ay sormaa ya laf anlatilmaz tipler...bu mobbing i araştırdım basari orani cok dusukmus yani muhasebeye bunu sunsam ciddiye almazlar..ne yapicagimi bilmiyorum ogleden sonra gorusmeye gidicem amirlerle,nasil bi tutum sergilemeliyim?canım iş yerinde böyle baskı ve yalnızlaştırma diye kısaca ifade etmeye çalışayım buna mobing deniyor. Ve hukuken suç. O kadınlara de ki avukata gittim bana bu mobing kanunen suçtur. Dava açabilirsin dedi. Ben uğraşabilir miyim bilmiyorum ama baya ağır suçmuş hemen de sonuç alınıyomus diye duyur onlara o cacaron kadınlar dedikodu ağıyla bunu duyarlar tırsarlar merak etme. Devam ederlerse açarsın bi dava ne sanki.
Kaçmak ne hem bu kadar tutulşduğuna göre baya başarılısın. O seviyesiz mahalle karıları kaçsın biraz profosyonel olsunlar ya ne bu tavır. Sanki mahallenin çeşmesine su doldurmaya gitmişler
bunu aynen uyguladik ust amirin odasinda kendileriyle konusuldu ve bidaha yapmicaklarini soyledir ama degisme oldugunu pek sanmiyorum,o gunden sonra ise hic gitmedim bugun ogleden sonra gorusmeye gidicem.O zaman sen cok pasifsin.
Sebebi bu.
Bu kadr yufka yurekli olma.
Birisini isten kov dize gelirler diycem ama, yazik ekmegiyle oynamak yakismaz.
Ben sikayet ederdim bi ustume.
Odasina cagirmasini isterdim hepimizi bir.
o gun cozum bulunucak.
Artik yapmamalari konusunda uyarilacaklar ve tekrarladiklarinda ilk isim ispiyonlamak olur.
Buna ispiyonlamak denilemez bile.
Bu ne be ilk okul cocuklari gibi
onu teklif ettiler..baska bi bolume diye ..ama bu onlara zafer olur,yerimden gitmek istemiyorum, tek istedigim bni isten cikarmalari ve tazminatimi almak ama onu da yapmak istemiyorlar.Pozisyon değiştirsen ?
bunu aynen uyguladik ust amirin odasinda kendileriyle konusuldu ve bidaha yapmicaklarini soyledir ama degisme oldugunu pek sanmiyorum,o gunden sonra ise hic gitmedim bugun ogleden sonra gorusmeye gidicem.
5 senelik bir çalışansınız zira hem tazminat olarak güzel bir para alacak yıl biriktirmiş ve hiç hayal kırıklığına uğratmayan sadık bir çalışansınız. Açıkçası ben bir işveren olsam bende çıkartmam. O zaman o bayanların pozisyonu değiştirilsin. Fabrika içi kaydırma gibionu teklif ettiler..baska bi bolume diye ..ama bu onlara zafer olur,yerimden gitmek istemiyorum, tek istedigim bni isten cikarmalari ve tazminatimi almak ama onu da yapmak istemiyorlar.
konustum insan kaynaklari müdürüyle ..cikarin bni isten ustumde psikolojik baski var,tehdit var yapamiyorum dedim patronla gorusup yrn habrr vericekmis.Konusun bencede.
Verdikleri sozu tutsalardi bi zahmet.
Kasinmasalardi!
onlarda bu yolu dusunuyolar sanirim..tazminatimi verip de cikarmazlarsa buyuk ihtimal kizlar baska bolume kaydirilacak5 senelik bir çalışansınız zira hem tazminat olarak güzel bir para alacak yıl biriktirmiş ve hiç hayal kırıklığına uğratmayan sadık bir çalışansınız. Açıkçası ben bir işveren olsam bende çıkartmam. O zaman o bayanların pozisyonu değiştirilsin. Fabrika içi kaydırma gibi
etik degil biliyorum ama baskada carem yok ama ztn olmadi ..artik tazminatta umrumda degil onlari gormiyim yeter
buyuk bi fabrika yillardir piyasada..goruyorum surekli ayni bolumde calisiyoruz cunku..tek cozum yolu beni isten cikarmalari gibi gorunuyor..of ya neden kotu insanlar var kiçalıştıgınız yer küçük bir yer mi ? sürekli görmen gerekmıyor sa o insanları takma bence . ben olsam işimi yapar vaktimi doldurur giderim ay sonu da alır maaşımı otururum hayatındaki gelip geçici insanların seni üzmesine izin verme.
buyuk bi fabrika yillardir piyasada..goruyorum surekli ayni bolumde calisiyoruz cunku..tek cozum yolu beni isten cikarmalari gibi gorunuyor..of ya neden kotu insanlar var ki
görmezden gelin diyeceğim de zor olur tabibuyuk bi fabrika yillardir piyasada..goruyorum surekli ayni bolumde calisiyoruz cunku..tek cozum yolu beni isten cikarmalari gibi gorunuyor..of ya neden kotu insanlar var ki
aynen hemde cok zor..tsk ederim..görmezden gelin diyeceğim de zor olur tabi
hakkınızda hayırlısı olsun
yok canm oyle isimi yapmicam gondersinlrr tarzi degil ..acik acik anlattim bni istemiyolar gondrrin ustumde psikolojik baski var dedim ..bakalim nolckişten çıkarttırmak çözüm aslında ama bu süreçte yıpranırsın yani yönetiicin başında ekşir bu performans ne böyle bilmem ne der baskı yaparlar hedefleri sıkı tutarlar ezdirirsin kendini mecburen kovdurmak kolay da o aşamada düşük çalışma performansından dolayı başına ekşiyenler çok olur
teşekkür ederim Allah razı olsun :)aynen hemde cok zor..tsk ederim..
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bebisini :)
Hayır çalışmaya devam ederken yap. İşten ayrılma sakın.aynen oyle ...isi birakip mi yargıyaa basvurmam gerekiyo ?
tamam canim cok saol..arastiricam bu konuyu.Hayır çalışmaya devam ederken yap. İşten ayrılma sakın.
Google'da mobbing konusunu araştır. Gerek patron ve yöneticiler, gerekse çalışanlar ile alakalı bol miktarda bilgi var.
kendinden emin konus avukatla anlaştım de çekinsinler birazay sormaa ya laf anlatilmaz tipler...bu mobbing i araştırdım basari orani cok dusukmus yani muhasebeye bunu sunsam ciddiye almazlar..ne yapicagimi bilmiyorum ogleden sonra gorusmeye gidicem amirlerle,nasil bi tutum sergilemeliyim?
yrn karar vericekler ..bugun içimdekileri komple anlattim..sonuc bnm icin güzel olur umarim..kendinden emin konus avukatla anlaştım de çekinsinler biraz
yok canm oyle isimi yapmicam gondersinlrr tarzi degil ..acik acik anlattim bni istemiyolar gondrrin ustumde psikolojik baski var dedim ..bakalim nolck
insallah cnm..destegin icin tsk ederimsenin yaptıgın daha kolay bir yöntemmiş inş. işe yarar da diğerine gerek kalmaz