Konu sadece gözlük değil canım ya. Tavrına kırıldım. Ben de biliyorum çalışıp keyfime bakmayı. Ama şuan hepsini bir arada yapamıyorum. Mağazalar yeni evli bayana sıcak bakmıyor. Her an hamile kalıp işten ayrılma tehlikesi var diye almak istemiyorlar. E ben şimdi tedaviyle çocuk sahibi olmaya çalışırken beni kim ne yapsın?Aldiracagin gozlugun fiyatina gore degisir
Evet maddi sıkıntımız yok. Ama ihtiyaçlarımı giderirken kendimi rahat hissetmememin hiç önemi yok mu? İnkar ediyor, öyle bir şey yok diyor. Ama kaç oldu bir şey istediğimde geçiştirdi. BilemiyorumBana biraz siz abartıyorsunuz gibi geldi. Evet bence de kendi ayaklarınızın üzerinde durup kendi kazandığınızı dilediğinizce harcamanız çok daha güzel lakin eşinizin belki normal olan hareketlerini şahsi algılayıp, darlamanın da manası yok.
İşin aciliyeti yokmuş, sağlık işleriniz hallolsun sonra bulursunuz gönlünüze göre bir iş.
Ya bence sizin bu tedavi surecinden falan dolayi olabilir biraz alinganlik yapmissiniz bence bende suanda calismiyorum ama boyle buyuk harcamalarda hemen istedigim an olmayabilir sonra olur yani sizin hemen o anda olmasini istemenizden dolayi hakli bulamıyorumKonu sadece gözlük değil canım ya. Tavrına kırıldım. Ben de biliyorum çalışıp keyfime bakmayı. Ama şuan hepsini bir arada yapamıyorum. Mağazalar yeni evli bayana sıcak bakmıyor. Her an hamile kalıp işten ayrılma tehlikesi var diye almak istemiyorlar. E ben şimdi tedaviyle çocuk sahibi olmaya çalışırken beni kim ne yapsın?
Gözlük en fazla 300-400 civarında olurdu bu arada.
Maddi sıkıntımız yok. Evimiz bizim. Tek maaşın yanında artı gelirimizde var.Bu zamanda tek maaş yetmiyor ev kira olmasada .beklentileri oluyor normal olarak.Bana görede önce çalış yaşınız daha gençse çocuktan sonra çalışman daha zor.
Tabii ki önemli çok hem de, belirttim zaten ama eşiniz “yanlış anlıyorsun” diyorsa da kapris yapmanın alemi yok bence.Evet maddi sıkıntımız yok. Ama ihtiyaçlarımı giderirken kendimi rahat hissetmememin hiç önemi yok mu? İnkar ediyor, öyle bir şey yok diyor. Ama kaç oldu bir şey istediğimde geçiştirdi. Bilemiyorum
Yani alt tarafı bir gözlük için fazla tepki vermiş, şımarıklık yapıyormuşum gibi gözüküyor galiba. Ama daha önce de belirttiğim gibi ilk defa hissetmedim bu geçiştirme olayını. Sadece olayın patlaması buraya denk geldi.Baska bir ihtiyaciniza karsi ciksa anlarim ama marka bir gozluge tepkisi normal hassas doneminizdesinizdir en buyuk derdiniz bu olsun :))
valla ıkı maaş ev kendımızın gercı kredısını oduyoruz ama kendım kazandıgım halde bır gozluge o kadar para vermem, herhangı bır magazadan 30-40 tl ye bırsey alsaydınız(koton hm tarzı yerlerden) amenna ama bence parası cok gelmıs esınıze kı haklıda..Konu sadece gözlük değil canım ya. Tavrına kırıldım. Ben de biliyorum çalışıp keyfime bakmayı. Ama şuan hepsini bir arada yapamıyorum. Mağazalar yeni evli bayana sıcak bakmıyor. Her an hamile kalıp işten ayrılma tehlikesi var diye almak istemiyorlar. E ben şimdi tedaviyle çocuk sahibi olmaya çalışırken beni kim ne yapsın?
Gözlük en fazla 300-400 civarında olurdu bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?