• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım. İkilemde kaldım. =/

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.729
798
geçen yaz sınıftaki en yakın (!) arkadaşımla okulun zorunlu yaz stajını aynı yerde yaptık. Okul bitmeden önce arkadaşımın bi üst sınıftan biriyle çıkmaya başladı. Sonrada sevmiyorum galiba, ailem öğrenir gibi bahanelerle ayrıldı. Çocuk seviyodu ve bende en yakını olarak bi şans daha vermesini falan söylüyordum. Neyse olmadı okul kapandı. O çocuğun okulu bitti son sınıftaydı. Bizde yaz stajına gidiyorduk arkadaşımla. 2 ayın sonunda stajdan biriyle çıkmaya başladım. Bizim aramız en başından beri çok iyiydi çıktığım kişiyle. Ama arkadaşım bunu çekemediğini her hareketiyle belli ediyodu. Bu arada arkadaşımın ayrıldığı çocukla biz arkadaştık ve sürekli msnde facede yazıyodu. ben ona kardeşim (!) diyordum. farklı algılamasın diye. Çünkü erkeklerin doğasında var yanlış anlamak. Neyse aramız çok iyiydi. 2 ay geçmişti ve ben en yakın arkadaşımdan konu açınca onun hakkında olur olmaz laflar ve küfürler ediyodu. Bende üstelemiyodum. Konuyu kapatıyoduk. Staj bitimine yakın ben çıktığım kişiyle ayrıldım. Buda arkadaşımın işine geldi ve ayrıldığım kişiye çok yakın davranmaya başladı ve bu benim sinirimi oldukça bozuyodu. Neyse staj bitti ve ben arkadaşımla hiç konuşmadım oda ne yaptığının farkındaydı ve hiç sormadı zaten. Ve onun eski çıktığı kişi bana uzun zamandır hep şiirler yazıyodu, kıskanıyodu vs. Bi gün beni sevdiğini söyledi. sana karşı çok büyük bi sevgi var içimde dedi. Bende bunun bi yanılsama olduğunu, önceden en yakın arkadaşımla çıktığını, bunu nasıl söyleyebildiğini, saçmaladığını vs. söledim. Ve bana çok sert çıkıştı. Benim duygularıma yanılsama diyemezsin, artık onu sevmiyorum ben o bilmem ne falan diye kötü şeyler söyledi onun hakkında. Sonra ben ondan uzaklaşmaya başladım. Çünkü son söylediklerinden sonra artık konuşmak istemiyordum. O önceleri anlayamadı. Sonra oda uzaklaştı. ve okullar açıldı ben o kızla hiç konuşmadım. Sonradan öğrendim ki o çocukla yine çıkıyorlarmış! ve öğrendim ki benim stajda çıktığım kişiye de asılmış ve benim hakkımda olur olmaz şeyler söylemiş. stajdakilere bile! :84: ve ben o çocukla konuştuğum msn kayıtlarını silmediğimi farkettim ve flasha attım. iyiki de atmışım diyorum çünkü bütün yazdıklarını o kıza göstermek istiyorum. Bazen vazgeçiyorum boşver diyorum ama bana haksızlık yapılmış gibi hissediyorum. Umarım karışık yazmamışımdır. Okuduğunuz için teşekkürler kızlar. Sizce o yazıları o kıza göstermeli miyim? ( bu arada son sınıftayız ve o yazıları düzenlemem için az zamanım var.) fikirlerinizi esirgemeyin kızlar :14:

canım bence hiç karıştırma kendi kafanı da, belli ki senin çizginde insanlar değil bunların hiçbiri, canını sıkmaktan başka bir işe yaramaz bence bu konuüzerinde düşünmek; ama yine de senin tercihin canım.

