kararsizim..fikirlerinize ihtiyacim var..

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.577
2.435
mrb kizlar...hemen konuya geciyorum..
5 yildir bir fabrikada birim sorumlusunun yardimcisi gibi bir konumda calisiyorum..bolum olarak 30 kisiyiz(bayan) ..bu bayanlarin birkaçı bizi patrona sikayet etmislerdi yaklask 1 ay önce,neymis birim sorumlusu bizi ayiriyomus,farkli davraniyomus fln filan..bu iftiralara dayanamayan birim sorumlumuz istifa etti ve asil olaylar da bundan sonra basladi diyebilirim..hepsi ustume gelmeye basladi soyunma odasi,cay arasi,yemek molasi her firsatta laf soktular ve en sonunda laf sokan 6 kisiden ikisinin cikisi verildi...ertesi gununde ise gittigim de diger butun kizlar bir olmustu bana denmedik laf birakmadilar yok ben gondermisim o kizlari,bn sikayet etmisim,hergun bu kdr kiz bana laf soyluyomus utanmadan nasil ise geliyomusum vs vs..bnde gittim amirlerle konustum beni istemiyolar cikisimi verin gideyim dedim ama kabul edilmedi benim calismamdan memnunlarmis ve gerekirse onlar gonderilecekmis dendi..bnde sesimi cikarmadim aksam esyalarimi topladim,ertesi gunde ise gitmedim 1 haftalik rapor aldim..bu bir haftada beni isten cikarmalarini saglamalari icin (tazminat almak amaciyla) araya sokmadigim adam kalmadi ama sonuc sifir..yarin is basi yapmam gerekiyo ama ne oraya gidesim var ne de 5 yillik emegimi oraya birakasim....yediremiyorum olanlari..siz olsaydiniz ne yapardiniz?

simdiden zaman ayirip okudugunuz için tsk ederim:)

Gidip paralar mısın şu kızları? Ne münasebet canım senin işin bu,mesafeni koy merak etme zaten istesen de hiç birine yaranamazsın sen kendi işini düşün bırak ne derlerse desinler giden onlar olsun. Güçlü dur :)

bnde oyle durmak icin çok cabaladim sustum uzun bi sure olmadi,konustum olmadi..tazminatimi hic etmekte istemiyorum ..inan bnmde paralayasim var :) ama 20 kisiye tek kisi olunca pek mümkün olmuyo malesef..

İsterse 40 kişi olsunlar bırak konuşsunlar sen mesafe koy, bu ne ya işyerinde cak cak cak...Yöneticiler senin tarafındaymış pes etme bence.

yoneticiler evet tarafimda..ama calisma arkadaslarimda değiller,huzursuz bir ortamda ne kdr devam edebilrim bilmiyorum o kdr yiprandim ki

kendini kovdurman etik değil eğer işini seviyorsan sabret ama işinde sana haksızlık ediliyorsa kovdu kendini bu da senin hakkın

Kim onlar yaa.
Canlari cikana kadr is buyururdum, yerleri sildirirdim.
Size oylesi degil boylesi lazim demekki derim.
Farkini gorun farkini..

konusur konusur susarlar canim. biraak allahlarindan bulsunlar. kovulan kizlarda yaptiklarini bulmuslar. sen istifini bozma dediklerine cevap bile verme muhatap olma. ha senin cevap vermedigini gorunce bi zaman sonra sacmalamayi keserler. la havle cek.

cekiyorum canim çekmem mi iki ay konustular sabirla sustum sustum..ama bi turlu onlarin soyleyecekleri bitmedi..anlattim anlamadilar sen ne anlatirsan anlat karsidakinin anladığı ldr iste caresizim cok

Kim onlar yaa.
Canlari cikana kadr is buyururdum, yerleri sildirirdim.
Size oylesi degil boylesi lazim demekki derim.
Farkini gorun farkini..
guzellikle olsun istedim ..tek lafimla hepsini gönderebilirdim ama ben bni cikartin demeyi tercih ettim..ama yapmadigim seylerle sucladilar bni en cok zoruma gidende bu oldu.

cekiyorum canim çekmem mi iki ay konustular sabirla sustum sustum..ama bi turlu onlarin soyleyecekleri bitmedi..anlattim anlamadilar sen ne anlatirsan anlat karsidakinin anladığı ldr iste caresizim cok
sen kndini biliyosn demi. gerisi bos. aciklma kndini . ne ugrasiyon ekmegini onlar vermiyor ya. biliyorum huzursuz oluyorsun ama iste sabirla kurtulrsn inşallah.

guzellikle olsun istedim ..tek lafimla hepsini gönderebilirdim ama ben bni cikartin demeyi tercih ettim..ama yapmadigim seylerle sucladilar bni en cok zoruma gidende bu oldu.

Adam olunucak!
O kdr!
Senden yuksege saygi nerde ya?
Onlarin sana saygi gostermesi lazim.

Yasinmi kucuk onlardanda boyle yapiyolar acaba?

Şimdi bunlar anladığım kadarı ile seni taciz ediyorlar sözleri ile. Buna mobbing deniyor, yargıya başvur canlarına oku. Bak bakalım bir daha konuşabiliyorlar mı?

Haklı isen saldırıya geçersin, haksız isen savunma yaparsın insan psikolojisinin kuralı bu. İşten ayrılmak yerine saldır. İş hayatının dedikodudan ibaret olmadığını, paranın kolay kazanılmadığını anlasınlar.

aynen oyle ...isi birakip mi yargıyaa basvurmam gerekiyo ?

canım iş yerinde böyle baskı ve yalnızlaştırma diye kısaca ifade etmeye çalışayım buna mobing deniyor. Ve hukuken suç. O kadınlara de ki avukata gittim bana bu mobing kanunen suçtur. Dava açabilirsin dedi. Ben uğraşabilir miyim bilmiyorum ama baya ağır suçmuş hemen de sonuç alınıyomus diye duyur onlara o cacaron kadınlar dedikodu ağıyla bunu duyarlar tırsarlar merak etme. Devam ederlerse açarsın bi dava ne sanki.
Kaçmak ne hem bu kadar tutulşduğuna göre baya başarılısın. O seviyesiz mahalle karıları kaçsın biraz profosyonel olsunlar ya ne bu tavır. Sanki mahallenin çeşmesine su doldurmaya gitmişler

aksine hepsinden buyugum:) ama onlarin yasi kucuk bnce nerde ne konuşulması gerektigini bilmiyolar

O zaman sen cok pasifsin.
Sebebi bu.
Bu kadr yufka yurekli olma.
Birisini isten kov dize gelirler diycem ama, yazik ekmegiyle oynamak yakismaz.

Ben sikayet ederdim bi ustume.
Odasina cagirmasini isterdim hepimizi bir.
o gun cozum bulunucak.
Artik yapmamalari konusunda uyarilacaklar ve tekrarladiklarinda ilk isim ispiyonlamak olur.
Buna ispiyonlamak denilemez bile.
Bu ne be ilk okul cocuklari gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…