- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
Konu sadece gözlük değil canım ya. Tavrına kırıldım. Ben de biliyorum çalışıp keyfime bakmayı. Ama şuan hepsini bir arada yapamıyorum. Mağazalar yeni evli bayana sıcak bakmıyor. Her an hamile kalıp işten ayrılma tehlikesi var diye almak istemiyorlar. E ben şimdi tedaviyle çocuk sahibi olmaya çalışırken beni kim ne yapsın?
Gözlük en fazla 300-400 civarında olurdu bu arada.
Aylık gelirimiz 3.500 civarında. Kira vermiyoruz. Borcumuz harcımız yok. Büyükşehirde yaşamıyoruz. Bana göre büyükşehirde yaşamak daha masraflı o yüzden belirttim. Yani İstanbul’da 3.500 lirayla daha küçük basit bir şehirde 3.500 lira arasında fark var bence.eşinin maaşı ne kadar ki?
Aylık gelirimiz 3.500 civarında. Kira vermiyoruz. Borcumuz harcımız yok. Büyükşehirde yaşamıyoruz. Bana göre büyükşehirde yaşamak daha masraflı o yüzden belirttim. Yani İstanbul’da 3.500 lirayla daha küçük basit bir şehirde 3.500 lira arasında fark var bence.
Gözlük bakmadık. Ben en fazla bu kadar olurdu diye kafadan fiyat verdim. Bilemem belki baksaydık 100 liralık alıp çıkardım. Ben savurgan israfı seven bir insan değilim zaten. Birikim için çabalarım. Hatta birikim yapıyoruz zaten.ne bileyim ben olsam 300-400 lira güneş gözlüğü teklif edemezdim yine bu şartlarda. güneş gözlüğünüz hiç yok mu?
Gözlük bakmadık. Ben en fazla bu kadar olurdu diye kafadan fiyat verdim. Bilemem belki baksaydık 100 liralık alıp çıkardım. Ben savurgan israfı seven bir insan değilim zaten. Birikim için çabalarım. Hatta birikim yapıyoruz zaten.
Gözlüğüm var ancak iyi durumda değil.
Belkide benimki çalışmadan evde oturmak zorunda kalmanın verdiği yüktür şuan bilemiyorum. O yüzden alınganlık yapmışımdır. Hayatım boyunca genelde çalıştım. Bir şey alacağım zaman gittim aldım kimseden onay beklemedim. Galiba bunun sıkıntısını yaşıyorum. Bilemiyorum...
Bakın konuyu iyi okumamışsınız galiba. İş bulurum sıkıntı o değil. Ancak benim çalışabileceğim yerler şuan beni bebek tedavisi görürken işe almazlar. Dolayısıyla bende bebek tedavisini bırakıp işe girmeyi teklif ettim.bana çok kavga edilecek bi durum gibi gelmedi. bi de evet iş yok ama hep aradım bulamadım vs diyosunuz. yine de bu karşı tarafa inandırıcı gelmiyo olabilir.
Bakın konuyu iyi okumamışsınız galiba. İş bulurum sıkıntı o değil. Ancak benim çalışabileceğim yerler şuan beni bebek tedavisi görürken işe almazlar. Dolayısıyla bende bebek tedavisini bırakıp işe girmeyi teklif ettim.
Söyledim. O da benimle hemfikir. Hatta istersen ömrünün sonuna kadar çalışma benim için fark etmez diyor. İhtiyaçlarımı giderirken yapmak istemediğini ya da yapsada gönülsüz yaptığını düşünmemin yanlış olduğunu söylüyor.hayır konuyu okudum ben. diyorum ki yani işe girmek o an için uygun değilse öyle söyleyin. devamlı işe giricem imajı yaratmayın. söyleyin eşinize açık açık bu şartlarda çalışmak istemiyorum ben diye.
______________________Gerekli önerleri aldım. Teşekkürler arkadaşlar.
Belki hassas bir dönemimdeyim. Belki de dediğim gibi eşim bile olsa başkasının eline bakmak bana zarar veriyor.
Şuanlık çalışma fikrinden vaz geçtim. Bebek tedavisine devam edeceğim.
Hepinize tekrar teşekkürler.
Mune konumu kapatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?