Kararsızım

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.190
158
Uzak bir tanıdığın düğünü var bu hafta sonu, eşimin tarafından tanıdık, elbise giyecektim vazgeçtim hem soğuk hemde fazla özenmiş gibi olurum diye, eş tarafıda öyle dedi, bende tulum giymeye karar verdim, tulumum siyah dar, üstüde simli v yaka, sanki 2 parça gibi duruyor bakınca tulum değilde.
Altına dize kadar siyah simli çizme giyilir mi?
Ben denedim kararsız kaldım, sanki üst Farklı altta siyah dar tayt altında çizme gibi durdu yani tulum gibi durmuyor bakınca ama hoş oldu
malum kış ayı, ne diyorsunuz? Dar tulum ile siyah çizme giyilir mi?

Resim at yorum yapalım. Bence yüzünü kapatırsın sorun olur derse görmeden yorum yapmamız zor

• Beğen
Reactions: H M
İkisi de parlaksa pek iyi bir seçim değil, bir yandan da sizi WC ihtiyacı için beklerken düşündüm. Sıkışınca veya çorap rahatsız ettiğinde tulumla idare etmek zor. Eğer siz yakıştırdıysanız evde giyip deneyin. Rahatsız değilse ok 👍. Tulumlara ölüm demem biraz WC’de zorluk çıkarmasından dolayı. Yaz olsa neyse. Bir de çorap vs derken sıcak basabilir.

İkisi de parlaksa pek iyi bir seçim değil, bir yandan da sizi WC ihtiyacı için beklerken düşündüm. Tulumlara ölüm demem biraz bundan dolayı. Yaz olsa neyse. Bir de çorap vs derken korkunç.
Çok kalmayacağız en fazla 2 saat, parlaklığı çok değil, hatta çizme belli olmuyor parlaklığı

Moda konusunda cok bilincli degilim fakat tulumum altinda topuklu ayakkabi giyilir benim bildigim kadari ile. Elbise niye abarti olsun? Her elbise sasali degil.

Zaten dogru düzgün tanimadigin birinin dügününe gitme olayini anlamiyorum. Paraya, zamana yazik.

Moda konusunda cok bilincli degilim fakat tulumum altinda topuklu ayakkabi giyilir benim bildigim kadari ile. Elbise niye abarti olsun? Her elbise sasali degil.

Zaten dogru düzgün tanimadigin birinin dügününe gitme olayini anlamiyorum. Paraya, zamana yazik.
Ya işte elbiselerim kısa, en sade elbisem bile kısa ve topuklu giyince gösterişli duruyorum, eş tarafı kumaş pantolon giyecekmiş düşün, bende dikkat çekmek istemiyorum, maalesef bana kalsa gitmem eşimin arkadaşı ama konuştuğu yok hatır

Ablacım pantolonla giyilen uzun çizmeler 2000'lerin ortasında kaldı. Gözünüzü seveyim günümüze taşımayın onları. Çizme giyilecekse mini etek giyilir, pantolon giyilmez. Tulum hiç giyilmez, kanalizasyon işçisi gibi olursun. Stiletto giy altına illa tulum giyeceksen.

Bir zamanlar çukurovanın saniyesi gözümde canlandı :olamaz:
Saniye gibi hanım kahya olmak istiyorsan giy canım

Back
X