- 31 Ocak 2024
- 228
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi morsardunya7
-
İkisi de deniz tatlı olacak ama iki ayrı tatil beldesindeTatile göre değişir. Eğer deniz tatili yapacaksam birleştiririm. Eğer kültürel bir gezi olacaksa 2'ye bölerim. Farklı farklı yerleri gezerim.
Yakın mıİkisi de deniz tatlı olacak ama iki ayrı tatil beldesinde
İkisi de şehrime 350 400 km ortalama, biri Marmaris biri Bodrum gibi meselaYakın mı
Aynen şu şekilTatile göre değişir. Eğer deniz tatili yapacaksam birleştiririm. Eğer kültürel bir gezi olacaksa 2'ye bölerim. Farklı farklı yerleri gezerim.
İkisi de şehrime 350 400 km ortalama, biri Marmaris biri Bodrum gibi mesela
Az tabiki ama bir yandan ücretsiz izin almamış oluyorum bir yandan da az geliyor gözüme ben de bilemedim :)Denizse 2 gun az degil mi, gidene gelene kadar zaten yarim gun geciyor bir sey anlayamazsin ... 2 gun az 4 diyorum:)
Bakalım teşekkürler :)Ben olsam 2' ye bölerim. Şimdiden iyi gezmeler
Evet bir yanım da böyleAynen şu şekildeniz tatili 2 günlük az geliyor yorgunluğuda cabası 4 gün hiç yoktan iyidir
15 temmuz ptesine geliyor, haftasonu çalışmıyorsanız öyle 3 gün olmaz mı?Arkadaşlar benim tatlı bir kararsızlığım var size danışmak istedim. Diyelim tatile gitmek istiyorsunuz fakat işe yeni girdiniz ve yıllık izniniz yok. Haftasonu ve resmî tatil ile birleştirip 2 gün de ücretsiz izin alıp 4 gece bir yere mi gidersiniz. Yoksa hiç izin almayıp resmî tatil ve haftasonunu birleştirip Temmuz ayında 2 gün, Ağustos ayında 2 gün bir yere mi gitmek istersiniz? İkisini de ortalama maliyetleri aynı oluyor hesapladım. Bir yanda iki ayrı ay iki ayrı yer görmek var ama iki gün :) diğerinde de bir yer görmek var ama dört gün :) bilemedim yardımcı olun.
:))Hiç iki defa kendimi yormam birleştirip tatilimi yapardım oohh
evet onu demek istedim ama 2 gece sonuçta son gün zaten yolculuk :)15 temmuz ptesine geliyor, haftasonu çalışmıyorsanız öyle 3 gün olmaz mı?
Cumadan çıksanız, ctesi-pazar bol bol geçer. Pazartesi akşama da dönebilirsiniz neden olmasın. Aslında bazı şirketler izin hak etmeden de avans kullandırabiliyor. İşe gireli 1-2 ay olmadıysa sorabilirsiniz 1-2 gün de olsa izin alabilir miyim diye.:))
evet onu demek istedim ama 2 gece sonuçta son gün zaten yolculuk :)
Malesef olmuyor yaCumadan çıksanız, ctesi-pazar bol bol geçer. Pazartesi akşama da dönebilirsiniz neden olmasın. Aslında bazı şirketler izin hak etmeden de avans kullandırabiliyor. İşe gireli 1-2 ay olmadıysa sorabilirsiniz 1-2 gün de olsa izin alabilir miyim diye.
Ben her zaman enerjiğim ama eşim biraz üşengeç o bana bırakıyorRuh halime göre değişir ya yoğun bir ay geçirdiysem 4 gün isterdim. Enerjim iyiyse iki kere tatil fena olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?