- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
evet canım öyle ama bana biraz düz bi koku gibi geldi,nasıl desemaynen tatlım hem az bilinen ve nispeten yeni bir koku..
pek karakteristik değil gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım öyle ama bana biraz düz bi koku gibi geldi,nasıl desemaynen tatlım hem az bilinen ve nispeten yeni bir koku..
evet canım öyle ama bana biraz düz bi koku gibi geldi,nasıl desem
pek karakteristik değil gibi
yanı işte benım kafamı karıstıran konuda o canımcanım tatlı bir koku ama öyle etrafta fazla bilindik bir tatlılıkta değil bence mesela bu dp deki lolita lift bana çok bilindik gelmişti bunun aksine etraftan çok aldım o kokuyu ama bunun tatlılığı farklı.. yani ben kendimce tatlılık falan diye anlattım ama senin parfüm bilgin fazla anladın sen beni..
gerçi bu çok pahalıydı ya daha uyguna da eşdeğer hoşlukta bir parfüm bulunabilir aslında..
kız koku parfümden mi geliyor kurabiyeden mi anlıyorum o kadar da değil.. senin kadar olmasa da az buçuk bilgim var koku konusunda bu marka da başarılı baya her kokusu ayrı güzel oluyor ama fazla pahalı işte.. şimdi ben olsam daha önce kullanmadığım bir parfüme riske girip bu kadar çok para vermektense ki çok fazla içine de sinmemiş anladığım kadarıyla, gider magnetism i alır çıkardım hem sevgilin de sevmişti onu yanlış hatırlamıyorsam..yanı işte benım kafamı karıstıran konuda o canım
fiyatına göre düz bi parfüm sanki. yani bi flowerbomb gibi karakteristik değil.
bilemiyorum açıkçası bon bon fiyatından dolayı aklıma yatmıyor
lolita lift kurabiye tarzı canım ondan tanıdık gelıyodur etrafta onunla yarışabilecek kurabiye kokusu yok cünkü
bon bon daha cok karemelimsi, böyle şekerli tarzda. ama baymıyor güzel yanıda bu..yani bi prada candy
veya la vie est belle gibi baymıyo sıktıgında.
secim yapabilecek miyim bilmiyorum
yok kız onu demedim hani dedin ya lolita lift cok yaygın bir koku diye..kız koku parfümden mi geliyor kurabiyeden mi anlıyorum o kadar da değil.. senin kadar olmasa da az buçuk bilgim var koku konusunda bu marka da başarılı baya her kokusu ayrı güzel oluyor ama fazla pahalı işte.. şimdi ben olsam daha önce kullanmadığım bir parfüme riske girip bu kadar çok para vermektense ki çok fazla içine de sinmemiş anladığım kadarıyla, gider magnetism i alır çıkardım hem sevgilin de sevmişti onu yanlış hatırlamıyorsam..
ay pardon canım yanlış anlamışım.. the one da güzel gerçekten.. o zaman ben olsam=) şekerli kokum mu daha fazla yoksa vanilyalı sıcak kokum mu diye bakar ona göre alırdım.. fiyatları da mizuda hemen hemen aynı zaten..yok kız onu demedim hani dedin ya lolita lift cok yaygın bir koku diye..
dedim ki yaygın olması cok dogal cünkü kurabiye gibi kokan tek parfüm bence, ve öyle kokmak
isteyen bir bayanın pek alternatifi yok. bu yüzden yaygın bi koku. ben ne dedim sen ne anladın
büyük ihtimalle flowerbomb alacağım, veya dg the one
fıstıgım ben senın yorumunu görmemişim yaa zaten bonbon'u eledim..Yok yok aklın hiiç flowerbomba kaymasın kuzum :)) sen bence bu kış magnetism kullan değişkenlik gösteren kokunla ben burdayım diyen aşırı kalıcı bir koku :)) ama tarz klas kokmak istiyorum diyosan da roberto cavalli diyorum :))
Bide yeni keşifler herzaman olumlu sonuçlanamayabiliyor fıstığım ya benimseyemezsen ya ilk aldığındaki gibi gelmezse kokusu.. Sonrası hüsran durur bir köşede ben herzaman derim kararsız kaldımmı en iyisi bildiğinden şaşmamak
bu kış icin ayırdıgım jean paul gaultier classique edp,lolita lempicka,hypnotic poison,midnight fantasy varay pardon canım yanlış anlamışım.. the one da güzel gerçekten.. o zaman ben olsam=) şekerli kokum mu daha fazla yoksa vanilyalı sıcak kokum mu diye bakar ona göre alırdım.. fiyatları da mizuda hemen hemen aynı zaten..
