yorgunluk katmis oldugu, tabi isigin, makyaj tarzinin getiriside olabilir bu..

birde gun isinda foto cekip ekleyin, hep beraber yine bakar, konusuruz.:34:

yok canim cok guzelsiniz bence, yuzunuz ayni yuz hem :) bi sac rengi insani cirkinlestirmez hemen oyle..

benim tek farkettigim ,biraz size yorgunluk katmis oldugu, tabi isigin, makyaj tarzinin getiriside olabilir bu..

birde gun isinda foto cekip ekleyin, hep beraber yine bakar, konusuruz.:34:

Tamam teşekkür ederim tekrar en kısa zamanda ekleyeceğim

saçında beyazlık gibi bir problem yoksa. birdaha boyama bence. ben o hatayı yaptım. şuan kendi rengime dönmek için uğraşıyorum=)

siyah tonları natural tonlarda makyajı pek kaldırmaz. canlı tonlarla kendini gösterir

canım siyah da yakışmış ama kahve daha bi güzel sanki :34:
siyah zaten daha sert gösteriyor yüz hatlarını eğer kararlıysan değiştirmeye bu renk çok yakışır bence $ALTIN-KAHVE-4-60.jpg

Back