- 13 Eylül 2018
- 1.710
- 2.694
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Sizin adınıza gercekten cok mutluboldum haklısıniz aslinda güçlu bir anne profili cok seyin üstesinden geliyor benim annemin her konuda biraz pasif bi yapısı vardi belkide o yuzden cok kaybimiz olduAh ah sizi öyle iyi anlıyorum ki benimde babam böğrüme kan oturtur sonra verirdi vereceğini ama iş işten geçmiş olurdu. Neden böyle yapıyorlar bence kendileri de neden izin vermediklerini yada neden izin vereceklerini bilmiyorlar. Altı dolu değil sebeplerinin o an kararsız görünmemek için baba gibi hissetmek için bir izin verip bir izin vermeyerek şeytan azapta gerek dercesine bizleri diken üstünde bırakıp pastörize ediyorlar. Benim babamda böyle darladı sonra ne oldu Allah Türkiye’nin öbür ucuna atamamı çıkardı. Hadi şimdi de izin verme 4 sene gittim geldim. Ülkenin doğusunu geze geze hatmettim. Hala arada eve gelince saçımı kestirmeyi düşünüyorum anne dedim. Yok kestirme dedi babam. Ben 26 yaşımdayım baba dedim. Şimdi ne oldu benim kızım her şeyin üstesinden gelir oldu.
Benim şansım annemdi keşke sizinde öyle bir şansınız olsaydı o zamanlar böyle bir azaba maruz kalsamda annem sarar sarmalardı. Siz kendinize şefkat gösterin. Ve 34 yaşında bir genç olarak kalkın gidin başınıza bir şey gelmediğini yanlış bir iş yapmadığınızı gördükçe alışır. Yoksa 40 yaşında da aynı muameleyi görürsünüz.
Ayrıca En kötü anne baba tutumu ne baskıcı şiddet uygulayan ne kısıtlayıcı anne baba tutumudur. En kötüsü kararsız anne baba tutumudur. Çocuk baskı uygulayana şiddet uygulayana nasıl davranacağını bilir. Ama kararsız olanın en yapacağını asla kestiremez. Sonunda da çevresinden onay bekleyen her yaptığını sordulayan her hatada suçu kendinde arayan biri olur çıkar.
Hayatınızda başarılar dilerim.