Canım bende bugün denedim hem Flowerbomb hemde Bon Bon'u. Flowerbomb cidden aşırı şekilde La vie est belleye benziyor. La vie est belle'nin çikolata notası olmayan hali gibi neredeyse. İlk sıktıgımda sevgilim Flowerbomb'u begenmedi ve Bon bon'u daha güzel buldu. Aradan 1 saat gectikten sonra flowerbomb tam oturdugunda tenime bu sefer Flowerbomb daha güzel dedi. Ama bon bon'u da cok begendi. Yani açıkçası o da net bir seçim yapamadı Açıkçası flowerbomb'un fiyatı bana çok cazip geliyor birazda.. Mizuda baya bi indirimli. Yani birazda o yüzden alasım var sanırım. Bon bon ise lidyanada 2 gün önce 299 liraya düşmüştü tekrar 334 liraya cıkmış. Fiyatı pahalı yanı bilemiyorum değer mi acaba? Bana değmez gibi geliyor. Aklımın bir ucu da açıkçası Dolce Gabbana The One' da. Dediğin gibi baymayan bir koku. Tam kararında bir vanilya&çiçek&meyve karısımı . Hic bıkılmayacak tarzı var. Yani flowerbomb gibi agır değil veya bon bon gibi düz bir parfüm değil. Ben onun desire olanını da cok begenmiştim, aslında onuda tercih edebilirim. Ama o biraz daha meyveliydi. Addict gerçekten güzel bir koku ama ne yaptıysam erkek arkadaşıma begendiremedim onu. Ben bayılıyorum. O yüzden şuan 2007den kalma şişemle idare ediyorum. Jimmy Choo denemiş miydin sen? Onun hakkında görüşlerin varsa merak ediyorum. Biraz flowerbomb'a benziyordu diye kalmış benim aklımda, çok önce denemiştim.
Hepsini denettim canım hiçbirinicanim aradan 11 saat filan gecmistir herhalde bonbon ve la nuit tresoru deniyeli ama halan bileklerimde ikisininde kokusunu aliyorum. Ikiside kalicik konusunda gercekten iyiler. Arada bileklerimi kokluyordum buram buram koku geliyordu ama sonra burnumun diregi sizlar gibi oluyordu. Bu iki parfümü daha öncede de denedim ama böyle birsey yasamamistim. Ilerliyen saatlerde resmen bas agrisi yapti ki ben agir kokulari severim. Ikisininde icinde beni rahatsiz eden birsey var yada tenimin kimyasindan dolayi böyle oldu. Belkide birinin icerigi beni rahatsiz ediyor ve ikisindenmis gibi algiliyorum. Bileklerimi uzak tutugumda uzaktan gelen koku daha hos.
Birde Viva la Juicy gold couture daha cok hosuma gitmisti. Ah birde kalicilik mevvzusu olmasaydi.
Ayrica dedigin gibi bonbon fazla degisime ugramadi tenimde ama la nuti tresor daha farkli kokuyor softlasti.
Son zamanlarda sekerli kokular cok moda oldugundan piyasa bu tip parfümlerle dolu. Hepsi birbirinin kopyasi gibi.
Bu arada jimmy choo da flowerbomba benziyor. Magnetism daha uygun buna göre ve daha güzel.
Ve the one saydigin diyer parfümlerin de arasindan siyriliyor. Tatli ama serbet gibi degil dozunda yeni cikan the one desire ilgimi cekti bunun biraz karameli haliymis. Sen denedinmi the one desire cnm?
Bu arada addictin ilk versiyonu sanirim biraz baharatliydi. Erkek arkadasina birde yenisini denetseydin.
Denediğinde yorumlarını bekliyorumBende kendime parfüm arıyorum bende 21 yasındayım bu zamana kadar hic parfüm kullanmadm desem yeridir koku arıyorum kendime, yazdıgın kokuları deneyip bana uygun olanını almaya calışcam :)
hypnotic varsa the one alma canım ya bence, flowerbomb daha mantıklı geldi bana tamam midnight fantasy de varmış ama bu ikisinin tatlılığı çok farklı..bu kış icin ayırdıgım jean paul gaultier classique edp,lolita lempicka,hypnotic poison,midnight fantasy var
sen hangisi dersin?
Dimi bencede canım hatta bende chopard casmir de var yani hiç the one'a gerek yok şuanhypnotic varsa the one alma canım ya bence, flowerbomb daha mantıklı geldi bana tamam midnight fantasy de varmış ama bu ikisinin tatlılığı çok farklı..
Hepsini denettim canım hiçbirini
beğenmiyor benim ki.
Ama bi ara kışın falan sıkıp
gelcem söylemeden bakalm ne tepki
verecek? :)
Bu arada bende de flowerbom
daha kalıcı oldu. Bon bon yaklaşık
6 saat tenımde dururken, flowerbomb
8 saati buldu.:)
The one desire denedim canım.
Klasik the one'a göre daha meyveli
bir acılısı var.. Biraz daha tatlımsı
bi koku herhalde karamelden
kaynaklanıyordur cünkü tam net belli
olmuyordu karameli. Fakat ben begendim.
Oldukca güzel baymayan bi koku buda :)
Cok zor iş şu parfüm seçimi:)evet bencede söylemeden bir addict kullan bakalim ne tepki vericek :)
bu arada nedense son zamanlarda bircok parfüm karamel iceriyor.
Bonbon mesela cok keskin bir kokuydu onda pek karameli alamadim sende the one desirde tam karamel kokusunu alamamissin ama Viva la Juicy tenimde kaldiktan bir süre sonra cok soft karamel kokuyordu.
Flowerbomb daha ciceksi bonbona göre. benim basimi agritigi icin bonbon veya la nuit tresor suanda kararsizim onlar hakkinda tekrar ayri ayri denemem gerek bu iki kokuyu. Anca ozaman anlarim hangisinin beni rahatsiz ettigini. Yoksa cok zor. Bu yüzden ben bonbon'u simdilik eliyorum :)
Cok zor iş şu parfüm seçimi:)
Ben flowerbomb alcam ya karar verdim:)aynen katiliyorum bide insan kararsiz olunca benim gibi iki kat daha zorlasiyor :)
Ben flowerbomb alcam ya karar verdim:)
inşallah yakışır canım:)Bende sanirim addic'ti alicam. Ama önce ilk firsata tenimde denicem. Umarim tenime yakisir :)