Kararsızım... Yardım edin kızlar

Arkadaşlar özellikle gözlük kısmında takıldığınızı fark ediyorum. Ama tekrar ediyorum gözlük sadece olayın çıkış noktasıydı. Ama ben bu durumu daha önce daha küçük ihtiyaçlarda da hissettim. Ya da bilmiyorum dediğiniz gibi erkekler genel olarak öküz ve ben incelik bekliyorum. Beklenti de yaralıyor tabiki...

Şu anki kararım bebek tedavisine devam etmek yönünde. Ama bu konu içimde ister istemez iz bırakacak biliyorum.

eşinin maaşı ne kadar ki?

eşinin maaşı ne kadar ki?
Aylık gelirimiz 3.500 civarında. Kira vermiyoruz. Borcumuz harcımız yok. Büyükşehirde yaşamıyoruz. Bana göre büyükşehirde yaşamak daha masraflı o yüzden belirttim. Yani İstanbul’da 3.500 lirayla daha küçük basit bir şehirde 3.500 lira arasında fark var bence.

Terazileri üzmeyin lütfen

(Muhtemelen oğlum terazi olacak )

Bu arada fazla takmayın. Olabilir kasten yaptığını düşünmedim. Öyle bir tavır yok eşinizde.

ne bileyim ben olsam 300-400 lira güneş gözlüğü teklif edemezdim yine bu şartlarda. güneş gözlüğünüz hiç yok mu?

Abartıyorsun hemde çok. Bebek tedavisine giden paraları bilirim bende tedavi gördüm. İlk doktordan çıkıp eczaneye gittiğimde sadece vitaminlere 200 küsür lira bırakmıştım. Tedavinin ilk zamanları da paradır en son tüp bebek aşamasıda. Durumunuz iyi olabilir ama sürekli para akışı olan bi tedavi süreciniz var. Bence eşinize kızmayın. Mecburi bir ihtiyaç değil sonuçta.

ne bileyim ben olsam 300-400 lira güneş gözlüğü teklif edemezdim yine bu şartlarda. güneş gözlüğünüz hiç yok mu?
Gözlük bakmadık. Ben en fazla bu kadar olurdu diye kafadan fiyat verdim. Bilemem belki baksaydık 100 liralık alıp çıkardım. Ben savurgan israfı seven bir insan değilim zaten. Birikim için çabalarım. Hatta birikim yapıyoruz zaten.
Gözlüğüm var ancak iyi durumda değil.
Belkide benimki çalışmadan evde oturmak zorunda kalmanın verdiği yüktür şuan bilemiyorum. O yüzden alınganlık yapmışımdır. Hayatım boyunca genelde çalıştım. Bir şey alacağım zaman gittim aldım kimseden onay beklemedim. Galiba bunun sıkıntısını yaşıyorum. Bilemiyorum...

bana çok kavga edilecek bi durum gibi gelmedi. bi de evet iş yok ama hep aradım bulamadım vs diyosunuz. yine de bu karşı tarafa inandırıcı gelmiyo olabilir.

Gerekli önerleri aldım. Teşekkürler arkadaşlar.
Belki hassas bir dönemimdeyim. Belki de dediğim gibi eşim bile olsa başkasının eline bakmak bana zarar veriyor.
Şuanlık çalışma fikrinden vaz geçtim. Bebek tedavisine devam edeceğim.
Hepinize tekrar teşekkürler.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatır mısın?

bana çok kavga edilecek bi durum gibi gelmedi. bi de evet iş yok ama hep aradım bulamadım vs diyosunuz. yine de bu karşı tarafa inandırıcı gelmiyo olabilir.
Bakın konuyu iyi okumamışsınız galiba. İş bulurum sıkıntı o değil. Ancak benim çalışabileceğim yerler şuan beni bebek tedavisi görürken işe almazlar. Dolayısıyla bende bebek tedavisini bırakıp işe girmeyi teklif ettim.

hayır konuyu okudum ben. diyorum ki yani işe girmek o an için uygun değilse öyle söyleyin. devamlı işe giricem imajı yaratmayın. söyleyin eşinize açık açık bu şartlarda çalışmak istemiyorum ben diye.

Söyledim. O da benimle hemfikir. Hatta istersen ömrünün sonuna kadar çalışma benim için fark etmez diyor. İhtiyaçlarımı giderirken yapmak istemediğini ya da yapsada gönülsüz yaptığını düşünmemin yanlış olduğunu söylüyor.
Bende burdaki herkesin benim fikrimin aksi yönünde olmasıyla gereksiz alınganlık yaptığımı kabul ettim. Olaya farklı açıdan bakmaya başladım. Şuanlık sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…