kararsızım lamina mı tel miii

kızlar bu yaz düğünüm var düğün konusu olmasa kesinlikle tel tekacağım ama düğünde telli olmak istemyrm şu an seçenklerimde lamina var ama ona da sıcak bakmıyrm braz takıntılıyım rahtsız olacağım çekirdek bile yiyemeyceğim gibi geliyor:))) bide kapanış bozukluğumda var üst çenem önce biraz bunun için tam olarak kapanmıo kimse farktmio bunu ama ben öyle hissediyorum en azından sizce bu dişleri beyazlatsam düğünde çok mu kötü olur fikirlerinizzz

siz olsanız napardınız???? baktığınızda çok mu kötü

siz olsanız napardınız???? baktığınızda çok mu kötü

çok kötü değil, dişlerin üst kısımlarına doğru biraz sararmalar mevcut, diş taşı temizletme&diş parlatma uygulatırsanız daha iyi gözükebilir, bu tabi görüntüsel açıdan. tel konusuna gelirsek, kapanış bozukluğu önemli bir konu, eklem ağrılarına ve gelişim tamamlanmadıysa eğer yüzde asimetriye neden olabiliyor, düğünden sonra dahi olsa tel tedavisini ihmal etmeyin bence. lamina konusunu ise düşünmeyin, en azından şimdilik.

Dişlerinde laminalık bi durum yok bence. Benim dişler o kadar peoblemliki. Seninki gibi dişim olsa nimetten sayardım. 1 ay önce tel taktırdım ben. Yaşımda 30. Kapanış bozukluğu varsa tel şart. Lamine bişi yapamaz ona. Düğün için endişeliysen. Düğünden sonra taktır. Cidden kötü değil dişlerin. Aceleyle yazık etme dişlerine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bende bilemedim sadece sağ köpek dişim içte ve ön dişim biraz üstte belkide ben takılıyorum kızlar sağolun hepiniz ama lamine önermiyosnz sanırm:SSS

ya bende bilemedim sadece sağ köpek dişim içte ve ön dişim biraz üstte belkide ben takılıyorum kızlar sağolun hepiniz ama lamine önermiyosnz sanırm:SSS

Cık önermiyorum:)))). Evlendikten sonra tel taktır. Çok sorunlu değilse 1 yılda biter. Ana diş gibisi yok tatlım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dişlerin okadar bozuk degıl kı lamınat yaptırıp hiç yazık etme. bence telede gerek yok takma okdar ufak bozukluklara bence. ben tel tedavısı gördüm şidi dişlerim gayet iyi ama benım diş bozukluğum senınkının yanında devede kulak yani öyle diyim:)) dişlerim senın gibi olsaydı ne tel ne lamınatt hiç bırşey yaptırmazdım

Kesinlikle ortodontik tedavi bence.Çünkü laminada dişler bir miktar kesiliyor ve pişman olursan geri dönüşü yok.tel tedavisi belki biraz uzun ama güzel şeyler için sabretmek gerek birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…