teşekkürler cevabın için canım ama içim rahat etmiyo işte :/ kötü biri değilim ama böyle hissediyorum :59:

teşekkürler cevabın için canım ama içim rahat etmiyo işte :/ kötü biri değilim ama böyle hissediyorum :59:
kötü biri olmadığın belli canım, büyüklük sende kalsın, onların seviyesine inme bence, boşver. sen iyi biri olduğundna, böyle yaptıktan sonra yine için rahat etmez gibime geliyo bana. suç onlarda kalsın, ortak olma, boşver :)

Direkt bir sözle önerimi sunuyorum,
''Çamura taş atma üstüne sıçrar.''
Öbür türlü işler sarpa saracak,üzülen yine siz olacaksınız.

ay pembe dizi gibi olmuş hayatın :100:
kızdan ne güzel kurtulmuşsun işte daha niye başına sarıyosun? şimdi aman bana iyilik yaptın en iyi arkadaşımsın der gene bulaşır falan :60:
ya da büyük olasılıkla inanmaz sana biricik sevgilisini savunur, iftiralara maruz kalırsın daha çok üzülürsün en iyisi boşver sen. uğraşmaya değmez..

ay pembe dizi gibi olmuş hayatın :100:
kızdan ne güzel kurtulmuşsun işte daha niye başına sarıyosun? şimdi aman bana iyilik yaptın en iyi arkadaşımsın der gene bulaşır falan :60:
ya da büyük olasılıkla inanmaz sana biricik sevgilisini savunur, iftiralara maruz kalırsın daha çok üzülürsün en iyisi boşver sen. uğraşmaya değmez..

sevgilisini savunamaz çünkü elimde konuşma kayıtları var. Sevgilisi olcak kişinin onun hakkında söylediği kötü sözler..

nasıl göstereceksiniz kıza? mail atın isterseniz ;)

ztn aynı sınıftayız o kızla. o kayıtları cd'ye aktarıp okulun son günü eline tutuşturucam. sonra noluyosa olsun okul bitiyo zaten bi daha görmücem o gereksiz insanı ama içimde de kalmıcak :63:

bence senin seviyene bile çıkamaz o kişi. arkadas bile denemez. bence boşver hakettiği gibi biriyle zaten arkadasın çok mu iyi bulmuşlar birbirlerini. onlar birileriyle sevgili olmadan yaşayamaz.:27::27::27:

bence hiç uğraşma. başına bela alabilirsin. eden bulur zaten. arkadaşın eski sevgilisiyle görüştüğün için sana kızmış olabilir. kimse arkadaşı eski sevgilisiyle görüşsün istemez. tabi bu arkadaşının yaptıklarını haklı çıkarmaz. zaten hayatından çıkmışlar. intikam alayım derken başın daha büyük belalara girebilir. ne demişler düşmanın karınca bile olsa küçümseme.

Bence de boşver sonra sen kötü olursun.

Ama sizinki nasıl bir arkadaşlık anlamadım onu da söylemeden geçemiycem

bu olaya benzer bişey benim de başıma gelmişti ve inan değmez karşındaki kişi bu kadar şeyi yaptığına göre baya da çirkef biridir uzak dur bence okul bitsin hayatına bak ve tekrar hayatına alacağın dostlarını ii tahlil et ben artık öyle yapıyorum:61: şimdi çok daha iyiyim emin ol herkes ettiğini buluyo zaten sadece sabret güzelim:34:

Ben inanılmaz kinci biriyimdir bana yapılanı yıllar geçse unutmam o yüzden kesinlikle ama kesinlikle bir şekilde kayıtları kıza ulaştırırdım.Ama yazıyı okurken senin de hataların var gibi geldi.Kız arkadaşının ayrıldığı çocukla konuşman başlı başına bir hata mesela.Her iki tarafıda yanlış anlamaya meyillendirmişin.Hadi normalde konuşman neyse ama erkek arkadaşın varken o çocukla çok samimi olman yanlış geldi bana...

Konu içeriği nedeniyle"Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bence o kıza verilebilcek en güzel ceza ona o kadar hakaret eden bir çocukla çıkması bence sen bulaşma değmez sonra çocuk yine sana sarar :40:

Back