kararsizim..fikirlerinize ihtiyacim var..

ay sormaa ya laf anlatilmaz tipler...bu mobbing i araştırdım basari orani cok dusukmus yani muhasebeye bunu sunsam ciddiye almazlar..ne yapicagimi bilmiyorum ogleden sonra gorusmeye gidicem amirlerle,nasil bi tutum sergilemeliyim?

bunu aynen uyguladik ust amirin odasinda kendileriyle konusuldu ve bidaha yapmicaklarini soyledir ama degisme oldugunu pek sanmiyorum,o gunden sonra ise hic gitmedim bugun ogleden sonra gorusmeye gidicem.

bunu aynen uyguladik ust amirin odasinda kendileriyle konusuldu ve bidaha yapmicaklarini soyledir ama degisme oldugunu pek sanmiyorum,o gunden sonra ise hic gitmedim bugun ogleden sonra gorusmeye gidicem.

Konusun bencede.
Verdikleri sozu tutsalardi bi zahmet.
Kasinmasalardi!

onu teklif ettiler..baska bi bolume diye ..ama bu onlara zafer olur,yerimden gitmek istemiyorum, tek istedigim bni isten cikarmalari ve tazminatimi almak ama onu da yapmak istemiyorlar.
5 senelik bir çalışansınız zira hem tazminat olarak güzel bir para alacak yıl biriktirmiş ve hiç hayal kırıklığına uğratmayan sadık bir çalışansınız. Açıkçası ben bir işveren olsam bende çıkartmam. O zaman o bayanların pozisyonu değiştirilsin. Fabrika içi kaydırma gibi

onlarda bu yolu dusunuyolar sanirim..tazminatimi verip de cikarmazlarsa buyuk ihtimal kizlar baska bolume kaydirilacak

etik degil biliyorum ama baskada carem yok ama ztn olmadi ..artik tazminatta umrumda degil onlari gormiyim yeter

çalıştıgınız yer küçük bir yer mi ? sürekli görmen gerekmıyor sa o insanları takma bence . ben olsam işimi yapar vaktimi doldurur giderim ay sonu da alır maaşımı otururum hayatındaki gelip geçici insanların seni üzmesine izin verme.

buyuk bi fabrika yillardir piyasada..goruyorum surekli ayni bolumde calisiyoruz cunku..tek cozum yolu beni isten cikarmalari gibi gorunuyor..of ya neden kotu insanlar var ki

buyuk bi fabrika yillardir piyasada..goruyorum surekli ayni bolumde calisiyoruz cunku..tek cozum yolu beni isten cikarmalari gibi gorunuyor..of ya neden kotu insanlar var ki

işten çıkarttırmak çözüm aslında ama bu süreçte yıpranırsın yani yönetiicin başında ekşir bu performans ne böyle bilmem ne der baskı yaparlar hedefleri sıkı tutarlar ezdirirsin kendini mecburen kovdurmak kolay da o aşamada düşük çalışma performansından dolayı başına ekşiyenler çok olur

yok canm oyle isimi yapmicam gondersinlrr tarzi degil ..acik acik anlattim bni istemiyolar gondrrin ustumde psikolojik baski var dedim ..bakalim nolck

ay sormaa ya laf anlatilmaz tipler...bu mobbing i araştırdım basari orani cok dusukmus yani muhasebeye bunu sunsam ciddiye almazlar..ne yapicagimi bilmiyorum ogleden sonra gorusmeye gidicem amirlerle,nasil bi tutum sergilemeliyim?
kendinden emin konus avukatla anlaştım de çekinsinler biraz

yok canm oyle isimi yapmicam gondersinlrr tarzi degil ..acik acik anlattim bni istemiyolar gondrrin ustumde psikolojik baski var dedim ..bakalim nolck

senin yaptıgın daha kolay bir yöntemmiş inş. işe yarar da diğerine gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…